Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet laikliği ve kemalizmi sandığa gömdü

Apache

Öne çıkan mesajlar

Gül mül gene ii, emin çölaşan filan işten atılırken

www.barandergisi.com

bu adamlar hala serbest, sıçayım boyle hukuk sistemine.

edik: İletişim bölümüne gidip sövn insan azda olsa rahatlıyor

edik2: aklım yabancı forumdayken türkçe yazı yazmaman anlamına gelior tutuklanma :D

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 22:43 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 22:44 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben birine hakaret edilmiş fln diye demiyorum yapılan saygısızlık tamamen tarafla ilgilidir... chp ve akp tarafları diye yorumluyorum(bilmem yanlışmıyım) zamanında rte'nin 1000 çeşit hayvan tipine sokulduğunu unutmayın. (böcek bile vardı be kene yapmışlardı bi ara)

haha.
şu iki olayı birbiriyle bağdaştıracak kadar zekisiniz ya... hastayım işte ben bu işe.
zaten akp'liler hep aynı ileri zekalığı gösterir.
böyle hep alakasız iki olayı gösterip kendini haklı kılmaya çalışıyor.

birincisi, rte'nin 1000 çeşit hayvan tipine sokulması, rte ile karikatürcüler arasında bir iştir. zamanında birisi kedili karikatürünü çizdi diye rte dava etmişti. sonra davanın sonucu karikatürist suçsuz çıkınca, bunlar da "rte, kedili karikatüre kızdı" diyerek, eleştirmek için böyle bir yola başvurmuştu.

bu olay ise bambaşka bişi.
sadece baykal'la dalga geçmiyor. sadece karikatür de çizmiyor.

ha bunu anlayabilecek beyin kapasitesinde değilsinizdir. zaten akp'liler bunu her defasında kanıtlıyor.
o ayrı.

eğer penguen olayını bu olayla bağdaştırabilecek kadar cin zekalıysanız,
zaten derginin dediklerini kabul etmiş, atatürkü ve atatürk neslini orospu, ibne, fahişe, dinsiz, ayyaş, hırsız, vatan haini olarak kabul etmiş oluyorsunuz.

bunun karşılığında sizin gibilere diyebileceğim tek şey: "bsg!"

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 07:02 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
www.barandergisi.com

gidin okuyun da, şunu yazanlarla penguen in yazdıklarını karşılaştırabiliyosanız eğer, hala bunu yapabiliyosanız, mümkünse 2-3 dakika kadar nefes almayarak oksijen tüketmeyin. bakın küresel ısınma falan da var, dünya nüfusu olması gerekenden çok, bi hayır işlersiniz.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 07:02 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hem bişi bilmeyip, hemde her sölenene
KAYNAK GÖSTER HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
diye tepki veren insanın burda bişi tartışmasını bir gereği yok, kapatsın gitsin burda durmasın. ben anlamıyorum paticikte bişiler konuşmak eskiden eğlenceliydi, çünkü belli bir "eğitim" seviyesi üstündeydi insanlar. öğretim değil eğitim. ama şimdi hem her cümleni açıklamak zorunda kalıyosun, hem cümlenin ortasından kelimeyi alıp hölöhölö yapan insanlara bişiler açıklamaya çalışıyosun, bi yandan DURMAK YOK YOLA DEVAM DİNSİZLER KAYBETTİ, ATEİSTLER KAYBETTİ diyen adamlara birşeyler öğretmeye çalışıyosun.
biraz öğrenmeye meğilli olun ya, bu kadar at gözlüklü gitmeyin ya, bu adamların 2498329 sayfalık hakaret içeren sözleri konuşmaları hareketleri varya, bunlar belgeli, kaynaklı, tarihli, küpürlü.

bunları işinize gelmediği için mi görmeden geçiyosunuz. size kaynak gösterdek nolcak, ben 23409832 tane mesajımda kaynaklı alıntı yaptım, bir kişi bile o mesajımı görmedi, yokmuş gibi devam etti.

sizin her tarafınıza kaynak soksak nolur, senin amacın bişi tartışmak bişi öğrenmek öğretmek değil ki, düz durup bidi bidi konuşmak. yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu memlekete yazık...

Bu dergiyi çıkartan, okuyanm cahil cühela adamlara yazık... Ne akıl mantıktan, ne de eğitimden nasiplerini almışlar. Her zaman söylüyorum bu tiplerin giderek genişleyen, etrafa saldıran ve başka düşünceleri kabul etmeyen bir dünyaları var. Dünyaları genişliyor ama sadece etraftaki şeylere kendi, düşünce ve bakışlarını empoze ederek. Onlardan birşey alarak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anlatamadım derdimi galba, insanlar benim seviyeme yakın bile olmadığı için sıkıyorlar bayıyorlar beni. ve aynı senin gibi anlamıyorlar söylediklerimi... 781232189 kere aynı şeyleri yazdırıyorlar bana...

Bu mesajı görmemiştim. Cidden inanılmaz. Saçma sapan, bomboş, anlamsız şeyler yazıyor, olayları anlamadan fikir yürütüyor, sonra gelip "ben üstün seviyedeyim, beni kimse anlamıyor" diyor ya. EMO BOI.

İşte bu ve bunun gibi insanlar geri olduklarının farkında değiller ve onlara göre onlar herkesten akıllı. Yani şimdi şu adam kabul etmeyecek geri olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...