Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zayıflık..kilo alma sorunsalı

barbu

Öne çıkan mesajlar

şimdi kilo alicaksan body yaparak almani tavsiye ederim. spora başlamadan önce 196. 78 kilo idim yani zayıftım :D şimdi nerdeyse 2 ay geçicek 1 eylül de şuan 1.96 m 86 kiloya çıktım sporla beraber whey kullaniorum , bide bu protein tozlarinda senin yağ almana imkan yok sporla beraber kullanirken , o sadece spor yaparken senin vücüdünün ihtiyacı olan proteini almani sağlıyor yani bir bakima kiloyu yağdan değil kas ağırlığı olarak alıyorsun . Şimdi diceksin bu tozlara ihtiyacim varmi ? Evet var , niye dersen vücudun ana olayı protein zaten , protein almazsan gelişemessin ve bu tozlar da sana alman gereken proteine yardımcı oluyo , ha günde 15-20 tane yumurta beyazı yiyebiliyorsan eyvallah , ama protein tozunu alman gerek bence kilo almak istiyorsan , Bunlar zaten supplement yani ek , ilave besin olarak da geçiyor , yani hem bi yandan tavukdu etti yumurtaydi yerken bide spor yaparken bunu alicaksin , Biz burdan nekadar yazsak da sen iyisi bi spor salonuna , iyi bir spor salonuna git , orda bi hoca senin ölçünü , kilonu , metabolizma hızını , yağ oranını herşeyi ölçsün sana bi beslenme programı ve ek olarak bir whey versin mesela benim kullandiğim , Optimum gold whey , çikolata lı , sütle karıştırıorsun , nesquick gibi oluo :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim de kilom senelerdir 55. boyum 1.80 civarı oldu. zayıfım oldukça farkındayım da zayıf olmam hiç bir problem getirmiyor beraberinde, ben de kilo alayım diye uğraşmıyorum. bi de bakıyorum millet kilo vermek için çırpınıp duruyor, ben de bıraktım kendimi nasıl olursam olurum..
bi de işin ilginci geçen yaz biraz yemeğe verdim alıyım falan diye, sonra kilo da almadım doğru düzgün. uzun bi süre yemezsem falan da vermiyorum kilo, sabitlendim kaldım böyle :) ama memnunum sonuç olarak. bir sıkıntım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geç kalktım bgn 12 gibi ama 7de fln yatınca ii fena deil.. predator, hellscream sizin uyku düzeni nasıl? kaç saat uyuosnz h.sonları fln oluşabilecek deişimeden kolay etkileniomsnz? 1 saate de çıkıp spor salonu bakıcam, kadıköy tarafında, bağdat caddesine yakın önerebileceğiniz bir yer varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy
üye [şikayet et]
§ 21 Ağustos 2007, Salı - 17:54 [ özel msj ]
geceleri abur cubura aban
paso yatmadan önce yemek ye
iskender ye kumpir ye
elinden çikolata düşürme
ha bol bol yağ yaparsın ama kilo da almış olursun :)

o dediklerini zaten ufaklıgımdan beri yapiorm.. sivilce sorunum filan da olmadı ondan hiç azaltmadım bile.
yemio benim bunye öle kilo aldırmayı:D

ulan ne sorun su kilo alma olayı pof
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...