Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka'da sigara yasağı, darısı Türkiye'ye..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya sigara içenlerle içmeyenleri ayırsınlar ama şöle bişy yapsınlar mesela camdan bi küp:)Tam ortada dursun istiolarsa girip içsinler:D
Yurtdışında bazı hava alanlarında varmış buna benzer bişy.Millet utandığından girip içmiomuş.Bizim sınıfta çocugun teki anlatıodu benim amcamlar girmişler yayıla yayıla içmişler diye:D
Türkiyede işe yaramayacağını çıkarabiliriz burdan sanırım:D
Mesaj tarihi:
boyle sigara bi baskaldırı boyle bi coolluk simgesi gibi icenlerin, aptal bi what the hell mantıgı var. soyle zararlı boyle zararlı yok ben icerim karısmayın bi sigaram var zaten.
Mesaj tarihi:
said:
Ya sigara içenlerle içmeyenleri ayırsınlar ama şöle bişy yapsınlar mesela camdan bi küp:)Tam ortada dursun istiolarsa girip içsinler:D
Yurtdışında bazı hava alanlarında varmış buna benzer bişy.Millet utandığından girip içmiomuş.Bizim sınıfta çocugun teki anlatıodu benim amcamlar girmişler yayıla yayıla içmişler diye:D
Türkiyede işe yaramayacağını çıkarabiliriz burdan sanırım:D

evet var =) çok da ezik hissediyolar bildiğim kadarıyla içeriye girenler. türkiye ye de lazım
Mesaj tarihi:
bence kademeli olarak artırılabilir her 6 ayda bir %50 artar... böylece yavaş yavaş insanlar bırakır bırakmıcam diyende parasına kıyar... 10-15 YTL olunca en azından düşük gelir grubu içmek sağlık masrafıda azalır parasıda cebine kalır...
Mesaj tarihi:
Abicim. Oyle bir yasa cikarsa, resmen Türkiye'nin ekonomisi sarsilir, bizden sigara içen kimse yasak olan dukkanlara gitmez, hepsi iflas eder, kapatilir felan..
O yuzden, zor o buralarda..
Mesaj tarihi:
Hepsini anlıyorum da bar vs alkol almak için gidilen yerlerde bu yasağa özellikle hak veriyorum.

Gecenin 10'da 11'inde sütünü içen insanları zehirliyoruz lan; biri bizi durdursun, arada bokunu da çıkarsın.
Mesaj tarihi:
niye zor olsun kardesim turkiye nin diger devletlerden ne gibi bir ustunlugu var da, orda kan cikmiyor bizde cikiyor? orda dukkanlar iflas etmiyor da bizimkiler ediyor?

siz sacmalamayin pls. bu yasa gittikce yayginlasiyo ve ayni sekilde olmasa da bir sekilde turkiyede de uygulanacak. sigara icmenizi engelleyen bir durum sonucta yasak degil bisey degil, git icilebilen yerde ic, baskalarini rahatsiz etme, zehirleme.

edit: bak bunu yazicaktim ben de unutmusum.
said:
RTE nin tek sevdigim yonu sigara dusmani olmasi

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:19 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...