tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 seni sarhoş edip yüzüne duman halkalarıyla ismini yazacam sina , nihaha.
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ya sigara içenlerle içmeyenleri ayırsınlar ama şöle bişy yapsınlar mesela camdan bi küp:)Tam ortada dursun istiolarsa girip içsinler:D Yurtdışında bazı hava alanlarında varmış buna benzer bişy.Millet utandığından girip içmiomuş.Bizim sınıfta çocugun teki anlatıodu benim amcamlar girmişler yayıla yayıla içmişler diye:D Türkiyede işe yaramayacağını çıkarabiliriz burdan sanırım:D
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sigara içmeyen birisi olarak bu konuya o kadar da tepkili değilim.Yani birinden kaçsak ötekine yakalanıyoruz.Artık pes ettim.Duman tiryakisiyim=)
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 boyle sigara bi baskaldırı boyle bi coolluk simgesi gibi icenlerin, aptal bi what the hell mantıgı var. soyle zararlı boyle zararlı yok ben icerim karısmayın bi sigaram var zaten.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Ya sigara içenlerle içmeyenleri ayırsınlar ama şöle bişy yapsınlar mesela camdan bi küp:)Tam ortada dursun istiolarsa girip içsinler:D Yurtdışında bazı hava alanlarında varmış buna benzer bişy.Millet utandığından girip içmiomuş.Bizim sınıfta çocugun teki anlatıodu benim amcamlar girmişler yayıla yayıla içmişler diye:D Türkiyede işe yaramayacağını çıkarabiliriz burdan sanırım:D evet var =) çok da ezik hissediyolar bildiğim kadarıyla içeriye girenler. türkiye ye de lazım
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 RTE nin tek sevdigim yonu sigara dusmani olmasi isallah AB hede hodo diye bizdede hayata gecer bu yasak
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 türkiyede de yasak konsun!!!!!!! sonuna kadar destekliyorum..
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bence sıgaraya sağlık vergisi diye bişi konsun %200 oranında...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 vergi bencede mantıklı.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bence kademeli olarak artırılabilir her 6 ayda bir %50 artar... böylece yavaş yavaş insanlar bırakır bırakmıcam diyende parasına kıyar... 10-15 YTL olunca en azından düşük gelir grubu içmek sağlık masrafıda azalır parasıda cebine kalır...
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oyle zaten adama soruyosun neden bıraktıgını saglıgından degil evi barkı var sigara parası yuk bindiriyor ondan.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Evet vergiler artsın, sadece zenginler sigara içsin, uyuşturucu mafyası gibi sigara mayfası çıksın uygun fiyata satış yapan.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 boylece zenginlere iyilik fakirlere kotuluk yapıyoruz yine di mi.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Zammınıda yapacaksın, sigara içilen bölümleri diğerlerinden izolede edeceksin. Kim ne hakla soluduğum havaya zehir üflüyor. Sadece kendilerini zehirlesinler..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Aslinda dogrusu bu da, simdi dogruya dogru, Isvec'ten Danimarka'ya gidince ordaki barlarda taksimde gibi hissetmistim kendimi icersi dumanalti falan ehue.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sigara içenleri mancınıkla yunanistana fırlatalım, kimyasal silah hem
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Abicim. Oyle bir yasa cikarsa, resmen Türkiye'nin ekonomisi sarsilir, bizden sigara içen kimse yasak olan dukkanlara gitmez, hepsi iflas eder, kapatilir felan.. O yuzden, zor o buralarda..
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sorun cıkması degil zaten uygulanması, yoksa levhayı koyuyolar uygulayan yok, soyluyosun yasak degil diyor adam gosteriyosun yok yok diyolar. uygulanmadıktan sonra cıksa ne olmus.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hepsini anlıyorum da bar vs alkol almak için gidilen yerlerde bu yasağa özellikle hak veriyorum. Gecenin 10'da 11'inde sütünü içen insanları zehirliyoruz lan; biri bizi durdursun, arada bokunu da çıkarsın.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 unutma ki o alkolu paralarıyla alıyorlar halbuki sigara dumanı bedava, evet barlarda sigara icmeyenlerden para kesilmeli.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sağlığını pek düşünen insanlar değil yani barlara takılanlar?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 niye zor olsun kardesim turkiye nin diger devletlerden ne gibi bir ustunlugu var da, orda kan cikmiyor bizde cikiyor? orda dukkanlar iflas etmiyor da bizimkiler ediyor? siz sacmalamayin pls. bu yasa gittikce yayginlasiyo ve ayni sekilde olmasa da bir sekilde turkiyede de uygulanacak. sigara icmenizi engelleyen bir durum sonucta yasak degil bisey degil, git icilebilen yerde ic, baskalarini rahatsiz etme, zehirleme. edit: bak bunu yazicaktim ben de unutmusum. said: RTE nin tek sevdigim yonu sigara dusmani olmasi [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:19 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar