scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ulan nası tükenir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Cd- said: Tükenmiştir. huh! nasıl ya iş çıkışı cevahir'e gitcektim birde bunun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 mavinin sitesine şimdi baktım da, o ne salakça gaz vermedir ya. ilk türkçe oyun bla bla, korsan terör örgütü bilmemne. satılsın diye böyle salakça işlere girişmişler. ordan ısmarlayacaktım vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 BEYLER ALDIĞINIZ KAÇAK SİGARANIN GELİRİNİN ÜÇTE BİRİ BÖLÜCÜ ÖRGÜTE GİDİYOR Atv haberi gibi yani lol, gormemistim onu ben :p Duygu somurusu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bir tek mavishop'ta mı satılıyor bu oyun da insanlar bu kadar gaz oldu, "korsana hayır" sloganları felan kasmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 D&R'lara düşer yakında, sallayın mavi'yi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Şu dakika itibari ile D&R'dan sipariş ettim. Aha buda resmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 O değilde d&r'ın bana bi kitabı 1 haftadan uzun bi sürede yolladığını bilirim.Gidip almam hayatta ordan.1 hafta bekletip "gelmedi maalesef" diye 1 ay daha bekletir bunlar adamı.Ancak gidip elle alırım d&r'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ciddi bir tedarik sorunu var zaten Türk dükkanlarının her üründe =) stok falan da tutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bursa Zafer Plaza D&R'da mevcut mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İstanbul'da ki D&R'lara pazartesi günü ulaşacak. İstambul harici D&R'lara ise hafta içi ulaşacak. İstanbul'da Nezih ve Bimeks'te oyun bulunuyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ankara'da oyunu alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Muhtemelen hayır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Selam, Nişantaşı D&R'dan oyunu yarım saat önce aldım yeni geldiğini kutularından yeni çıkardıklarını söyledi eleman. Başka yerlerdekilerden bir bilgim yok. (Balonu mavi yapabiliyormuyuz? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 caddedeki nezihe gidim artık bugün de siz şimdi bitirmişinizdir ordakileri kesin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tükenecek hepsi rahatlayın. ben böle bi 1 ay falan bekleyeceğim fiyatı da 20-30 ytl olabileceği bi zamana kadar bile bekleyebilirim. çünkü benim pc acmıcak biliorum euha yeni pc modunu da bekliyeceğim. yani kısaca bekliyeceğim. beklerim ben hep öle severim beklemeyi. kafayı yedim tamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yau oyunu alan biri sabah oturup akşam bitirmiş. çok kısa sürdü şaşırdım dedi. salladı mı gerçek mi dedi bilmiyom ama adam ss vermişti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 13 saat ortalama oyun süresi. asıl olay multiplayer. bitirip hemen multiye geçerim ben. cod4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oha harbi mi.. ne bu ya adam gibi single player oynattırmıyolar artık. 13 saatlik oyun mu olur allasen, hem de o kadar yılın oyunu efsane olacak bi oyun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oper said: oha harbi mi.. ne bu ya adam gibi single player oynattırmıyolar artık. 13 saatlik oyun mu olur allasen, hem de o kadar yılın oyunu efsane olacak bi oyun için.. FPS yani ne bekliyorsun 13 saatten uzun fps mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yok mu ki 13 saat üzerinde olan oyun? o zaman ben yanlış hatırlıyorum ya da zaman kavramım birbirine girmiş. ama günde 3 saat kadar oynayarak 1 haftada bitirdiğim oyunlar hatırlar gibiyim :S hatta yanlış hatırlamıyosam resident evil 4'ü 36 saatte bitirmiştim oynama süresi olarak. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Benim için 48 saat falan olacak oyunun süresi heralde, her hangi bir düşman gördüm mü stealth'i açıp sürünmeye başlıyorum, teker teker alıyorum adamları. Hem aksiyonu kaldırmıyor makina. Bi kere bir adama speed ile koşup boğazından yakaliim dedim, adam uçurum kenarındaydı, koştum, tam tutucam takıldı hafif makina, bi geldi aşağı uçuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oper said: yok mu ki 13 saat üzerinde olan oyun? o zaman ben yanlış hatırlıyorum ya da zaman kavramım birbirine girmiş. ama günde 3 saat kadar oynayarak 1 haftada bitirdiğim oyunlar hatırlar gibiyim :S hatta yanlış hatırlamıyosam resident evil 4'ü 36 saatte bitirmiştim oynama süresi olarak. :S Ben Resident Evil'i 19 saatte bitirmiştim sen bi 26 saat oynarsın heralde Crysis'i :P.HL2'yi bile 8 saatte bitirdim.Episode'lar 3.5 saat sürdü.(1-2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 neyse gelsin de bakıcaz. amd 3200 7600gs(gt ayarında) ne kadar fps alabileceksem artık. belki hiç ellemem bile adam gibi fps alamazsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 half-life 1'i 45 dakikada bitiriyorlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar