Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leipzig convention ve WotLK hakkında yeni bilgiler

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nası lan arc mage !!!! nası olm?!
yani arch mage normal mage den daha mı imba olcak !! laaaaaaaaaan yıkarım yakarım :< söleyin hühühü benim mage im elimde mipatlicak?!

çok mu stress yaptım ? :<

edit:

yoksa dead knight gibi böle ayrı bişi gibin mi olcak. hani lvl 80 mage olunca bişiler bişile yapınca arch mage olabiliosun gibi o.O
Sosyal ağlarda paylaş

Arch Mage'in mage den olcağını nerden duydun bir defa? Arch Mage hakkında yapılan tek açıklama DK ile birlikte yapılan.Orda da tek dedikleri "DK'den daha başka Hero Classlarıda ilerde eklemeyi düşünüyoruz örneğin: Archmage" diye. Zaten buda büyük ihtimalla DK gibi bir sistemler gelceğini, sadece Mage'den geçilmiyeceğini ima ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wowwiki'den araklanmıştır.

"In the introduction panel for World of Warcraft: Wrath of the Lich King, it was revealed that Malygos has begun to regain much of his sanity, originally lost as a result of his confrontation with Neltharion and the decimation of his Blue flight during the War of the Ancients. He is less than pleased by the rampant use of magic by the mortal races. He has become hostile to all magic-users, particularly the Kirin Tor of Dalaran. Dalaran has therefore moved to Northrend, as a capital for both the war against the Lich King, and the Kirin Tor's fight with Malygos. He is found in the Nexus in his own lair, similar to Gruul and Onyxia."

Bu Dalaran'ın Northrende taşınmasını, Kirin Tor ile Malygos'un iyi geçinemediklerini; Ya questte ya da şans eseri denk geldiğim herhangi bir şekilde okumuştum. Bir karakter anlatıyordu sanırım.

Aklıma gelmişken, Frost Wyrm vardı bir tane, Arthas Northrende ilk gittiğinde bunu Unead'e dönüştürüyordu O ejderha neydi? hepten unutmuşuz warcraft 3 ü peh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
The Tuskarr of Kaskala in Northrend have agreed to help the Horde.

Horde içinde en çok görmek istediğim racelerden biri :D gittiler blood elf verdiler aq hele şu son gods of zulamanı izledikten sonra gene uyuz oldum bu topluluğa :/

WTB TUSKARR

PS : Vercektin abi işte racial +15 fishing / frost resist =P ohh hem druid olabilen 3. race fena olmazdı hani :D

Yerim lan ben bu tonton dedeyi :P

Sosyal ağlarda paylaş

Hero-Class düşünürken, Warrior'a Death Knight geldi diye düşünmek bir kere hata.

Sonuçta Warrior'da olsanız, Mage de olsanız, Priestte olsanız, Death Knight oynayabileceksiniz ve eski karakterinize dokunulmayacak.

Kalkıp mage'e Archmage gelecek, Hunter'a Demon Hunter gelecek demeyin :) Hepsi ayrı bir sınıf sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım SWG'ye Jedilar eklendikten sonraki durum yaşanmaz ancak açıkçası şüphelerim de yok değil. Hala sınıflar arası dengesizlik varken her classin seçebileceği bir hero class cidden çok saçma gelmekte bana. Umarım dengeleri aşırı değiştirici bir etkide bulunmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
L55 civarı başlayacaklar, önceden hazırlanmış gear ve skilllerle. Büyük ihtimalle mountları da olacak.

Zannetmiyorum sonrasında Barrens'a dönüp orada quest yapacaklarını :p
Belki sadece kendilerini gösterip birkaç lowbie g3nklemek için gidebilirler.

Ben zaten barrens da quest yapıcaklarmı b3b th3 k3nk demedim gangren.
Normal classlarla aynı mekanlarda bulunmaları demek pvp ye karışacaklar demek. Zamanında çok tartışılmıştı WotLk Death Knight'ın geleceği haberi açıklanmadan. Yeni 2 class gelse nasıl olur fln diye. Allies ve Horde'a. Blizz'in başa çıkamayacağı, oyunun dengesinin alt,üst olacağı fln konuşulmuştu. Bu aklıma geldi de birde fazla hero class geliceği söylendiğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...