BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abicim anatmiyoruz ki berkinle konustum o topic kapali dyo aaaa bunuda kapayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bakın lamer= orc diyelim. paticik orc yuvasıysa, shiftdelete uruk-hai yuvasının Allah'ıdır. Bundan daha basit özetlenemez bu durum. @bone: Yanlış hatırlamıyorsam zaten shiftdelete in reklamını ilk yayınlandıgı zamanda burada yayınlamıştı berkin ama bu bir zamanlar mod olmuş birinin denyonun allahı oldugu ayrıca admini ne kadar ii olursa olsun forumlarındaki adamların forumtr kıvamında oldugu gerçegini deistirmior. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 18:10 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 paticik kuru muhabbet yeri oldu bi nevi turn based msn gibi herkes bi komik herkes bi cooL :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ALLAH katinda hepimiz biriz bahtiyar din kardeslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 vaniLLe adlı arqadaşa, sevgili arqadşm sn nedn dinimzlen dalga geçiosn bu hakkı kendinde nasıl buluyrsunuz sen? anlamıorum forumdaki bazı arkadaşları bak arkadaş diorum sevdiğimden değil yani ama nasıl dagla geçisnuz olsun yinede seviorum sizi ayrıca dier topiqte gördm arqadşm sen almanyada oturuosun galba münihtemisin? bnde münihteyim gazi peynirleri var onlardan yiyorum severek onları da seviorum ama münihliler bi garip davranıolar vaniLLe sende fifa2007 crack varmı bi aplod etsen choq süper olr ama olsn etmesende saygılıyım sen qimsin ki dinle dalga geçiosun allah hepinizin belasını versin terazine tıkladım vaniLLe münihteysen ara beni plx numaramı vercem ama burda herqese vermek istemiorum ama özel mesaj nası atılır bilmiorum, worde yazıp rapide upload ettim linki de buhttp://www.rapidshare.de/6837823/benimceptelnumaramalburdanindir.html _______________________________________samsung.de / e250FunCLubgaZipeYnİRleri_YemedEn_AdaM_oLunMaZZZZZZzzzzzzzzzzzz güz gülleri gibiyim türkei özledim [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 18:53 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 roflé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 harbı dogru demiş adam asşdlasşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu mesaj kendi kendini imha etmiştir.. sonra mesaj vazgeçmiştir,ve demiştirki; nille asl pls? :D [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 19:13 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 olm sevinsenize ordaki herifler paticik lamer sitesi diye musallat olmayacak buraya ne oş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: lamer mekanmışız biz, forumtr ile aynı keseye koyuyorlar. lameriz tabii.. hatta noobuz. ara sıra da leetiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: 1. arkadaslar shoft deletenin sahii cok super bi adam olan berkindir. chip dergisinde calismis uzun bi donemde paticik forumlarinda ishinacaykoymataramasukoy gibi yazilamicak bi nickle takilmistir. hah ben de onu diycektim. ama chip değil byte diye hatırlıyorum ben. said: Yahu "paylaşım için teşekkürler, rep plz" sitesini ciddiye alıp da sözlerine mi kulak asıyorsunuz :) Adam banlenmiş belli, hırsını alamamış. Ha site zaten komple falso. Hani dizaynını forumunu geçtim, admininden belli ne olduğu. Birkaç ay önce saçma sapan şekilde ekşi sözlükte her konuda spam mesaj atarak sitesinin reklamını yapmaya çalışan, bilgisayarla ilgili oldu mu da "Bakın şöyle şöyledir" diyip altında sitesinden link vererek hatta bazen sadece link vererek ilgi çekmek isteyen bir komedyendi yine shiftdelete kullanıcı adıyla. Şu halleriyle bir de başkalarına lamer demişler falan Ciddiye almaya, adam yerine koymaya sallamaya değmez :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=122485 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Aynı kişi mi yoksa ortak mı başka bir çalışan mı bilmiyorum ama ekşi sözlükte de bir spamcı vardı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Abi adamlar Cons'un mesajlari gordulerse hak verebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Karalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 adamlar ne hit aldı bir lafla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hepimiz Patiyiz hepimiz lameriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Paticik lamer sitesiymiş işte. "MSN'de sınırsız titreşim!!!" dosyasının verildiği konuda yazmışlar bi de bunu hehe koptum:D linklerde çalısmıyo bu arada hobarey güncelleme manyağı yaptım [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:58 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:58 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 geeerrrreeeeeeksssiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bana kalırsa adam geyik olsun diye teraziye tıkladım yazılan mesajları ciddiye alıp burayı da forumtr gibi sandı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Geçen yıl terazi geyiği yoktu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Abi adamlar Cons'un mesajlari gordulerse hak verebiliyorum Durumu açıklamış adam gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 paylaşım için tşkkürler yazan birine bişe diemem ben... lamer olunmaz lamer doğulur !!!!1111birbirbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lamer mi? ben mi? awwwww='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yannız bu lamer kelimesini yazıldığı gibi okuyacaksınız. leymır falan değil. direkt lamer. o zaman asıl anlamına kavuşuyo :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hacım zaten lamır diye okunmuyo mu. Ha lamır demişin ha lamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar