Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bunlar dovmelerim http://img264.imageshack.us/img264/3810/resquex043id3.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7055/resquex044ap6.jpg yaptırdığım yer anatolian tatoo kadıköyde web adresi : http://www.anatoliatattoo.com/ pati dövmesini başkası yaptı ama öbür tatoo erdoğan abiye ait, iğne ucu bimnemne hepsi kişiye özel falan, temiz yer, içime bi orası sinmişti baya bi araştırdıktan sonra, yaptırmayı duşunuyorsan bak derım, sıtesınde falanda hem video hemde resimleri mevcut adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sonuncusu fenaymış, bacak mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yannış topic oldu pard :) [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:48 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dirsekle bilek arasındaki yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 japonca "clubber" yazdır. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Opeth O'su dusunuyordum ben bayadir sekli hosuma gittigi icin, Isvec'te cok pahaliydi tam yaptirmaya karar vermistim gittim kic ustu oturdum fiyati duyunca. ABD'de ucuz bu tur dalgalar, o yuzden yaptirabilirim diyordum da simdi de ybayadir Opeth dinlememeyi gectim, sirf sekil icin dovme yaptirmayi dogru bulmuyorum yani bir anlami falan olmasi lazim. Triballeri falan ondan goze guzel gelseler de ne bileyim yaptirmayi dusunmem pek heralde. Ama her kizin beline yaptirmasi lazim o ayri bi konu. Belki Ataturk imzasi yaptirirm, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 aga yakışır O dövmesi asdsadsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 türkiyede adam gibi yapan 1 adam bulamadım dövme. 1-flug oluyor 2-kullandıkları boyalardan heralde cok cabuk soluyor siyahlar siyah degil petrol yaşili zaten http://www.grimemonster.com http://www.everlastingtattoo.com/ kime davis , henry lewis , patric conlon falan bunlar efsane adamlar fakat san franciscoda hepsi :(( [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:09 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Resmini koy sendekinin agality, ona gore karar veririm. oOoOOoOOo nasil laf koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 aga uzuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ömrün boyunca taşıyacağın birşeyi başkalarının tavsiyesilerinden esinlenerek yaptıracaksın? boşver, hiç yaptırma sen.bir heves seninki geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Özel, anlamlı birşey değilse yaptırdığın, dövme özentiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 con kostantin döğmesi yaptır into the light I command thee diye gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tabiki özel olucak ama insnalar ne yaptırmış merak ediorm...belki bişi çağrıştırır bana diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 En adam gibi sacred-inktir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Marl0_on üye [şikayet et] § 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:29 [ özel msj ] Özel, anlamlı birşey değilse yaptırdığın, dövme özentiliktir. ooo otoriteboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sacrification [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 01:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 onu ben de düşünmüştüm de türkiyede yapan pek olacağını sanmam. kan kaybından ölürsün falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 opeth in o su da ayağa düştü ya ben de ondan vazgeçtiydim. hem şimdi dinliyorum 10 sene sonra dinlemessem nolacak dimi. daha kalıcı birşey olmalı... bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o'su dustuyse peth'ini yaptir sen de qanqalog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben birsinde K.Atatürk dövmesi görmüştüm, meşhur imzası olaraktan. Gerçekten hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Turkcede dövmedir o... lütfen dilimizin içine etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 en güzel ve en ilginç dövmelerden biri adamın sırtında uçan kuşlardı.. güzledi gerçekten. ve farklıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yeah, tatoo you know. I mean my father was yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar