paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Lig TV 'nin yeni sezonda Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye kupası dışında, UEFA ve CL maçlarınıda vereceğini duydum, aslı astarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 veremez çünkü hala Star'ın anlaşması var.2010'a kadar uzatmışlardı diye hatırlıyorum ben. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 10:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Star da digiturk bünyesinde olduğu için öyle diyorlar sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ewt öle sanırım çünkü tv deki reklamlarında alttaki yazıda türkiye kupası ve lig maçları için spor paketine üye olmaktadır yazıo şampionlar ligi için öle bişi demediğine göre stardadır heralde zaten şampiyonlar ligi orda olsa baya bi reklam yaparlardı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 uefa da showdaydı sanırım geçen sene,bu sene tamamen ligtv de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 oo super lan hepsini digiturkten izleyebiliyoz yine. sadece ozel maçlar ve on elemeler dsmartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 CL maclari sifreli kanallarda gosterilmesi yasak diye duymustum. Su digiturk cine 5 turu seyleri oldum olasi sevmedim ya. Digiturk aldik kanal gostermiyor teknik ekip gelmesi icin ucret talep ediyorlar. Kanalin icine girdim ben bozdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Star Digitürk bünyesinde değil Aydın Doğan almıştı en son. Satmadıysa hala onda. Ayrıca ben de Star vericek diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Kesinleşen Lig ve Kupa Yayinlari Ingiltere Premier : Fox TV Italya : Kanal 24 Ispanya : NTV, e2 Almanya : NTV, e2 Fransa : Kanal A Brezilya : Lig TV Sampiyonlar Ligi : Star Sampiyonlar Ligi Öneleme : D Spor UEFA Kupasi * : D Spor, Show TV, Lig TV Türkiye Süper Lig : Lig TV TFF 1. Ligi : D Spor Ingiltere Carling Cup : TV 8 Ingiltere FA Cup : TV 8 Almanya Kupasi : Kanal A Ispanya Kupasi : Kanal A Italya Kupasi : TRT 1 * D Spor 3 büyük takimin Sampiyonlar ligi öneleme ve UEFA Kupasi iç saha maçlarinin yayin hakkini almistir. Türk takimlarinin deplasmanda oynayacagi karsilasmalar için maç bazinda her kanal anlasma yapabilir. UEFA Kupasi'nin çeyrek final ve sonrasinda oynanacak tüm maçlarin yayin haklari ise Show TV'nin elindedir. Kaynak : Google/yudumla.com forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Holy, faydalı bir açıklama çok tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 eyv holy terazine abandım=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu durumda dsmart almak için bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ulan bi CL'ye kalamadık diye şifreye toplu gösterime mi mecburuz şimdi [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yıldızı gormemisim. neyse tribündekilerle taksimde içerek izlerim zaten ben evde tadı cıkmaz. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Öyle kalabalıkta izlemeyi de ben sevmiyorum ya çoğu kişinin aksine, ne blim evde tercihen 3-5 arkadaşla , yoksa tek biram kolam cipsim yemişim önümde, rahat rahat yayılarak izlemeyi seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 valla 15-20 kişiyiz biz, taksimde yerimiz var galatasaray marşları eşliğinde içiyoruz beraber, istediğimiz gibi bağırıp azabiliyoruz da zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 biz bu sene her maçta galip geleceğimiz için Lig Tv izlemeye gerek duymuyorum. hahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben olsam hepsini izlerdim madem kazanacagından bu kadar eminsin, yanındakilerle kafa yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kanal a yıda terbik etmek lazım cesaterinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 İskenderun Beşiktaşlılar derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lig tv hd yayının reklamını yapa dursun, yine maç sırasında ki grafiklerde çeçenistan ulusal kanalını geçemedi. yıllardır her sene adamlara mailler atıyorum, telefonlar açıyorum ama nafile.. yine o hiç düşünülmeden yapılmış grafikleri kullanıyorlar. ya hiç mi ingiltere ligi filan izlemiyorlar anlamıyorum. maç sırasında o sağ üstteki skor grafiği nedir ya hiç bişey koymasan daha iyi duracaktır. adamlar yenilik diye futbolcuların fotoğraflarını koymuş (maç başlarken çıkan takım listesinde). ama fotoğrafların hiç biri birbirini tutmuyor. ya insan bi işi doğru düzgün yapar. yani demek istediğim ligtv'den yayın vs. konularında bir gelişme beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 geçen hafta fener-ibb maçında futbolcuların resimlerini yanlış koymuşlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar