Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

eleman da öbyk da saçmaladı, başka iş yokmuş gibi kendi kendilerine gündem yaratıp iş yapıyorlar. ekşideki yazı başlı başına gereksiz ve saçma ama öbyk da çok ajitasyona başvurdu gibime geldi. ikiside gereksiz, ikisi de lüzumsuz.

yalnız "bizi yıpratmayın" da benim gözümde gereksizdi belirtmeden edemicem. onun dışında 08-09 öbyk nın herşeyden haberdar etmesi hoşuma gidiyor, takdir ediyorum açıkçası. ama her öbyk gibi çok bir değer yarattıklarını düşünmüyorum. ha yap desen aklımda bişey yok ama, öyle poh poh iddiaları gibi değişim meğişim görmüyorum, demek istediğim o. ha "yola devam" etseydi seçimlerde öbyk daha mı iyi olurdu, onu da hiç mi hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
xaty said:

Önümüzdeki dönem başında dağıtılacak yeni laptopların özellikleri nasıl olacak bilen var mı? (Celeron olmayacağı, Core2Duo olcaklarını duydum birilerinden..)
Ve, ne zaman dağıtım yapılacağı da önemli bir nokta tabi(?)

Açıklanmış önümüzdeki dönem dağıtılacak dizüstü bilgisayarlar. Güzel ve kötü haberler var..

Yukarıda resmi görünen laptopun özellikleri aşağıdaki şekilde:
[list]
[*] Intel Core Duo 2.16 Ghz Çift Çekirdek İşlemci
[*] 2 GB Bellek
[*] 250 GB SATA HDD
[*] 15.4'' WXGA VibrantView TFT Lcd Ekran
[*] 56 Kbps (V.90) Fax / Modem
[*] Entegre 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Bağlantısı
[*] IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı
[*] DVD / CD Okuyucu-Yazıcı
[*] 3 x USB (V. 2.0) Port
[*] Entegre kamera ve mikrofon
[*] Türkçe Q klavye
[*] Ses Kartı , 6 Cell Battery
[*] SU Logolu Taşıma Çantası
[/list]

Buyrun

Celeron olmayıp Core Duo 2.16 Ghz olması çok güzel. Ayrıca 2 GB Bellek ve 250 GB HDD'de mutlu etti ve bazı sıkıntıları azalttı. (yeni ram alma, externala mecbur kalma vb.)

Bu arada bu seferki laptop Toshiba değil, onun yerine Lenovo. Nasıl bir markadır, nedir ne değildir hiç bir fikrim yok. Umarım üzecek bir yönü olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok, ingiltereden gelmiş domuz gribi.

said:

...
Üniversite’mizde de yurtdışına gidiş ve gelişlerin çok olmasından dolayı H1N1virüsünden etkilenmemizin kaçınılmaz olduğunu biliyorduk. Nitekim lojmanda yaşayan aynı aileden 3 olgunun H1N1 virüsü ile enfekte olduğu, Sağlık Bakanlığı’nca 30 Haziran Salı ve 01 Temmuz Çarşamba günlerinde doğrulandı.

Olgularımız baba ve iki küçük oğlundan oluşmaktadır. Annede ise hastalık meydana gelmemiştir. 4 kişilik aile 1,5 ay süre ile İngiltere’de kaldıktan sonra 27 Haziran’da evlerine döndü. Ailenin tüm bireyleri ve olguların diğer yakın temaslılarına koruyucu ilaç başlandı. Şu anda tüm aile kendi lojmanlarında kalıyor. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonunda hastanede tutulmalarına gerek olmadığı kararına varıldı.

Bulaşıcı dönem, semptomların ortaya çıkmasından 1 gün önce başlamakta ve 1 hafta sürmektedir. Bu bilgiden hareketle, şu anda, ailenin hasta olmayan annesi ile teması olan kampus sakinlerinin virüsü kapma riski bulunmamaktadır. Anne ve baba işe gitmemekte olup, gerek olgular ve gerekse temaslıları Sağlık Merkezi tarafından yakından takip edilmektedir.
...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...