barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 metakuso sorun şu ki o kadar azıma tıksanız olmaz yani..yok o kadar yer midede benim:D ayrıca abi benim hedef byuk değil 53-55 ten 63-65 e cıksam yeter:D gerisi gelir ihtiyacım varsa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 vücudun yediğin eyleri direkt yakıyor ve depolamıyor demek ki, düzenli yiyerek en önemlisi bir doktora görünerek kilo alabilirsin. dietisyen değil doktor. forumdan tavsiye alarak kilo vermeye, almaya çalışmamak lazım. herkesin vücudu farklı çalışıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hareket etme bi de sdf. otur bütün gün öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bende 1.82 63 kg yum.. başlıodum yarın spora Predator un söledikleriyle 2 ay denicem gelişme olmazsa 1.5 kilo tozu her öğün alıcam artık yetti be..insanın bütün hoşlandığı kızlar iri adammı istermiş be..12-13 kg ya bütün kızlar benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 şimdi kilo alicaksan body yaparak almani tavsiye ederim. spora başlamadan önce 196. 78 kilo idim yani zayıftım :D şimdi nerdeyse 2 ay geçicek 1 eylül de şuan 1.96 m 86 kiloya çıktım sporla beraber whey kullaniorum , bide bu protein tozlarinda senin yağ almana imkan yok sporla beraber kullanirken , o sadece spor yaparken senin vücüdünün ihtiyacı olan proteini almani sağlıyor yani bir bakima kiloyu yağdan değil kas ağırlığı olarak alıyorsun . Şimdi diceksin bu tozlara ihtiyacim varmi ? Evet var , niye dersen vücudun ana olayı protein zaten , protein almazsan gelişemessin ve bu tozlar da sana alman gereken proteine yardımcı oluyo , ha günde 15-20 tane yumurta beyazı yiyebiliyorsan eyvallah , ama protein tozunu alman gerek bence kilo almak istiyorsan , Bunlar zaten supplement yani ek , ilave besin olarak da geçiyor , yani hem bi yandan tavukdu etti yumurtaydi yerken bide spor yaparken bunu alicaksin , Biz burdan nekadar yazsak da sen iyisi bi spor salonuna , iyi bir spor salonuna git , orda bi hoca senin ölçünü , kilonu , metabolizma hızını , yağ oranını herşeyi ölçsün sana bi beslenme programı ve ek olarak bir whey versin mesela benim kullandiğim , Optimum gold whey , çikolata lı , sütle karıştırıorsun , nesquick gibi oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 2 ayda 8kg temizmiş.. bugün bi araştırmasını yapayım ozaman ben hafta bitmeden işe başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 180 96 kilyum isteyen aradasar benne 1 hafta tkiliyo ne dersem yyo 10 kilo aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 o olmuo yaw denedik ne urfalılar ne samsunlular devirdim bi de ne kadar zorlasalar bi yere kadar alıo mide hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ewt yani biz zayıfların mide küçülmüş heralde öle yemeğe abanarak alamiyosun.. bugun baslıcaktım guya ..kahvaltı saati kactı saat 13.15 de uyandım..eheh biraz saatlerime de dikkat etmeliyim artık kilo almaya karar verdim ama ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 benim de kilom senelerdir 55. boyum 1.80 civarı oldu. zayıfım oldukça farkındayım da zayıf olmam hiç bir problem getirmiyor beraberinde, ben de kilo alayım diye uğraşmıyorum. bi de bakıyorum millet kilo vermek için çırpınıp duruyor, ben de bıraktım kendimi nasıl olursam olurum.. bi de işin ilginci geçen yaz biraz yemeğe verdim alıyım falan diye, sonra kilo da almadım doğru düzgün. uzun bi süre yemezsem falan da vermiyorum kilo, sabitlendim kaldım böyle :) ama memnunum sonuç olarak. bir sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben de geç kalktım bgn 12 gibi ama 7de fln yatınca ii fena deil.. predator, hellscream sizin uyku düzeni nasıl? kaç saat uyuosnz h.sonları fln oluşabilecek deişimeden kolay etkileniomsnz? 1 saate de çıkıp spor salonu bakıcam, kadıköy tarafında, bağdat caddesine yakın önerebileceğiniz bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 valla ben aysekadının orda bi yere gidiodum..fena deildi..champion mu neydi adı..ama daha iyisi varmıdır bilmem..bu işle daha çok igilenmiş olanlar daha ii bilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 cips + kola istediğin bu ikisini istediğin zaman tüket. sabah kahvaltıda nutella kaymak bal tereyağı, akşam patates kızartması köfte sınırsız kola içebilirsin birde tabii ki reflor [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:47 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 madem yemeğe abanamıyosunuz. o zaman küçük ama çok etkili takılcaksınız. mesela gün boyu ara ara cezerye,mesir macunu,cevizli sucuk falan tüketin. hatta ara ara afyon kaymaklı ekmek kadayıfı, pişmaniye, saray helvası falan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 mesele iştah meselesi iştah artıcı kullan yada artması için spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 kortizon bas kendine deli kilo yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yaş kaç? ben 17 yaşındayım aynen senin gibi 1.82 m boy 55 kiloyum. ben de istiyodum kilo alayım ama merak etme zamanla alırsın dedi. benim yaşlarımdaysan normaldir yani. ama büyüksen yok yiyorum yiyorum olmuyo falan diyosan o zaman bi doktora diyetisyene danış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 abimi askere almayacaklar böyle giderse siz ne diyorsunuz =( 1.82 boy 50 mi 52 kilomu ne görünce üzülüyom adamı iskelet gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 19 yaşımdayım ama ben 16 da da böleydm 17 de de yani. o sonradan alırsın olayı baya sonra..35-40tan sonra alırsın tabi..yoksa yala öle 2-3 seneye alırsın olayıı çaba göstermezsen..en azından benim gibi zayıflar icin konusuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 geceleri abur cubura aban paso yatmadan önce yemek ye iskender ye kumpir ye elinden çikolata düşürme ha bol bol yağ yaparsın ama kilo da almış olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben normal bir insanın yiyebileceğinin 3 katını falan rahatlıkla yiyip kilo almıyorum mesela . 1.75 boycağızım 63 kilom var aslında , 4-5 daha alsam tam olur da gelmiyor kilolar işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 1.83 boy 70 kiloyum zayıfım diodum ama sen 53 kiloyum diyosun, ben şişman kalıom yanında. 75 olsam diyorum bende. ama özel bi çabam yok. oluruz heralde. stres de etkiler kilo almanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: geceleri abur cubura aban paso yatmadan önce yemek ye iskender ye kumpir ye elinden çikolata düşürme ha bol bol yağ yaparsın ama kilo da almış olursun :) gözlerim yaşlarla doldu.hepsini ayrı ayrı istedi canım.ben yiyemiyorum, siz yiyin //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 gece yatmadan yemek ye diye öneride bulunmayın gastrit/reflu olaylar dizisi gercekleşmesi muhtemeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ivy üye [şikayet et] § 21 Ağustos 2007, Salı - 17:54 [ özel msj ] geceleri abur cubura aban paso yatmadan önce yemek ye iskender ye kumpir ye elinden çikolata düşürme ha bol bol yağ yaparsın ama kilo da almış olursun :) o dediklerini zaten ufaklıgımdan beri yapiorm.. sivilce sorunum filan da olmadı ondan hiç azaltmadım bile. yemio benim bunye öle kilo aldırmayı:D ulan ne sorun su kilo alma olayı pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar