Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 100 TL ne ya sticker için, kafayı mı yediler iyice? Zaten nanoteknoloji binası okulun en büyük otoparkını kapattı, hizmette geriye gidip nasıl %100 zam yapmaya yüzleri var bu adamların ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Yurt ve otoparklardaki kapasite sorununu cidden böyle hayvani zamlarla mı çözmeye çalışıyolar, yoksa sadece cukka çoğalsın maksatlı mı bu işler. Hayır, iki türlü de sağlam gerzeklik var bu işin içinde. Bu arada yarın Ms451 ve Hum251 droplayacağım büyük ihtimalle. İhtiyacı olan varsa ulaşsın bana, yabancıya gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Kaspar said: Yurt ve otoparklardaki kapasite sorununu cidden böyle hayvani zamlarla mı çözmeye çalışıyolar, yoksa sadece cukka çoğalsın maksatlı mı bu işler. Hayır, iki türlü de sağlam gerzeklik var bu işin içinde.tabiki de 2 reasons 1 cup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Abi hala alamadım dersi, hoca ben iznini verdim, artık yapabileceğim bişey yok gerisi IT'nin işi dedi. 2 saate falan IT'yi arayacağım artık, hocanın maillerini forwardlıycam bişeyler yapıcam ama kesin numaramı yanlış girdi hoca yani başka açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ens492'yi 20-24'ü arasında alın diye özellikle mail attılar ders seçimlerinden önce. approval gerekiyor bunun için. mail'ı attıkları gün approval istedim. hala cevap yok hocadan. eskiden böyle değildi bu ens492 alımı, niye böyle saçma bir şey yaptılar ki. her hoca için ayrı crn var, hepsi ayrı ders gibi görünüyor. ne gerek vardı.. ayrıca park sorununu çözmek için zam yapmak nasıl bir mantık? zam oldu diye kaç kişi arabayla gelmekten vaz geçicek? saçma sapan tepki alcaklar, dengesizin biri çıkcak sağa sola zarar vercek vs. tek dertleri ceplerine giren-çıkan olduğu çok belli. çıkan pek olmuyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 xaty said: ens492'yi 20-24'ü arasında alın diye özellikle mail attılar ders seçimlerinden önce. approval gerekiyor bunun için. mail'ı attıkları gün approval istedim. hala cevap yok hocadan. eskiden böyle değildi bu ens492 alımı, niye böyle saçma bir şey yaptılar ki. her hoca için ayrı crn var, hepsi ayrı ders gibi görünüyor. ne gerek vardı.. ayrıca park sorununu çözmek için zam yapmak nasıl bir mantık? zam oldu diye kaç kişi arabayla gelmekten vaz geçicek? saçma sapan tepki alcaklar, dengesizin biri çıkcak sağa sola zarar vercek vs. tek dertleri ceplerine giren-çıkan olduğu çok belli. çıkan pek olmuyor gerçiens491 i alamiyoruz de mi hocayla konuscaksin, sonrasinda kayitlari onlar yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 eskiden ens491 alıyordun düzgünce, sonra hocayla konuşup sistemden kayıt oluyordun. şimdi değiştirmişler, ens491 kayıtları daha ileri bir tarihte sanırım, duyurularda yazıyordu da beni ilgilendirmediği için hatırlamıyorum detaylarını. sanırım hocayla anlaşıp sonra o tarih gelince o hocanın ens491 crn'sini girip ders alıcaksın. sisteme kayıtlar nasıl olcak bilmiyorum, o da ayrıca olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 beyler yarın oryantasyonda görevliyim, gelin sorularınızı falan sorun, welcome package verelim içinde IDsi, SUsaıl kartpostalı, shutte saatleri gibi essential şeyler var, dün o kadar kastık yüzlerce paket hazırladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 elma said: beyler yarın oryantasyonda görevliyim, gelin sorularınızı falan sorun, welcome package verelim içinde IDsi, SUsaıl kartpostalı, shutte saatleri gibi essential şeyler var, dün o kadar kastık yüzlerce paket hazırladık :) <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 MADBOY said: elma said: beyler yarın oryantasyonda görevliyim, gelin sorularınızı falan sorun, welcome package verelim içinde IDsi, SUsaıl kartpostalı, shutte saatleri gibi essential şeyler var, dün o kadar kastık yüzlerce paket hazırladık :) <3 awww <3 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 akila mındar ettiğin başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Xaenin said: 100 TL ne ya sticker için, kafayı mı yediler iyice? Zaten nanoteknoloji binası okulun en büyük otoparkını kapattı, hizmette geriye gidip nasıl %100 zam yapmaya yüzleri var bu adamların ben anlamıyorum. burs veriyolardır o aldıkları paralarla fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yarın hocayla konuşcam, ms451 asistanı oluyorum gibi yüksek ihtimalle...yazarım buraya add dropta ms451 alın paticikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şükrü yine başlığa el atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Xaenin said: 100 TL ne ya sticker için, kafayı mı yediler iyice? Zaten nanoteknoloji binası okulun en büyük otoparkını kapattı, hizmette geriye gidip nasıl %100 zam yapmaya yüzleri var bu adamların ben anlamıyorum. iyi 100 veriyosun bizde 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ardeth said: Xaenin said: 100 TL ne ya sticker için, kafayı mı yediler iyice? Zaten nanoteknoloji binası okulun en büyük otoparkını kapattı, hizmette geriye gidip nasıl %100 zam yapmaya yüzleri var bu adamların ben anlamıyorum. burs veriyolardır o aldıkları paralarla fena mı Bursları da kıstılar. 2/3 burs kalktı, sadece %50 ve full var artık. Saçma sapan işlerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 olm senin mezun olucağını farkettiler..en büyük gelir kaynakları kesildi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cs303`de diger senelere nazaran ogrenci azligi nedeniyle UG asistan alimi olmayacakmis. /facepalm edit: lan o kadar reklam yaptik bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 harbi 2/3 kalktı mı, inanılmaz saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 asinanyavuz said: harbi 2/3 kalktı mı, inanılmaz saçmaymış. 2/3 kalktı, %50 geldi ve öğrenci profili de yeditepeye kaymaya başladı hafiften, bu sene oryantasyonda sezdim bunu.. Hoca onayladı ms451 asistanıyım, bugün ilk ders var ben de asistan olarak tanıtılcakmışım hadi bakalım :)... quiz okuma falan olursa çok eğlenceli olur ya, proj102 asistanlığı baydı 2 dönemdir ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi şu okulun saçma salak kurallarından nefret ediyorum.. IC de zaten halihazırda çalışıyorum 40 saat doldurup alıyorum çalışma bursumu, şimdi 451 TA liği olunca ordan full çalışma bursu yatıcak, bu durumda hala max 40 saatlik burs alabiliyorum, yani ikisinden birini tercih etmem gerekecek, tabi ki IC ameleliğini bırakıcam, ama komple saçmalık yani ne kadar çalışırsam o kadar burs alırım niye kısıtlıyolar ki? Ben bu dönem tanıtım ofisinde çalışmak, ns102 lablarında artiz undergrad asistancılık da oynamak istiyodum ya... yaa....bildiğin özeniyorum o tiplere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Çok da mantıksız değil aslında. Ne kadar çalışırsan vermeleri lazım o kadar ama zorla çalıştırmıyorlar sonuçta ve çalışmak isteyen bir çok kişi var (daha doğrusu para almak isteyen). Daha çok farklı kişiyi çalıştırmak için öyle bir şey yapmaları mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 xaty ms451 alıyo muydun sen? ssdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 elma said: abi şu okulun saçma salak kurallarından nefret ediyorum.. IC de zaten halihazırda çalışıyorum 40 saat doldurup alıyorum çalışma bursumu, şimdi 451 TA liği olunca ordan full çalışma bursu yatıcak, bu durumda hala max 40 saatlik burs alabiliyorum, yani ikisinden birini tercih etmem gerekecek, tabi ki IC ameleliğini bırakıcam, ama komple saçmalık yani ne kadar çalışırsam o kadar burs alırım niye kısıtlıyolar ki? Ben bu dönem tanıtım ofisinde çalışmak, ns102 lablarında artiz undergrad asistancılık da oynamak istiyodum ya... yaa....bildiğin özeniyorum o tiplere.. açgözlülük yapmayalım:) sen alıosun çalışma bursu işte 1 tane diğer kontenjanı da başka biri alsın di mi..şu kuralın saçma salak en ufak tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar