Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Nilay Dorsa da yakında düşer o mecralara , şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kızını dövmeyen dizini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Suç işlemeye azmettirmiş. Bence Orman mevzusu yüzünden OSman pepe ye sallamıştı o yüzden girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ŞEBNEM SCHAEFER: Şaşırmadım ;Tuğba iyi bir insan. Ben meslektaşım adına çok üzüldüm. Medyada birkaç gün öncesinden haberler çıktığından tutuklanmasına çok şaşırmadım. Meslektaşım olması ve en başta bir bayan olması beni çok üzdü NE DİYOR BU YA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 beynin sag ve sol kisimlari birbirinden bagimsiz calisiyo, bi taraf bisey derken diger taraf baska bisey diyo. zihinsel catismalar, cok fen, insani yer bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Onların o şekil bir düşünce yapısı var. Üst üste fazla soru sorarsan patlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bir çin atasözü (gerçekten) İyimser insan, her felakette bir fırsat, kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sakla samanı gelir zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayyyy saman mi yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 oldu ben etilerden kemal sdgdsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 coşmuş dereye soğan konmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu kadında bi acayplik var zaten kendini cok bisey saniyo yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 20 yıl yatsın pls. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:33 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Zenci mahallesinde ki solaryumcudan farkı yok hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 su testisi su yolunda kırılır yapmasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 anne ben mafya oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 geyik bi yana da, celalettin cerrah ne lüzumsuz bi insan oldu ya iyice. geçenlerde o ilk yakalandığında kadına kelepçe takmışlar fln işte. haberlerde de vardı tuğba özay kelepçelendi diye. ertesi gün haberlerde şöyle bişey gördük; tuğba özay bilmem nereye götürüldü, ancak celalettin cerrahın emriyle bu kez kelepçe takılmadı. NEDEN TAKILMADI LAN! benim gibi bi vatandaş değil mi bu? takılsın. hatta pranga takılsın. ne ki özelliği? süper bi yazar mı? çok hayırsever bi iş adamımı? celalettin cerrahı abuk açıklamalarından dolayı sevmezdim zaten de, bu son vukuatla iyice kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mankenlerle kritige girmeyeceksin, podyuma cik in olucak abi iş, olmassa, boyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar