axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Of bu plag ne iğrenç bişeymiş arkadaş. Bizim zamanımızda veritabanından kontrol falan yoktu mis gibi ctrl+c ctrl+v ile yapıyoduk bütün ödevleri tezleri, şimdi arkadaşın MBA tezine yardım edeyim dedim beynim patates oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi zamanın kısıtlıysa 1 gün geç yollayıp %10 azına fit olacaktın. Çok büyük hata yapmışsın, bizim okul çok ciddiye alıyor plagiarism işlerini. Hadi yaptığına inanıyorsan turn it in'den falan kontrol etseydin bari ne kadar olduğunu. %20 üstü direk plagiarism, sen 79 diyorsun. Aldığın notlara yazık etmişsin gerçekten, uzaklaştırma alabilirsin. Master hayallerin falan varsa onları da tehlikeye sokmuş olabilirsin üstüne üstlük. Yapmayın arkadaşlar üniversite öğrencisisiniz ulan. Çok sıkışıksan hakikaten parayla başkasına yaptırmak en anlamlısı. Bu bile bile lades olmuş. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://turnitin.com/static/index.php Gelecekteki kerizlikleri önleme amacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ne desem boş artık yaptık bir hata. Burdan nasıl kontrol ettirebilirim? denedim üyelik almayı falan başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 paper başına $5 falan alıyo işte, http://www.writecheck.com/static/home.html adresinden kredi satın alıyosun sonra yüklüyosun kontrol ediyo. 1 tane de resubmission hakkı veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Buradan kontrol ettirdiğimde hiç birşey çıkmadı. TurnItIn'den kontrol ettirmek öğrencilere mümkün değilmi ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 turnitin'in zaten burası da. onun öğrenciler için olan altsitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi anlamıyorum ders alamıyorum çünkü dersin discussionla amfisini aynı gün aynı saate koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Okulun disiplin muhabbeti ilginç biraz. Biz koridorda alkolle yakalanıp atar yaptık diye savunma vermiştik, sözlü uyarı almıştık sadece. TV odasında içip kağıt oynarken yakalanınca sadece biraları çöpe dökmüştü. Farklı şeyler de oldu sonucunu ve gidişatını garipsediğim de girmiyim oraya. Napcakları belli olmaz ama plagiarism ayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hocayla konuştum prosedür gereği disipline vermek zorunda olduğunu söyledi. Daha önce plag'den yakalanan bi kaç kişi buldum en fazla kınama almışlar. Uzaklaştırma falan vermezler umarım. Sonuçta bilerek yaptığım birşey değil yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Hoca kim? 'Prosedür gereği' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 afla gelirsem burs vermiyolarmış adamlar ulan gelsem ekstra adam alıcaksınız 15k alıcaksınız şimdi babayı alıcaksınız sabancı adi okul ali'yle bi konuşucam bakalım o bişeyler yapıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 xaty said: Hoca kim? 'Prosedür gereği' Ayhan Akman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 NE? AHAHAHHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.sabanciuniv.edu/rehber/fotograflar/169.jpg Kim bu ya, ilk kez görüyorum. Görmüş geçirmişlerden olsaydı sorun olmazdı da şu yeniler sorunlu çıkabiliyor bazen (yeni mi ki bu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yeni değil baya eski bi hoca. SPS102'nize kim girdi koordinatör olarak sizin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 SPS'e ben girdim mi onu bi sor :D Bi kadın vardı galiba, hayal meyal öyle bişi kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kafa adamdir ayhan hoca, sorun yapmaz aslinda da plagiarism ince bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ayhan Akman 10 numara adamdir arkadaslar kendimize gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Spor salonunda nike pro tshirtunu ve taytini giyerek gonlumu fethetmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ayhan hocanın favoriler iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 öff ben bunun amfisinde uyurken mikrofonu merdivenlerden düşürmüştü... uyurken o kadar korkarak uyandığımı çok az hatırlarım. merdivenden seken açık mikrofon artık nasıl bir gürültü çıkarttıysa aklım alınmıştı..plagdan 2 3 kişiyi ağlattığını biliyorum.. bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Plagiarism yapıyorsan ağlamayacaksın açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Penthesilea said: abi disiplin diyince aklima hep dela salaginin benim odada cilgin atarken yakalaninca "ben icmiyodum onlar iciyodu" diye yazdigi savunma geliyo, agzina sictimin delasi. sonra o kinama almisti biz uyari almistik gerci sfuhdsafashfads kınama değil ya sadece keltoş bi herif ve CIP'ci mal karının düzenlediği engizisyona davet edildiydim. bi de yazı vermişlerdi. kınamamıydı o? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bu ne ya ahaHahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar