Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mavinin sitesine şimdi baktım da, o ne salakça gaz vermedir ya. ilk türkçe oyun bla bla, korsan terör örgütü bilmemne. satılsın diye böyle salakça işlere girişmişler. ordan ısmarlayacaktım vazgeçtim.
Mesaj tarihi:
O değilde d&r'ın bana bi kitabı 1 haftadan uzun bi sürede yolladığını bilirim.Gidip almam hayatta ordan.1 hafta bekletip "gelmedi maalesef" diye 1 ay daha bekletir bunlar adamı.Ancak gidip elle alırım d&r'dan.
Mesaj tarihi:
Selam,

Nişantaşı D&R'dan oyunu yarım saat önce aldım yeni geldiğini kutularından yeni çıkardıklarını söyledi eleman.

Başka yerlerdekilerden bir bilgim yok.

(Balonu mavi yapabiliyormuyuz? :))
Mesaj tarihi:
tükenecek hepsi rahatlayın. ben böle bi 1 ay falan bekleyeceğim fiyatı da 20-30 ytl olabileceği bi zamana kadar bile bekleyebilirim. çünkü benim pc acmıcak biliorum euha yeni pc modunu da bekliyeceğim. yani kısaca bekliyeceğim. beklerim ben hep öle severim beklemeyi. kafayı yedim tamam =)
Mesaj tarihi:
yau oyunu alan biri sabah oturup akşam bitirmiş. çok kısa sürdü şaşırdım dedi. salladı mı gerçek mi dedi bilmiyom ama adam ss vermişti :S
Mesaj tarihi:
oha harbi mi.. ne bu ya adam gibi single player oynattırmıyolar artık. 13 saatlik oyun mu olur allasen, hem de o kadar yılın oyunu efsane olacak bi oyun için..
Mesaj tarihi:
oper said:
oha harbi mi.. ne bu ya adam gibi single player oynattırmıyolar artık. 13 saatlik oyun mu olur allasen, hem de o kadar yılın oyunu efsane olacak bi oyun için..

FPS yani ne bekliyorsun 13 saatten uzun fps mi olur?
Mesaj tarihi:
yok mu ki 13 saat üzerinde olan oyun? o zaman ben yanlış hatırlıyorum ya da zaman kavramım birbirine girmiş. ama günde 3 saat kadar oynayarak 1 haftada bitirdiğim oyunlar hatırlar gibiyim :S
hatta yanlış hatırlamıyosam resident evil 4'ü 36 saatte bitirmiştim oynama süresi olarak. :S
Mesaj tarihi:
Benim için 48 saat falan olacak oyunun süresi heralde, her hangi bir düşman gördüm mü stealth'i açıp sürünmeye başlıyorum, teker teker alıyorum adamları.

Hem aksiyonu kaldırmıyor makina. Bi kere bir adama speed ile koşup boğazından yakaliim dedim, adam uçurum kenarındaydı, koştum, tam tutucam takıldı hafif makina, bi geldi aşağı uçuyorum.
Mesaj tarihi:
oper said:
yok mu ki 13 saat üzerinde olan oyun? o zaman ben yanlış hatırlıyorum ya da zaman kavramım birbirine girmiş. ama günde 3 saat kadar oynayarak 1 haftada bitirdiğim oyunlar hatırlar gibiyim :S
hatta yanlış hatırlamıyosam resident evil 4'ü 36 saatte bitirmiştim oynama süresi olarak. :S

Ben Resident Evil'i 19 saatte bitirmiştim sen bi 26 saat oynarsın heralde Crysis'i :P.HL2'yi bile 8 saatte bitirdim.Episode'lar 3.5 saat sürdü.(1-2)
  • Yeni Oluştur...