Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokrasi simdi Coşkun’a gerek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dürüst olman güzel, zira tahmin etmiştim. elbette bunlar çıkacaktı. zira biz cumhuriyetçiler yıllardır mollalar iran'a diyoruz zaten. bunlar yanlış. birlikte yaşamayı öğrenmek lazım. ancak bir başbakana bu tür sözleri yakıştıramıyorum. onu başbakanlığa da yakıştıramıyorum ya. bence türk halkının bu kadar oyunu hak etmedi. hak etmediği başarı onu şımartıyor.
Mesaj tarihi:
bunuda anlamıyorum.Pm den tartışalım diye 20tane msj atıosunuz.Maksat topic baltalanmasın.
Ee o 20 msj yerine tartışsanız daha anlamlı olmaz mı

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 15:22 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
"Sezer, kendisinden Ahmet bey diye söz ederek aşağılayan Hürriyet gazetesi yazarı Çölaşan'a... "
bu cümledeki anlam nedir? =) Ahmet bey demek küfür müymüş :S

cumhurbaskani sifatini eklemesi gerek
Mesaj tarihi:
bekir çoşkun'un ne mal olduğunu..

zaten bilen bilir..

demokrasi ancak..

kendileri sıkışınca lazım olur..

orasını burasını kaşıyanlara..

kaldı ki..

gramajı düşük ekmek satan gibi..

fikri düşük yazı yazan insanın..

acaba söyledikleri de şişme balon mudur?

not: kolay yazı çok gralmış. hak verdim bekir çoşkun'a, kabartma tozu katmış gibi şişiriyorsun fikirlerini, el kadar hamurdan koca bir kek yaparcasına..

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 17:15 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sam, katılmıyor olabilirsin adamın yazılarına ama...
adamın edebi zekasına laf edecek kapasitede biri değilsin. biraz saygı pls. biz bile böyle şeyler yapmıyoruz sizin gibi liboşlara.
Mesaj tarihi:
joker 8 yaşındayım demişti bir topicte boşuna anlatmaya kasmayın,anlamıyor.biz denemiştik,boşuna uğraşmışız.sadece çocuk eğlendirmişiz dedim geçtim.ayrıyetten sam adamın ne mal olduğunu geçtim tayyeap ın de ne mal olduğunuda biliyoruz.en azından adam dediklerini ertesi gün yalanlamıyor?hadi onu geçtim doğru şeyleri süslemeden yazmakta basite kaçmak,gereksizliksizse senin savunduğun adamlardan daha çok adam sen güzel canını sıkma.
Mesaj tarihi:
bekir çoşkun ve edebi aynı cümlede mi geçti ben mi yanlış gördüm? :p

ben eleştirecek kapasitede değilim ama sen övecek kapasitede misin peki sly? :)

halkına sövene..

saygı isterken..

"kapasitesizsin" demek de..

edebi değere haiz..

bir kinaye oldu..
Mesaj tarihi:
ben kendimi bildim bileli bekir çoşkun aynı şekilde aynıt avırda sürekli haksızlıklara karşı duruşunu sürdürmüştür.neden şimdi rahatsız etmeye başladı?

zaten yakında tahkikat komisyonu kurulur merak etmeyin
  • Yeni Oluştur...