Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

biraz da scolfield kovalasın da görelim diyorum ben. değişiklik olsun :) scolfield'ın açıklamasında 3. sezonun tam bi prison break olcağını söylemişti, ne önceden yapılmış bi taktik var, ne de bildiği bir yer. hapishanede ve kaçmaya çalışıyor olcaktı.

prison break kısmı bitti bence. bundan sonra bi daha hapishaneyle işimiz olcağını sanmıyorum. 4. sezon olursa ki olcağını umuyorum (eylül-ekim gibi veya ocak'ta başlar sanırım olursa), en son giden 3'lünün peşine düşecek bence. başta kız ile ilgilencek, daha sonra da mahone. kardeşiyle yolları ayırmış gibi görünüyolardı ama mahone yüzünden tekrar dönebilir bence burrows.

Sosyal ağlarda paylaş

whistler'ın özel bi konumu vardı company'de ve başka birini kullanamıyolar sanırım. koordinatlar falan hikayeydi. çantadan çıkan dosyayla alakalı bi işleri var muhtemelen. o dosyayı bulamadıklarında biraz olay olcak galiba whisler için.

company amerika'nın derin devlet işlerini yürütüyo sanrım. bi fikrim yok tam olarak ne oldukları konusunda :)

Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
3. sezonun kalan bölümlerini 4. sezon diye dayamak için yapmış olamazlar mı

Ola da bilir tabii yanlız senaryo değiştirildi öyle bir şey var, hatta çok daha tırt bir kaçış planı falan oldu (daha fazla söylemiyim spoiler vermemek için), baştansavma ya da aceleye gelmiş bir senaryo olduğu belliydi, sanırım yine normal planlanan 3. sezon finaline geldiler yer olarak ama arayı bayağı bir kısalttılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ekşideki entry'm

3x13 yani 3. sezon finaliyle beraber lincoln burrows karakterinin ne kadar kafasız, yontulmamış bir odun olduğunun gözümüze sokulduğu bir dizi olmuştur. ya da senaristler baya baya grevi sürdürüyor. 37:17 de lj linc'e, "she said there's something in her apartment underneath her bed" diyor, bundan 2 dakika geçiyor; be adam 2 dakika ! eve giriyorlar 39:15'te, lincoln dingilinin yaptığı ilk şey açıp dolaba bakmak, "aa ne varmış burada" diyor bi de. halbuki kardeşi (ki bence kardeş falan değil bunlar), direk yatağın altına bakıyor. zeki adamın hali bi başka.

bu lincoln burrows karakterini kurtlar vadisi pusuda muronun yanına vermek gerekiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...