Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Evet cidden böyle söylüyorum zira düne kadar adam gibi PC bilmeyen insanlardan sık sık şunu duyar oldum? "Iyyyy! Live Messenger virüs çekiyor , 7.5 kullan!" Kel alaka bence , bilinçsizliğin bu kadarı diyorum.Bu şehir efsanesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 virüs çekiyor sdfafasf tıklamassan öle herşeye çekmez birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 8.5 kullanıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bak sana şöyle anlatayım ; 3 yıldır antivirüs programı kullanmıyorum ve bir kere bile format atmadım, tek bir kasma bile yok. kullanmayı bileceksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Dev +1 Bir kere virüs yedim sadece , o da 2002de tatile çıkarken PCyi evde bıraktım diye. Virüs sıkı programlandığı için gelmez , kullanıcı bilinçsiz olduğu için girer bence.Onun içinde önemli olan virüsü silebilmek değil , hiç bulaştırmamak , bulaştıracak şeyler yapmamaktır. devam edelim , güzel konu oluyor.Burdaki internet cafelerin %99u böyle abiler hiçbiri Live MSN kurmuyor , sordukları zamanda aynı şeyi söylüyorlar. "Virüs çekiyormuş Live MSN" Çay koy diyesim geliyor , neyse diyorum. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hahah güzel deyimmiş. virüs çekmek. bi de çimin çekmesi vardır, öğrendiğimde gülmüştüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ahahah virüs çekme nedir ya (: harbi bilinçsizliğin bu kadarı. desktop 2001, laptop 2006 dan beri kullanıyorum. sıfır virüs. (bir kere format. o da taşınırken hdd sarsılmış biraz bad sector falan olayından bi kısmını feda ettim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 kullanmak istemememin sebebi sadece hayvan gibi ram yemesi :P ama kullanıyoruz işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 live msn 8.5 te neler mevcut ek olaraktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 windowsla birlikte gelen windows messenger kullanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 son sürüm daima en kararlı olandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yemişler seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 getdota.com latest map // stable(league) map 6.46b // 6.37 in other words: sonuncusu daha stabil değildir =P ne örnek verdim bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yalnız sürümlerin numaralarında bulunanan 'b' harfi, beta olduğu anlamına gelir :) o da test sürümü olduğu için kararlı değildir doğal olarak :) kararlı sürüm demek, en son çıkan beta olmayan sürümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arkadaş son sürüm demiş. beta da 6.46b da bir sürüm oluyor(kendin de demişsin). ve şu an en son sürüm kendileri. zaten stabil sürüm ile son sürüm arasındaki fark ondan kaynaklanıyor. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 7.5 kullanıyorum çünkü arayüzü falan daha basit ve kullanışlı geliyor bana .) mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 son sürüm siyen zaten benim ve son sürüm dendiğinde, genel olarak en son relase olmuş stable versiyon kastedilir. beta sürümlerinin kendi içinde son sürümleri olduğu varsayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben hala 7.0 mı neydi onu kullanıyorum live çok fazla kaynak yiyor bence 7.0 a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 msnknatıs live'mı lan bu virus çekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 komik değildi!!! Sen o mesajları göndermezsen 10kişiye virüste girer allahta çarpar ben 7.5 kullanıyorum.Live sapıtıyo bende nedense liste kayboluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 9 kullananlar lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ofiste windowzun içinde gelen net messengerı evde live messengerı kullanıyorum. offline mesaj dışında hiç bişeyin eksikliğini çekmiyorum net messengerla. çok stabil öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 live messenger kullanmamın tek sebebi kişi arama olayı olması. ama son zamanlarda anlamadığım biçimde uo'da lag yapmaya başladı. format atmama rağmen devam ediyor. bu yüzden eski versiyonlara dönebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 En son versiyonlar genelde bug içerdiğinnden ve/veya daha fazla sistem kaynağı yediğinden, şahsen bir önceki versiyonları kullanmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: windowsla birlikte gelen windows messenger kullanın :) ben öyle yapıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar