lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 görsel iletişim tasarımında okuyan var mı ben yüksek lisans düşünüyorum bana böle yardımları olacak? haydi aslanlar, ayrı açtığım topik kitlendi onun şokundayım zaten hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 İlgilendiğin alandaki hocalara mail at daha sağlıklı cevap alırsın http://fass.sabanciuniv.edu/people/faculty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sabanci muzesine 2007 yili kimligiyle girme sansim var mi? daha once girmistim ama bu sene kimligin sekli semali degismisse sorun cikar mi kapida? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Girersin büyük ihtimalle, mezun musun yoksa yeni kimlik mi almadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kimliğin şekli şemali değişmedi de güvenlikler bir şahin gözlü kesildiler, eski hologramı 10 metreden tanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 okula degil ya, muze icin soruyorum. gerci hologrami gec fotograf bile silindi artik neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hem sitikırım yok hem kimlik eski her okula girişim gerilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 müzede öğrenci veya mezun indirimiyle ztn 3-5 liraya giriliyor ya çok da dert olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yarın akşama kariyer sohbeti diye çağırdılar üretim müh. kulubunden. aynı saatte kafepi kurucuları geliyormuş. boşa gelmiyim di mi nasılsa kimse uğramaz kariyer sohbetine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aşkolsun bi pati event patlatırız hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben olsam kafepi girişimcilik hikayesini dinlemeye giderim çok net. gelmem kariyer sohbeti iş güç falan boş naneler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ben de öyle yaparım muhtemelen valla, ama kafe tarzı girişimcilik ilgimi çekmediği için GGK sektörler yolculuğunda ilgimi çeken sektörlere geçilmesini de bekleyebilirim gidip izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Scheriff said: yarın akşama kariyer sohbeti diye çağırdılar üretim müh. kulubunden. aynı saatte kafepi kurucuları geliyormuş. boşa gelmiyim di mi nasılsa kimse uğramaz kariyer sohbetine falan geçen hafta gittiydim ben güzel oluyo, eski sabancı mezunları gelip anlatıyolar falan. Ha bi de pizza vardı beleş.. KafePi sunumunda sangria falan yoksa yalan olur bence ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bi pizaya tavlanmamak lazim elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ya mail falanda attm kimsenin salladığı yok, VAVCD bölümünde okuyan bilen duyan bi zahmet bana ulaşın yüksek yapmayı düşünüyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Baya arkadaşım var okuyan, mezun olan da yüksek konusunda yardımcı olabilirler mi bilmiyorum. Sen ne sormak istiyorsan burdan yaz ben iletmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ya valla bilgi alamıyorum, o yüzden çok makbule geçer, şimdi benim olayım yüksek lisans 1- portfoilo olayı falan nası oluyo, ne tarz taktikler lazım ne tarz işler lazım 2- burs olayı nasıl oluyor yükseğe. yani ALES e mi bakcaklar yoksa yetenek sınavına yani portfoilo ya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Merhaba arkadaşlar, Üsküdar'dan veya Kadıköy'den Sabancı Tuzla kampüsüne nasıl gidebilirim ? Sabah 08.40'da orada olacak şekilde. Web sitesinde servislere baktım, nereden kalkıyor bu Kadıköy servisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.sabanciuniv.edu/eng/?kampus_hayati/hizmet_ve_olanaklar/servis/servis.php 7.30'da servis var kadıköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Krokisi de vardı o sitede servislerin kalkış yerlerinin sanki, öyle hatırlıyorum yani. Kadıköy'den nerden kalkar bilmiyorum da Kadıköy'den kalkınca 20 dakika sonra da Carrefour'dan kalkıyor. Orada 1. kapıdan binebilirsin mesela. Kadıköy'de de rıhtımda Mado'nun ordan kalkıyordu bir ara ama değişti galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Simit Sarayı'nın oradan kalkıyor. 2 tane var sanırım simit sarayı, haydarpaşaya doğru olanın önünden kalkıyor. Nilüfer var sanırım orada bir de.. krokiler sayfanın en altında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Eyvallah yeğenler thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 parti varmış yarın taksimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Parti saatinde ms304 var, Gilean ve ben direk yalan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bitirme projesinde ens 491 ayaginda F alan duydunuz mu? yoksa adetten geçiriyorlar mı herkezi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar