Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Live Messenger yerine 7 serisini kullananlar lamer mi? Haklı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet cidden böyle söylüyorum zira düne kadar adam gibi PC bilmeyen insanlardan sık sık şunu duyar oldum?

"Iyyyy! Live Messenger virüs çekiyor , 7.5 kullan!"

Kel alaka bence , bilinçsizliğin bu kadarı diyorum.Bu şehir efsanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj tarihi:
bak sana şöyle anlatayım ; 3 yıldır antivirüs programı kullanmıyorum ve bir kere bile format atmadım, tek bir kasma bile yok. kullanmayı bileceksin yani
Mesaj tarihi:
Dev +1

Bir kere virüs yedim sadece , o da 2002de tatile çıkarken PCyi evde bıraktım diye.

Virüs sıkı programlandığı için gelmez , kullanıcı bilinçsiz olduğu için girer bence.Onun içinde önemli olan virüsü silebilmek değil , hiç bulaştırmamak , bulaştıracak şeyler yapmamaktır.

devam edelim , güzel konu oluyor.Burdaki internet cafelerin %99u böyle abiler hiçbiri Live MSN kurmuyor , sordukları zamanda aynı şeyi söylüyorlar. "Virüs çekiyormuş Live MSN"

Çay koy diyesim geliyor , neyse diyorum.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahahah virüs çekme nedir ya (:
harbi bilinçsizliğin bu kadarı.

desktop 2001, laptop 2006 dan beri kullanıyorum. sıfır virüs. (bir kere format. o da taşınırken hdd sarsılmış biraz bad sector falan olayından bi kısmını feda ettim.)
Mesaj tarihi:
yalnız sürümlerin numaralarında bulunanan 'b' harfi, beta olduğu anlamına gelir :) o da test sürümü olduğu için kararlı değildir doğal olarak :) kararlı sürüm demek, en son çıkan beta olmayan sürümdür
Mesaj tarihi:
arkadaş son sürüm demiş. beta da 6.46b da bir sürüm oluyor(kendin de demişsin). ve şu an en son sürüm kendileri. zaten stabil sürüm ile son sürüm arasındaki fark ondan kaynaklanıyor.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
son sürüm siyen zaten benim ve son sürüm dendiğinde, genel olarak en son relase olmuş stable versiyon kastedilir. beta sürümlerinin kendi içinde son sürümleri olduğu varsayılır.
Mesaj tarihi:
ofiste windowzun içinde gelen net messengerı evde live messengerı kullanıyorum. offline mesaj dışında hiç bişeyin eksikliğini çekmiyorum net messengerla. çok stabil öneririm.
Mesaj tarihi:
live messenger kullanmamın tek sebebi kişi arama olayı olması. ama son zamanlarda anlamadığım biçimde uo'da lag yapmaya başladı. format atmama rağmen devam ediyor. bu yüzden eski versiyonlara dönebilirim :D
  • Yeni Oluştur...