Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir paticik kullanıcısı diğerini yolda nasıl tanır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela dynun bankta oturuyodu demorah ile gördük tanıdık.

gerçi daha önce de görmüş konuşmuştum euh saylanmaz.

tunca isabella bide isabella'nın annesi sanırım gördüm uzaktan tanıdım.
albüm sagolsun.
Mesaj tarihi:
bende cadde kızılkayalarda şişman uzun saçlı biri gördüm dürüm üstüne, hamburger yedi hatta aynen bone ye benziyodu ama bu adam istda deil dedim kendi kendime hala omu deilmi bilmem.
Mesaj tarihi:
paticikteki tüm kızları gördüm tanıdım takipteyim hatta. gittim 2gb hafıza kartı aldım kameraya da. bir gecede yaklaşık 2000 poz yakalayabiliyorum artık. chemicaldan da ninja tavsiyeleri aldım. sittin sene yakalayamazlar.
Mesaj tarihi:
tanıyom ben walla.
black'ı daha önce hiç görmememe rağman aha bu kesin patiden demiştim.

nightwalker için de daha önce görmediğim halde, aradığım adam olsa olsa bu olurdu deyip geldiydim direk yanına.
Mesaj tarihi:
Buluşmalarda tanıdıklarımı tanıyabileying anca. Suratları pek incelemiyorum yolda yürürken.

edit: ulan tayposuz yazamaz oldum

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:22 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ankara buluşmasında ivy turuncu renkli bir =O= logosunu kafam kadar kartona basmıştı öyle tanımıştım. hatta tanıyamadım. miyopum çünkü. o geldi yanıma ne bakıyon bön bön patiye mi geldin dedi. böyle tanıdım. biri buluşmaya gelip bön bön bakıyosa o patidir.
Mesaj tarihi:
yan dairede 100den fazla paticik tişörtü duruyor, heba olmayı bekliyor. 2 sene önce 15ytlye satıyoduk, isteyen varsa elde kalmasın diye 7.5 a bırakabilirim. kargo sizden olur ama. üf sırf kargoya gitmeye üşeniyorum aslında.
  • Yeni Oluştur...