Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Koftiden bi bolum yapmislar , bunun icin mi beklediler kac ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bi altyazı çıkmadı işin kötüsü ingilizce altyazıyıda indiremiyorum puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bence senaristler sıkıştılar. Çok rölantideydi bölüm hiçbirşey yok ki sezonda böyle olucak sanırım ama son 5bölümse heyecan katarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ya iğrençti, bolumun basi ile sonu arasinda hiç bişi degişmedi, bi müdür öldü bi müdür geldi, başta nasilsa, sonda da oyle bitti ya, boyle bolum mu olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Siz 1 bölümde bütün olaylar çözülsün istemişsiniz. İyiydi bence. I'm coming for you olayı kaldırdı tüyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 heh, biz o i'm coming for you olayini zaten biliyorduk : ) adsasfsaf. Trailer'da vardi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 "I'm coming for you." -> +REP +KAPUT İzlemeye izlemeye hevesimiz kırılmıştı hafiften, çok fazla bi beklentim yoktu bu bölüm için. Ama gayet beğendim. Ayrıyetten, Gretchen'ın baya yüksek levellı olduğunu da görüp, arada bi gördüğümüz yumuşama belirtilerinin de yalana döndüğünü anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hakkaten 5 bölüm sonra bitiyor mu bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sağlam bölümdü bence, arada aldığım soğukluğu kırıp geçti ısıttı tekrar diziye beni. 10. bölüm gelsin artık diye beklemeye başladım bile şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yok abi, kotu bi bolumdu yaa, başladigi yere geri dondu resmen bolum sonunda : ) O kara kizin saglam bişi oldugunu da biliyorduk zaten. Tek ilerleme scofield'in dusmani'ni tanimasi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yanlıs msj sry beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Spoylir Lj'i almaya 2 kisi gitmeleri beni benden aldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 çok tırt bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 senaristler simdi bile cok aliyor bu bolumde bunu gormus olduk. sacmaliga bak koskoca general o kadar muhim biri oldugunu soyluyor ekstradan 1tane adamla geziyorki yaninda suclu var bide allahim allahim...klasik pb sacmaliklarida bu akdarda abartmayin be kardesim. yani esir olan bi yere gidiyorsun koruma yokmu icerde 3-5 tane embesil senarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 saçmalık ötesi olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 generalin ölmesi çok salakçaydı.. 3. sezon güzel diyordum.. burası batırdı.. yok bide Kurtlar Vadisi saçmaymış peh bunu gördükten sonra.. hah ayrıca o beklememiz yeni bölüm çekilmemesinden sanırım.. amerika'da bütün dizi senaristleri greve gidiodu.. yanlış mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Doğrusun ve spoiler koymamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 generalin saçmalık ötesi ölümü olmasa tamam biyere kadar ama yok olmamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yeni bölüm düştü internete indiriyorum şuan bakalım biyerden de subtitle bulsam fena olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu bolumde tatmin eder seviyede, 9a oranla bayaa ii. 11 için adranalin yuksek doza ulasti. edit : if hes not a fisherman. What is he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi harbiden süper bi bölümdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sıpoylır ben bellickin tavuk ayagı attıgı sahneye bayıldım bayıldım bayıldım... bölüm çok güzel olmuş sammy nin meditasyon yaparken dinlediği şarkıyı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bellick bildiğin amele ya ehah Güzel bölümdü baya, cliffhanger da iyiydi; havamızı bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok güldüm çok eğlendim bellick beni benden aldı tiger pantsleriyle sipoylır lecheronun geri dönüşü de oldukça şık oldu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar