asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eleman da öbyk da saçmaladı, başka iş yokmuş gibi kendi kendilerine gündem yaratıp iş yapıyorlar. ekşideki yazı başlı başına gereksiz ve saçma ama öbyk da çok ajitasyona başvurdu gibime geldi. ikiside gereksiz, ikisi de lüzumsuz. yalnız "bizi yıpratmayın" da benim gözümde gereksizdi belirtmeden edemicem. onun dışında 08-09 öbyk nın herşeyden haberdar etmesi hoşuma gidiyor, takdir ediyorum açıkçası. ama her öbyk gibi çok bir değer yarattıklarını düşünmüyorum. ha yap desen aklımda bişey yok ama, öyle poh poh iddiaları gibi değişim meğişim görmüyorum, demek istediğim o. ha "yola devam" etseydi seçimlerde öbyk daha mı iyi olurdu, onu da hiç mi hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Penthesilea said: hah derken benim adim karismis yine islere bak haha seni nerde karıştırmışlar? ben takip etmeye aşırı üşendiğim için haberdar değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Evet okudum ben de şimdi bi ton gereksiz insan var okulda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 MDBF'nin sitesi yenilenmiş. eskisine göre taş gibi olmuş gibi geldi bana ama bugları var birazcık. http://www.sabanciuniv.edu/mdbf/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sokarım sitenize ya evet atarlıyım hocalara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 birinin bitirme projesi falan olabilir o siteler ya öle bi proje açılmıştı sene başında bu arada GİT SABANCI bitti mezunum gg hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 helaaal olm koc sistem noldu, garanti noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 haftaya da gitcem bakalım fena gitmio ama seçenekleri artırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 xaty said: Önümüzdeki dönem başında dağıtılacak yeni laptopların özellikleri nasıl olacak bilen var mı? (Celeron olmayacağı, Core2Duo olcaklarını duydum birilerinden..) Ve, ne zaman dağıtım yapılacağı da önemli bir nokta tabi(?) Açıklanmış önümüzdeki dönem dağıtılacak dizüstü bilgisayarlar. Güzel ve kötü haberler var.. Yukarıda resmi görünen laptopun özellikleri aşağıdaki şekilde: [list] [*] Intel Core Duo 2.16 Ghz Çift Çekirdek İşlemci [*] 2 GB Bellek [*] 250 GB SATA HDD [*] 15.4'' WXGA VibrantView TFT Lcd Ekran [*] 56 Kbps (V.90) Fax / Modem [*] Entegre 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Bağlantısı [*] IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı [*] DVD / CD Okuyucu-Yazıcı [*] 3 x USB (V. 2.0) Port [*] Entegre kamera ve mikrofon [*] Türkçe Q klavye [*] Ses Kartı , 6 Cell Battery [*] SU Logolu Taşıma Çantası [/list] Buyrun Celeron olmayıp Core Duo 2.16 Ghz olması çok güzel. Ayrıca 2 GB Bellek ve 250 GB HDD'de mutlu etti ve bazı sıkıntıları azalttı. (yeni ram alma, externala mecbur kalma vb.) Bu arada bu seferki laptop Toshiba değil, onun yerine Lenovo. Nasıl bir markadır, nedir ne değildir hiç bir fikrim yok. Umarım üzecek bir yönü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 IBM Lenovo ortakligi iste, Thinkpad falan. Mis gibi, super olmus cakma Toshiba'dan kurtuldugunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mezunlar rütbesini bilsin. Özellikle mühendislere sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Xaenin said: Mezunlar rütbesini bilsin. Özellikle mühendislere sesleniyorum.dayt! rütbemizi biliyoruz senin üstünde merak etme :). devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 biz burda mezun olmamislari sevmeyiz, hele muhendis degillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sabancıda çok akilli caliskan kaynıyomuş öyle diyolardı geçen reklamlarda. seda sayanda bu konu hakkında uzun bi program yapmayı düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sabancı yurtlarında seks varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mezun olduk bitti daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ee now what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 iş yok güç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 öeyh.. said: Mevcut olan 4207 sayılı kanunun 3'üncü maddesinin yedinci fıkrasına göre 1 Temmuz 2009 tarihi itibariyle kampüs içerisinde sigara satışı yasaklanmıştır. Bilgilerinize.. Üniversite Hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Tam onu yapıştırmaya girmiştim. ANANI yazıp gidiyorum. //xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bir domuz gribi eksikti okulda.. O da olmuş. Türkiye'de kaç kişide var ki okuldakileri bulmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dia'da da mi satilmiyor sigara? ayaklanma cikarl an. Bi de domuz gribini kesin bu tatilde ugrayan amerikalilardan biri getirdi, ben temizim ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yok yok, ingiltereden gelmiş domuz gribi. said: ... Üniversite’mizde de yurtdışına gidiş ve gelişlerin çok olmasından dolayı H1N1virüsünden etkilenmemizin kaçınılmaz olduğunu biliyorduk. Nitekim lojmanda yaşayan aynı aileden 3 olgunun H1N1 virüsü ile enfekte olduğu, Sağlık Bakanlığı’nca 30 Haziran Salı ve 01 Temmuz Çarşamba günlerinde doğrulandı. Olgularımız baba ve iki küçük oğlundan oluşmaktadır. Annede ise hastalık meydana gelmemiştir. 4 kişilik aile 1,5 ay süre ile İngiltere’de kaldıktan sonra 27 Haziran’da evlerine döndü. Ailenin tüm bireyleri ve olguların diğer yakın temaslılarına koruyucu ilaç başlandı. Şu anda tüm aile kendi lojmanlarında kalıyor. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonunda hastanede tutulmalarına gerek olmadığı kararına varıldı. Bulaşıcı dönem, semptomların ortaya çıkmasından 1 gün önce başlamakta ve 1 hafta sürmektedir. Bu bilgiden hareketle, şu anda, ailenin hasta olmayan annesi ile teması olan kampus sakinlerinin virüsü kapma riski bulunmamaktadır. Anne ve baba işe gitmemekte olup, gerek olgular ve gerekse temaslıları Sağlık Merkezi tarafından yakından takip edilmektedir. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 evet diada da satılmıyo ne yazık ki...meh Penthesilea said: Dia'da da mi satilmiyor sigara? ayaklanma cikarl an. Bi de domuz gribini kesin bu tatilde ugrayan amerikalilardan biri getirdi, ben temizim ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sigara satmaya başlamak lazım o zaman seneye odadan.hatta delivery yapmak laızm ordan da gömeriz biraz temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar