Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Az önce denedim. oldu. Soğanı keserken tezgah seviyesine eğiliyoruz. gözleriniz yaşarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 lens kullanan arkadaşlar gözlerinde lens varken soğanı doğradıklarında gözlerinin yanmadığını farkedeceklerdir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 buda sizi korumaz! sizi bu korur [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 soğan doğrarken ağzınızı açarsanız gözünüz yaşarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çiklet çiğnemenin işe yaradığını duymuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 soğan doğrarken bi diş sarımsağı soyup ortadan bölün, soğanı doğrarken gözleriniz yaşarıcak gibi oldukça sarımsağın ortasını göz bebeğinize basın, yaşarmasını engelliyo. Based on a true story! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Peki ya aldatan sevgiliye ne mesafeden yaklaşmak gerek ki gözlerin yaşarmasın fistanbeyamca. Deneyimlerini yansıt bize plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bodoslama kesiyorum hiç yaşarmıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 erkek adam ağlamayacağı gibi,gözleri de yaşarmaz ve böyle şekilden şekile girmez..... ayrıca erkek adam çöp adam değildir!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 burnumuzu kapatirsak, teknik olarak bisey olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 çok zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: Emaleth pati [şikayet et] § 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:21 [ özel msj ] soğan doğrarken ağzınızı açarsanız gözünüz yaşarmaz. ama cok komik gozukuruz =/ ben sogan dogramamak kesin cozum diyorum, benim gibi midesi hasta olan vatandaslarin gozleri ömru boyu yasarmicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 dogranmisi yok mu bu meretin? yoksa o ise girip iyi para kazanamaz miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yok ama kazanamazsın çünkü bozulmamasını sağlamak için 3 katı para harcarsın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 soğan doğrarken soğan yerine domates doğrarsanızda yaşarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben güneş gözlüğü takıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Soğan doğrarken 3 adet kibrit çöpünü yanmaya yarayan kısımları dışarda olacak şekilde ağzıma koyarsak gçzlerimiz daha az yaşarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aquila dogranmisi yok mu bu meretin? yoksa o ise girip iyi para kazanamaz miyiz? PrudenT yok ama kazanamazsın çünkü bozulmamasını sağlamak için 3 katı para harcarsın dfs olmazmı? var tabii.. Dondurulmuş olarak satılıyor (kısaca korumanın ucuz bi yolunu bulmuşlar) Ayrıca bunun kurultulmuş ve fırınlanmışı da mevcut (yine ürünü korumanın ucuz bi yolu.) özellikle bir çeşit danimarka usulü hot dog hazırlarkene bunun fırınlanmışı kullanılır.. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 13:53 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 soganı bıcaga dogru atarsanız buyuk ihtimalle gozunuz yasarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Su dolu bi kabın içinde kesilirse göz yaşartmaz denir, doğrumudur bilemem ama deneyin yine de [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 14:46 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Dogranmısı Ankarada metro da Satılıor arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 cidden bu kadar kasılacağına su altında kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sakız çiğneyin ama sakızı futbolcu alpay gibi çiğneyin o zaman bişiicik olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 soğan dooramadan once bi limonu 2 ye bolun iç tarafı dışa dooru olmak uzere dişlerinizle tutun bu şekilde soğanı doğrarsanız gozleriniz yaşarmayacaını temin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar