Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer paticik

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bakın lamer= orc diyelim. paticik orc yuvasıysa, shiftdelete uruk-hai yuvasının Allah'ıdır.

Bundan daha basit özetlenemez bu durum.

@bone: Yanlış hatırlamıyorsam zaten shiftdelete in reklamını ilk yayınlandıgı zamanda burada yayınlamıştı berkin ama bu bir zamanlar mod olmuş birinin denyonun allahı oldugu ayrıca admini ne kadar ii olursa olsun forumlarındaki adamların forumtr kıvamında oldugu gerçegini deistirmior.

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 18:10 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe adlı arqadaşa,
sevgili arqadşm sn nedn dinimzlen dalga geçiosn bu hakkı kendinde nasıl buluyrsunuz sen? anlamıorum forumdaki bazı arkadaşları bak arkadaş diorum sevdiğimden değil yani ama nasıl dagla geçisnuz olsun yinede seviorum sizi ayrıca dier topiqte gördm arqadşm sen almanyada oturuosun galba münihtemisin? bnde münihteyim gazi peynirleri var onlardan yiyorum severek onları da seviorum ama münihliler bi garip davranıolar vaniLLe sende fifa2007 crack varmı bi aplod etsen choq süper olr ama olsn etmesende saygılıyım sen qimsin ki dinle dalga geçiosun allah hepinizin belasını versin terazine tıkladım vaniLLe münihteysen ara beni plx numaramı vercem ama burda herqese vermek istemiorum ama özel mesaj nası atılır bilmiorum, worde yazıp rapide upload ettim linki de bu
http://www.rapidshare.de/6837823/benimceptelnumaramalburdanindir.html

güz gülleri gibiyim türkei özledim

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 18:53 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
1. arkadaslar shoft deletenin sahii cok super bi adam olan berkindir. chip dergisinde calismis uzun bi donemde paticik forumlarinda ishinacaykoymataramasukoy gibi yazilamicak bi nickle takilmistir.

hah ben de onu diycektim. ama chip değil byte diye hatırlıyorum ben.

said:
Yahu "paylaşım için teşekkürler, rep plz" sitesini ciddiye alıp da sözlerine mi kulak asıyorsunuz :) Adam banlenmiş belli, hırsını alamamış.

Ha site zaten komple falso. Hani dizaynını forumunu geçtim, admininden belli ne olduğu.

Birkaç ay önce saçma sapan şekilde ekşi sözlükte her konuda spam mesaj atarak sitesinin reklamını yapmaya çalışan, bilgisayarla ilgili oldu mu da "Bakın şöyle şöyledir" diyip altında sitesinden link vererek hatta bazen sadece link vererek ilgi çekmek isteyen bir komedyendi yine shiftdelete kullanıcı adıyla. Şu halleriyle bir de başkalarına lamer demişler falan

Ciddiye almaya, adam yerine koymaya sallamaya değmez :)

http://forum.paticik.com/konu.php?id=122485
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paticik lamer sitesiymiş işte.

"MSN'de sınırsız titreşim!!!" dosyasının verildiği konuda yazmışlar bi de bunu hehe

koptum:D

linklerde çalısmıyo bu arada

hobarey güncelleme manyağı yaptım

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:58 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:58 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...