Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aman diyim daha demin televizyonda cikti yakinda diye... Oyuncular Fikret Kuskan Melisa Sözen Erkan Can Nejat Isler Mehmet Günsür aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kadro iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konusunu bilmiyorsunuz iyi diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Erkan Can varsa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mahallenin Muhtarları da iyiydi dostum , hatta DVD setini almayı düşünüyorum , desem inanma. Bir isim yüzünden türk dizisi izlenmez diyorum.Konu daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Cidden harika bir kadro var, Bu kadroyu alıp sıçmazlarsa efsane olabilir dizi. Birde niye Blade Runner dizinin ismi ? (ok sustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 evet dark ben de kıl oldum o blade runner durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Azure_Knight, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:31 tarihinde demis ki: kadro iimiş said: Akuma_Blade, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:14 tarihinde demis ki: Konusunu bilmiyorsunuz iyi diyorsunuz? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dizi mi? niye dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dizi? i hate dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kadroya Vildan Atasever de katıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 fragman: http://www.youtube.com/watch?v=Ddl--u9vz7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: kadro iimiş said: Konusunu bilmiyorsunuz iyi diyorsunuz? Yani . Kadro . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 evdeki bütün dişi nufus ilgiylen takip ediorz, evet yapıorz ne var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 melissa sözen ne kdr güzel 1 hatundur ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 2.bölümüde izledim şimdi,diger topicde dediğim kadar reytingleri altüst etmiyeceğini anladım bikere,genede sezon boyunca takip edilesi bi dizi, Fikret Kuşkan'ın ses tonu nedir yahu ölüyorum, bitiyorum yarrabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 konu nedir aga bu arada, ona gore download ederiz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi, böle bi kösem sultan soyunun devamı bi aile var asil falan(fikret kuşkan ve melissa s.) ama bu ailenin coguğu olmuyo,sonra karı koca doktor birini ayartıp ,bi çiftin(nejat işler) çoçugunu alıyorlar kadınıda öldüryolar sonra kadının ölümünüde kocasını üstüne yıkıyolar koca 10 yıl hapis yatıyo ,ama çıktıktan sonra kardeşi(vildan kimsevmezki) herşeyi günyüzüne çıkarıyo anlatıyo bide nejatın kankası var işte(erkan can)karizma hareketler ve öğütlerde bulunuyo öle işte, menekşe ve halil özetide geçiyyimi hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o diilde akuma mahallenin muhtarlarıyla dalga geçmeni anlayamadım komik geldi tamam dizi çok uzun sürdü.ama ilk zamanlarında izlemeyen adam azdı yani. erkan can oynuyosa illaki iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar