pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abin? paticikten mi? [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:55 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 burdann abime yenge kızına dayı oğluna emmiye emminin halasının ablasının görümcesine ablamın eltisinin kardeşinin bacanağına selamlar ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben de havaalanında spidee yi albümden tanıdım.işe yarıyor baya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sdf ni yerim fulyam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1.78 boylarında esmer patiyim. Ama açık esmer. Yolda gördüğünüz her 1.78 patiyi Arma sanmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arabayla bilmediğiniz bir yol için yanaşıp birine sokağı sorduğunuzda 'aramaya inan' falan diyosa patidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kız olan her patiyi tanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 travestiyi de ben tanırım dimi ouz sdfjksdhfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yalnız bu tanıma olayı,"bir ibneyi yolda nasıl tanırsınız" a benzemiş.tutorial falan yapar biri tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o H A AY KENT BİLİV İT Ouz travestiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 daha yeni mi anlıosun sina plx sdfdsf!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gözlerinden tanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bıyıklarına bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mesela dynun bankta oturuyodu demorah ile gördük tanıdık. gerçi daha önce de görmüş konuşmuştum euh saylanmaz. tunca isabella bide isabella'nın annesi sanırım gördüm uzaktan tanıdım. albüm sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bende cadde kızılkayalarda şişman uzun saçlı biri gördüm dürüm üstüne, hamburger yedi hatta aynen bone ye benziyodu ama bu adam istda deil dedim kendi kendime hala omu deilmi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 paticikteki tüm kızları gördüm tanıdım takipteyim hatta. gittim 2gb hafıza kartı aldım kameraya da. bir gecede yaklaşık 2000 poz yakalayabiliyorum artık. chemicaldan da ninja tavsiyeleri aldım. sittin sene yakalayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tanırız izmirli olsun yeter asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 paT-shirt yapıldı zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tanıyom ben walla. black'ı daha önce hiç görmememe rağman aha bu kesin patiden demiştim. nightwalker için de daha önce görmediğim halde, aradığım adam olsa olsa bu olurdu deyip geldiydim direk yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Buluşmalarda tanıdıklarımı tanıyabileying anca. Suratları pek incelemiyorum yolda yürürken. edit: ulan tayposuz yazamaz oldum [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:22 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ankara buluşmasında ivy turuncu renkli bir =O= logosunu kafam kadar kartona basmıştı öyle tanımıştım. hatta tanıyamadım. miyopum çünkü. o geldi yanıma ne bakıyon bön bön patiye mi geldin dedi. böyle tanıdım. biri buluşmaya gelip bön bön bakıyosa o patidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yan dairede 100den fazla paticik tişörtü duruyor, heba olmayı bekliyor. 2 sene önce 15ytlye satıyoduk, isteyen varsa elde kalmasın diye 7.5 a bırakabilirim. kargo sizden olur ama. üf sırf kargoya gitmeye üşeniyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 eskiden tanınırdı da şimdi tanımak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar