mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yanlız nazar degmesin volkan acayip oynuo yaw ama ben hala serdar diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Deniz bir sezonluk futbolunu tek maçta harcadı kullandı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ve maö bitti..=) tebrikler fenerbahçe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 güzel maçtı yavs. volkanı yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 roberto carlos oynamıyor diyenlere kapak olsun bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 iyi koduk niaohah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 guzel oldu guzel :D tebrikler fenerbahçeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hakkaten deniz ve volkan cok iyiydi nazar degmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Güzel bir gece oldu , çok iyi top oynadıgımız söylenemez ama akıllı oynadık , Şampiyonlar Ligini fazlasıyla hak ettik , 3M Euroyu kasaya koyduk bakalım dewamı nasıl olacak , artık ilk iki istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 güzel maç oldu, volkan şaşırttı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bu wederson ile CK neden direk oynatmaz anlamıyorum Ziconun yine inanılmaz kötü yönetimi ile kazandık ama bu futbolla CL de emekletirler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 valla güzel maçtı,yeri geldi tecrübe knştu,yeri geldi şans knştu ve en ilgnci adamlarn pozisyonları yk :)2 direk haricinde kaleye şut bile hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 linderoth diye ne zaman nick aldınız ya ? kesin el altından account açılıyor burda kesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ya ta 2004 de aldık kaldı böle :P çok cm oynardım severdim ne bilim adamın gs ye geliceğini ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kesin aga kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 uhaha harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Deniz ve Volkan resmen günah çıkardı. Hele Deniz'i hiç böyle görmedim hayatımda sfdfsd Neyse güzel maçtı ve keşke adamlar azdığında bi 3.yü çakabilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Colin Kazım çok iyi oyuncuymuş. Banko ilk 11 oynar sağda. KEzman herzaman ki gibi çok kötüydü bir kere adam geçtiğini göreyim gidip forma alacam. yakaladığı pozisyonlarda da her zaman ki gibi kötü vurdu. Onun yerinde semih oynasa şu takım 2 kat iyi oynayacakta zico gibi tdmiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tamam zico zamanında cok iyi oyuncuymusta onun zamanındaki futbol tarlalarda oynanan antreman teknikleri belli bi dönem. zico nun da kendini yenilemesi lazım bence futbol cok profösyonellesti. artık oyuncuları ekonomik kullanmayıda öğrenmeli bence. tümer ilk yarıyı zor cıkarttı 2. aurello yoltu. alex bi carlosa pas attı carlos ona döndü bi daha top değmedi cıkacakken gol attı. denizle volkanıda cidden cok taktir ettim. süper oynadılar. volkan dan o kadar ii atlayıslar beklemezdim :p [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:38 tarihinde, nickyoksunu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 cok zevkli mac oldu. erken gelen golun de rahatlıgıyla izlemek baya güzeldi. ama ne kezman dan forvet ne de zico dan teknik direktor olmayacagı gercegini degistirmedi bu galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ahaha star'a bakın sanki kupayı kazandı fenerbahçe sdfds edit: şimdi bjk için yapıyorlar ahah [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bence fener yine kötü oynadı erken gol fb ye tur atlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yürü be fenerim yürü be aslanim. Helal olsun sana. Su diyarlarda, yaban ellerde, kardeslerinin yüzünü güldürdün, midesini doldurdun. Helal sana be. Cok guzel oynadilar, hiç laf atmayin. 2. yari super defans yaptilar. İlk yari defanslari kotuydu ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 midesini nasıl doldurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 insan belcika'da yaşarsa, ve bir cok insanla iddaaya girerse, gelsin bedava biralar, gitsin bedava biralar oluyor. idiot cok. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar