Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Şu kasımpaşa bi an önce düşse ligden keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kasımpaşa handikap çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 daha maç başlamadan kavga cıkardı şerefsiz çingeneler. tez zamanda ligin dibine demir atmalarını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 trt1 de dediklerine göre maç çok çekişmeliymiş denk güçlerin mücadelesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 BEŞİKTAŞ LÜTFEN YENİL KARTALIM ŞAHİNİM BENİM [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Başka maç olsa bjk yenilsin derim yenilse de gülerim de, şu kasımpaşanın inanılmaz antipatisi var bende. O yüzden bu maçı kazansın bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 deli vedat var amigoları.. adam bildiğiniz deli çok komik biri. hasta fenerli ama kasımpaşada oturuyo... kasımpaşa takımı ztn fenerli gibi bişey. aziz yıldırım kasımpaşaya neden bilmiyorum ama arka çıkıyo diye duydum lakin büyük ihtimal sallamasyon bi duyumdu. iyi olan kazasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 çekişme falan yok kalecileri iyi kasımpaşanın yoksa 3-4 olmuştu şimdi, düşecekler bu sene insallah. derken paşa çaktı, güzel goldü valla. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:26 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Aha 1-0 Kasımpaşa önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 delgado boboyu arıyorum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 derbi de kasımpaşa 1-0 önde sayın seyirciler [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:28 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aydın karabulut ve burak neden oynuyor. genç oyuncu oynatma şovları ertuğrulu yakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://www.footballonsat.com/TV/sopcast_main.php# izlemek isteyen arkadaşlar 36.kanaldan izleyebilirler.. yalnız sopcast indirmeniz gerek. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:51 tarihinde, Lucky tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 uyuyordum yeni kalktım maç ne durumda şuan ? 1-0 Kasımpaşa öndeymiş,yorumlardan anladığım kadarıyla da 2. Tigana vakası sanırım ? Başka neler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 indirdim ama çözemedim.. baya güzel bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben ordan izliyorum, biraz arkadan geliyor ama radyodan dinlemekten iyidir.. 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bursa tarzı bir intikam maçıymış bu TRT1'de Stadyum'da söylediler şimdi :) 43 yıl önce son maçta BJK 2-0 yenmiş ve Kasımpaşa küme düşmüş.43 yıldır ilk defa Süper Lige çıktılar ve BJK maçı :) 85'te atarlar,BJK yenilir diyorum ben.Gerçi BJK çok fazla atak yapmaya başlamış vs. ama kontradan yerler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 1-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ya gol yemeden önce naptığı belli değildi bjk'nin. golden sonra jetonlar düştü biraz, bi tane daha atarlar diye bekliyorum. penaltı da verilmedi zaten :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 2-1 bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bi tane daha atalım bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Demedim mi 85'de gelecek gol diye :D (çarpıtmayın,kasımpaşa atabilir demiş olabilirim ama önemli dakikadır :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ve 3 puan beşiktaşın,sopcast saolsun maçın son 15 dakkasını canlı izledim,görüntü berbat olsada idare ediyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bi taraftar kendi takımının 9 kişi kalmasını ister mi? burak ve ibrahim akın varsa o takımda ister! bu adamların tez zamanda takımdan uzaklaşmasını diliyorum. maça gelirsek yine 2 serdar+tello iyiydi. geçen sene nobreye top gelmiyor dedik. bu maçta serdar özkanın 2 güzel ortasında güzel vurdu biri çizgideki adamın ayağından diğeri direkten döndü bobo sakatken kasımpaşayı zorlanarak yenersin ama clde bi şansın olmaz. yönetime bundan iyi uyarı olamaz. herkes yabancılarıyla kazanıyor bizim 1 yabancı hakkımız boş, 2 yabancımız kulübede oturdu bütün maç. geçen seneyle karşılaştırılması gereken başka birşey hep tek farklı kazanırken bizim kalecimiz, defansımız maçın adamı olurdu, artık bastıran taraf ve az pozisyon veren taraf biz oluyoruz. lig için yeterli tabi ama cl için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Burak-İbrahim Akın necidir ? Tello Serdar Özkan gerçekten harikalar.Cisse de iyiydi. Beşiktaş 42orta yaptı cezasahasına 2 gol buldu.İlginç Kasımpaşa bir kere geldi gol attı.Cisse nin hatasında golü yedik. Tırstım bi ara gol atamayacağız diye.Ama 1-1 olunca emindim 2-1 olucağından. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar