cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bu arada ön elemelerde ülke puanını en çok kazanan ülke olduk http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/ccoef2008.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fenerbahçe nin niye 1 golü sayılmamış kadıköy de 1-0 yenmemişlermiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Inter - Benfica - Glaskow - Fb Manchester - Werder Bremen - Lazio - BJK diye tahminde bulunalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: eagle_dnz üye § 30 Ağustos 2007, Perşembe - 02:43 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ... ama bu durumda 2. torbadan baba takım gelirse hiç sansın kalmaz O yüzden 2. torbadan güçsüz rakip verdim zaten :) 2. torbadan güçlü rakip gelirse zaten her halukarda şansı çok azalıyo iki takımın da Tabii bir de güçlü takımın garantiledikten sonra yedek kadrosuyla çıkıp puan vermesi olasılığı var. Mesela geçen sene ManU yedek kadroyla paf takımla çıktı fb ye yenildi, ha çok işe yaramadı tabii ama daha kritik bir puanlamada tam fb önde 2.yken 1. takım böle bişi yapar da ordan gelen puanla 3. fb yi geçerse hoş olmaz [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 13:02 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 salak trabzon elenmeseydi ne güzel olucaktı 5 takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Fener ve BJK ye insallah buyuk takimlar gelir de takimlarimiz biraz deneyim kazanir. Biz de stada gidip izleyebilelim, mesela Manchester gelse de naniyi ciplak gozle izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1. torbadan real madrid gelsin bizmi takımlardan birine. Adamlar zayıf rakiplere puan verip sonra güçlü rakiplerden puan alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Valla GS olsa R.Madridi isterdim ben. Adamlarla ikili maçlarımıza baktığımızda üstünlüğümüz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fb ve bjk zayıf rakip mi diyosun sen ayıp valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1.Torba:Manu , Inter , Arsenal 3lüsünden biri , plase real madrid i isterim.. 2. Torba:werder bremen(almanyadaki türkler malum) veya psv 3.Torba:kim gelirse gelsin yeneriz farketmez 2.torbadan kolay rakip çıkması durumunda turlarız ,1 , 3 de çok fark yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 arkadaşlar 1.torbada 7 takım diğerlerinde 8 takım mı var bana mı öyle geliyor ? eşleşmeyi nasıl yapacaklar ya da 1.torbadan birinin ismi mi yazılı değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sevilla var bide ,aek yı geçerler %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1. torbada eksik olan chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben de chelsea'siz şampiyonlar ligine lig demem diyecektim sabah,varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 sevilla 2. torbada. bu arada alman takımının cıkması avantaj değil orda yasayan turkler bakımından. %5 yer ayrılıyo yine rakip takıma. zaten avrupanın neresinde olursa olsun maç, türkler her türlü %5 i tıka basa doldururlar. werder bremen bjk'den de fb'den de ustun son senelerde. ama schalke ve stuttgard bir derece daha kotu bremenden. 3. torbadan da her geleni eleyemeyiz celtic, marsilya falan dagıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1.torba kafadan geçelim zaten, 2ve3te biraz belirliyci olur 3.torbada öne çıkan takımlarda bile iş yok Alman takımları çok formsuzlar bu sene aynı şekilde Marsilya'da çok güç kaybetti bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 2. torbada en uygun takım psv bence sonrada werder , benficada olabilir , bunlardan biri çıkar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 toggie yıl 2000 b.dortmund-gs maçı gibi örnekler var mesela..çok kral bir dönem geçirirse 2 kulüpten birisi ve böle 5. 6. maç olursa almannyadaki maç min yarıyarıya olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Werder i nasıl yeniyosunuz abi anlamadım.Werder 1 torbadaki çoğu takımı yenebilecek güçte.Son yıllarda müthiş bir ofansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 star falan veriyo mu kurayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 star verecek inşallah 4 yıl sonra kurayı bir hevesle izleyeceğim valla çok zevkli oluyor :) sırf kurayı izleyeceğim diye eve geldim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 aek 4. torba sevilla 2.torba nasıl çekcekler kurayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 valla ben de onu merak ediyorum. belki ikisini de 2.torba gibi sayarlar bu da elerse aek'ya yarar. başka türlü nasıl kura olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kaçta kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 eurosportta da başladı bu arada yılın kalecisi vs ödülleri veriliyor şu anda. kura da başlar heralde birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar