Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın akşama kariyer sohbeti diye çağırdılar üretim müh. kulubunden.
aynı saatte kafepi kurucuları geliyormuş. boşa gelmiyim di mi nasılsa kimse uğramaz kariyer sohbetine falan
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

yarın akşama kariyer sohbeti diye çağırdılar üretim müh. kulubunden.
aynı saatte kafepi kurucuları geliyormuş. boşa gelmiyim di mi nasılsa kimse uğramaz kariyer sohbetine falan

geçen hafta gittiydim ben güzel oluyo, eski sabancı mezunları gelip anlatıyolar falan. Ha bi de pizza vardı beleş.. KafePi sunumunda sangria falan yoksa yalan olur bence ehi ehi
Mesaj tarihi:
Baya arkadaşım var okuyan, mezun olan da yüksek konusunda yardımcı olabilirler mi bilmiyorum. Sen ne sormak istiyorsan burdan yaz ben iletmeye çalışırım.
Mesaj tarihi:
ya valla bilgi alamıyorum, o yüzden çok makbule geçer,

şimdi benim olayım yüksek lisans

1- portfoilo olayı falan nası oluyo, ne tarz taktikler lazım ne tarz işler lazım

2- burs olayı nasıl oluyor yükseğe. yani ALES e mi bakcaklar yoksa yetenek sınavına yani portfoilo ya mı
Mesaj tarihi:
Krokisi de vardı o sitede servislerin kalkış yerlerinin sanki, öyle hatırlıyorum yani. Kadıköy'den nerden kalkar bilmiyorum da Kadıköy'den kalkınca 20 dakika sonra da Carrefour'dan kalkıyor. Orada 1. kapıdan binebilirsin mesela. Kadıköy'de de rıhtımda Mado'nun ordan kalkıyordu bir ara ama değişti galiba :/
Mesaj tarihi:
Simit Sarayı'nın oradan kalkıyor. 2 tane var sanırım simit sarayı, haydarpaşaya doğru olanın önünden kalkıyor. Nilüfer var sanırım orada bir de..

krokiler sayfanın en altında var
  • Yeni Oluştur...