Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com, kullanıcıları arasında düzenlediği oylamayla geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri performansı baz alarak 'Yılın Oyuncusu'nu seçiyor. 10 dünya yıldızı en iyi olmak için yarışıyor. Adaylar şunlar: - Totti / Roma, - Kaka / Milan - David / Valencia - C. Ronaldo / M. United - Juninho / Lyon - Deco / Barcelona - Nicolae Dica / S. Bükreş - Gerrard / Liverpool - Drogba / Chelsea (YAY!) senin adayın kim?
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 c. ronaldo veya drogba, kararsız kaldım.
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tabikide kaka ama Nicolae Dica / S. Bükreş bu kimdir
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 altın ayakkabı ödülü'de oylanıyor. Adaylarda Roberto Carlos'ta var.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 FIFA'nın Altın Ayakkabı ödülünü bilerek tartışmaya açmadım zira adaylar arasında Roberto Carlos'un olması "ahaha dede oldu bu" ve "o senin alayına gol atar be" diyenler arasında olaya sebep olabilirdi.Laf sokma olmasın istedim.Bu arada UEFA'nın adayları tamamı geçen yıl takımlarında Şampiyonlar Ligi için ter dökmüş olduklarından verilecek ödül de daha objektif olur diye düşündüm (bu arada : Fenerliyim yanlış anlaşılmasın)
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahah carlosu ankete koydularsa kesin o çıkacak.. türkün gücü.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kaka tabii ki de başkasına verilirse ayıp olur.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 totti ne bea peh onu verirlerse şok şaşırırım. kaka bencede.
Öne çıkan mesajlar