-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ABİ DRUİDİ NASIL KALDIRIRLAR poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 said: Mind flayers, also known as illithids, came to the natural world from the Far Realm long ago. They are usually encountered in the Underdark, only venturing to the surface on special missions. Far Realm ne ya?!!? Sanki Shrek'deki Far Far Away gibi. Offff işimiz var 4th edition ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ardeth said: helm'i öldürdük falan diyo bunlar yazık çok heves etmişler ama olmamış. on üzerinden sıfır verdim. Tyr ve Helm, Tymora`ya karşı savaşırlar. Tyr, Helm`i öldürür. İnanılışa göre bunu Cyric`in organize ettiği düşünülür. House of Triad (Tyr - Ilmater - Torm`dan oluşan tanrı birliği) bozulur ve Ilmater buradaki domaini terkederek Sune`un yanına Brightwater`a taşınır. www.rpcraft.com'dan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sune şimdi Ilmateri makyajla bir güzel yeniden yaratır sonra metroseksüel Ilmater çıkar gelir karşımıza. Of düşünmesi bile başımı ağrıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 far realm 3.0 dan kalma.hatta prc ı filan vardı. Lancelion said: Ardeth said: helm'i öldürdük falan diyo bunlar yazık çok heves etmişler ama olmamış. on üzerinden sıfır verdim. Tyr ve Helm, Tymora`ya karşı savaşırlar. Tyr, Helm`i öldürür. İnanılışa göre bunu Cyric`in organize ettiği düşünülür. House of Triad (Tyr - Ilmater - Torm`dan oluşan tanrı birliği) bozulur ve Ilmater buradaki domaini terkederek Sune`un yanına Brightwater`a taşınır. www.rpcraft.com'dan alıntıdır. tymora için düello yapıyolarda.hikaye biraz daha uzun. bazı yanları doğru olsada biraz sallamasyon olmuş temeli.GHotR da vardı sanırım tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Kaede said: Sune şimdi Ilmateri makyajla bir güzel yeniden yaratır sonra metroseksüel Ilmater çıkar gelir karşımıza. Of düşünmesi bile başımı ağrıttı Abi. Adam Sune'un yanına taşınıyo. Bi daha düşün. Ohş. Ben olsam ben de bozarım yani triadı nedir. Bide druidler kaldırılmadı, daha sonra çıkacak kitaplarla gelicek druid monk falan. Daha fazla nasıl kitap satabiliriz diye baya bi kafa yormuşlar. Gerçi bana ne, kotalı internet kullananlar düşünsün hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 said: Abi. Adam Sune'un yanına taşınıyo. Bi daha düşün. Ohş. Ben olsam ben de bozarım yani triadı nedir. heheehe "abi kız arkadaş buldum; bu abaza arkadaş gubundan çıkıyorum" heahehaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fenris said: abi kız arkadaş buldum; bu abaza arkadaş gubundan çıkıyorum heahehaea Lan bu bir yerden tanıdık geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ilmater acının tanrısı değil miydi?Nerde kaldı şimdi acı çekme olayı?Belki de cinsel yönelimi farklıdır ve acısını böyle çekmeyi tercih etmiştir.Her şey tercih meselesi sonuçta öyle değil mi? :) Absürttü kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Öyle olsa daha iyi tercihler yokmu? Loviatar falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dungeons of Awesome Fena diilmiş hehe. http://media.gamespy.com/columns/image/article/888/888241/planetfargo-and-the-dungeons-of-awesome-20080711094513747.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu dnd crpg'leri wow raidlerine dönecekmiş gibi bir hissiyat oluştu bazı değişiklikleri okuyunca, yanlış mı bu his acep? ROFL süpermiş ya kesin bakın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Aynen sam. Taunt atan tanklar, aynı büyüleri spamleyen wizardlar falan hiç bi farkı kalmadı mmolardan. Bide adamlar yüzsüzce oyunlar bizden çalıyodu, biz de onlardan çaldık falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 feat meat bu tip olaylar güzel olmuş da sorcerer ı kaldırmaları pbp den ve büyü sayısının 3e göre yerlerde sürünmesi felan çok kötü gerçekten. sistemi kolaylaştırırlarsa ilerde bir gün forgotten realms mmo su çıkar diyordum ama bu saçma sapan sistemle çıkmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Valla spark tam aksine mmo bekliyoruz biz. 4e kurallarından pek sapmayacak çünkü çıkan mmo. Sistem biraz daha otursun, eberron fr kitapları falan çıksın duyururlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 frcs i beklemek lazım evet ama races of faerun vs vs gibi kitaplar çıkmayacağı için çok büyük bir detay eksikliği olacak FR için, insider ile kapatabilirler mi bilmiyorum açıkçası. last mythal serisini okuyorum tam beklediğim gibi fflar geri döndü retreat felan bitti hatta 100 yılda baya bi realmshaking olay oldu ama 2 tane kitapla ne kadar detay olur bilemicem. Bu kadar mmo çıktıktan sonra daha sağlam bir şekilde tekrar girecektir mmo işine wizards ama ne kadar güzel olur bilmiyorum. Conan çok yavan geliyor şu an mesela wowdaki apartma da olsa mevcut olan lore dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bunlar baya baya "spell plague oldu kusura bakmayın, alın size üç beş büyü alın fireball alın magic missle" diyecekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu sistemde eski sorcererın olmasına imkan yoktu zaten. büyü sayısı değil büyü olayı değişti.wow daki gibi artık.fighter bi bilmemne strike alıyo lvl atlayınca sende fireball alıyosun. FR filan bizim bildiğimiz anlamda bitti. FR adı altında yeni bi dünya çıkaracaklar.ondada "dünya tehlikeli,şehirler points of light olacak" diyolardı.mmo lardaki gibi yani biraz :P ben eberrondan korkuyorum.eberron güzel çıkış yaptı.noir bi dünya yarattılar.bazı maceraları hakkaten çok güzeldi. yanlız sonlara doğru biraz klasik dnd yle kendi havası arasında kalmıştı.eberron a kendini geliştirmesi için gereken özgürlüğü vermiyecek gibi bunlar. bioware da kendi sistemini kullanıcak zaten artık.ben uğraşmam 4th la.hiç ilgimi çekmedi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Biowareın kotor mmosu 4e olabilir aslında. Starwars hala d&d altında dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 wizards forumlarında çok güzel yazmış adamın biri direk imza yapcam REST IN PEACE ---Gary Gygax; 1939-2008 ---Dungeons&Dragons, 1972-2008 ---Forgotten Realms; 1987-2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 TSR'ya kafam girsin. Adamlar Eberron eberron diye kafayı yediler. Diğer tüm settingsleri gözden çıkarmışlar. Üzüldüm. 2e zamanlarını özledim. said: Classic D&D: Known World | Blackmoor | Hollow World Advanced D&D: Dragonlance | Forgotten Realms | Greyhawk | Kara-Tur AD&D 2nd Edition: Al-Qadim | Birthright | Council of Wyrms | Dark Sun | Dragonlance | Forgotten Realms | Greyhawk | Jakandor | Lankhmar | Masque of the Red Death | Maztica | Mystara | Planescape | Ravenloft | Red Steel/Savage Coast | Spelljammer D&D 3rd Edition: Dragonlance | Eberron | Forgotten Realms | Ghostwalk | Greyhawk | Kingdoms of Kalamar | Rokugan 4th Edition: Eberron | Forgotten Realms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ne tsr ı? :P wotc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 2nd editiondan başka settingde frp oynamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 3 ve 3.5 bile rahatsız ediciydi benim için 4de iyice mahvetmişler bence. büyüler ve yeteneklere cooldown vermişler şaka gibi rezil etmişler ve bilgisayar oyunu lezzetine iyice yaklaştırmışlar. umudum vardı açıkcası belki 3de yaptıkları hataları düzeltirler diye ama olmadı. napalım 2ye devam kolay kolayda THACO hesabını bırakabileceğimi sanmıyorum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 3.5 u seviyorum ordan devam edrim.hiç kasamam 2nd a filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar