korece gelebilir bu sefer
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Crysis
lol süpermiş TRT seslendirmesi gibi, acayip keyifli olacak.
Bu arada oyunun yapımı için 16 milyon euro gibi bir meblağ harcamışlar, zomfg.
Bu arada oyunun yapımı için 16 milyon euro gibi bir meblağ harcamışlar, zomfg.
çok beğendim orjinal alıcam direk. ne zaman d&ra fln gelir?
yarın gelmesi lazım..
Yarın değil? 16'sı değil mi? Hatta Cevat Yerli'nin 16 demesine rağmen Aral 23 falan diyor. Hangisi doğru?
23üne kalırsa kasamam alırım kopya sonra yardım olsun die orjinal alırım bi de
Mavishop 16'sında getiriyormuş.
edit: 14 Kasım Pre-order'lar için...
edit: 14 Kasım Pre-order'lar için...
pre-order edicem de elime gelcek mi 16sında benim yoksa 16sında postaya mı vercekler
şimdi şöyle oyunun pre order tarihi 14 ü, raflara düşüş tarihi 16 sı. Aral bir hafta sonra getiriyoruz diyorsa doğrudur ama yinede d&r, megavizyon a bakmak lazım çünkü bir arada aynı anda glecek diyordu aral.
aslında ign'de cıkıs tarihi olarak avrupa icin 15, amerika icin 16 kasım diyor, ama cuma gelse iyidir yine de =)...
Hem de ortalama 12 saatte biten bir oyun için. :O
Motorundan köşeyi dönebilirler tabii. Gerçi görmedim ama iyi diyorlar.
Motorundan köşeyi dönebilirler tabii. Gerçi görmedim ama iyi diyorlar.
Motor zaten şu anda piyasadaki çoğu motoru gg eder garanti. Direk geç kıyıya, al bi şezlong, kokteylini doldur, yak sigaranı manzarayı izle direk.
Bu kısmı demoda oynadım, inglizce olarak oynadıktan sonra Türkçe seslendirme gerçektende güzel vede iyi seslerden seçilmiş anlıyosunuz.
Türkiye'de adamlar film çekiyolar yok 1 milyon dolar dev bütçe fln, utansınlar ehu:D
oyun piyasası holivudu geçmiş mali bakımdan, crytek de piyasanın liderlerinden biri olduğuna göre durum normal bence ged =)
O değilde,uyanık ipnenin biride GG'de 139 ytl fiyat koymuş,yakında falan yazmış bide yanına ahah.49 ytl nedirki arkadaşlar,neye vermiyoruz 49 ytl yani.Gidip orjinal alıcam,hatta önümüzdeki bikaç ay,bütün doğum günlerine crysis'i hediye olarak alıp götürücem yani ehe :) sonraları düşünemiyorum,ea'nin türkçe oyun çıkardığını.
Buarada seslendirme çok güzel olmuş bence,harika,çok beğendim yani.
Buarada seslendirme çok güzel olmuş bence,harika,çok beğendim yani.
Orjinal almayın korsan alın sonra CryTek'e bağış falan yapın para direk dağıtıcı EA'e gider.
helal olsun adamlara, turkce olcak diye diretmisler yapmislar. youtube da ise hala bazi gerizekalilar yok agiz hareketleri uymuyo senkronize sorunu var, yok cok amatorce seslendirilmis falan diyo ya hakkatten lol diyorum burdan o guzel insanlara.
oha bilgisayarımı yenilersem kesinlikle bu oyun için olur..
seslendirme falan da über olmuş.canım çekti çok pis yav
seslendirme falan da über olmuş.canım çekti çok pis yav
Öne çıkan mesajlar