Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 elimle altını mı gostermem gerekiyor artık. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:46 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bana bişi dediysen ben anlamadım.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adam diyor ki aranızda kafirler var o yuzden yagmur yagmıyor. evet dogrudur de susayım ben de.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 haberde gecen kısma da geldi "ben buraya geldigim sene hic yagmur yagmadı, ben de arkadaslara dedim ki su agacın altında yagmur duasına cıkın. ben gitmedim cunku benim gunahlarımdan dolayı yagmur yagmazsa arkadaslara yazık olur. o gun yagmadı, sonra ertesi gun cıktılar tekrar dua ettiler o gun bugundur yagmur yagıyor" bizim dualarımızın kabul olmamasının sebebi içten olmamasıymış, o yuzden kabul gormemis allah tarafından. ama onlar samimiymiş ve allah kabul etmiş yagmur vermiş onlara.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adam demiyor, musevi, isevi ve islam inancında olan bir olay bu. ayrıca kafir değil, günahkar olacak.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu singleında aklıyla muslumanlıgı secen samimi insanlara hitab edip secmeyenlere dusunce ozurlu deme curetini gosteren fettullah gulen hardcore fanları tarafından yine de sahiplenildi.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Biraz dönünde bakın be kendinize her şeye bik bik imam takımı gibi laf yetiştireceginize.. dünyadaki tüm islam ülkeleri emperyalistlerin kuklası olmuş, maskarası olmuş daha yok söylemiş yok böyleymiş.. her gün ırakta 10 larca müslüman ölüyo cıkıp da biriniz bir kere eleştirdimi iş birlikci amerika destekli akp yi? lafa gelince yok müslüman adam böyleymiş yok müslüman adam söyleymiş.Evet görüyoruz müslüman adamı. Irakta müslümanları öldüren amerikada villalarda yaşayıp yagmur duası eder. işte horace gibilerin hayran oldugu müslüman.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: @bone:sen bu kadar saçma bi gerekçiye inanıyorsan,bir de insanları susuz bırakacak diye inanıyorsan,yani aslında bu kandilde sana dua etmemiz gerekir allah akıl fikir şükür zikir v.s versin diye. bile bile su kesiyorlarmış,lol aksini nasıl iddia edersin anlamıyorum. 5 aylık su var, ee, neden su vermiyorlar?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Bu sebeplerden herhangi birisi için su keseceklerini sanmıyorum. Çünkü su kesintileri belediyeye - puan. 5 aylık su var diyorlar. Diyelim ki cidden 5 aylık var. Adamlar nasıl olsa yağmur yağacak kar yağacak diye su verseler ocakta su biter gibi görünüyor. Mevsimler değişiyor. Ocağa kadar kar yağacağına kesin diyemeyiz. Yağsa bile eriyecek su olacak bilmem ne. Su kesintileri yapmaları mantıklı. Bunları tahmin edip daha erken davranmaları lazımdı. Ama şu anda yapacak bişey yok. yok, - puan olacak bişi yok. bizim ankaralı halkı bir tuhaftır. tüm yıl boyunca sadece yolda bir yeri sabah akşam kazıp kazıp tekrar doldursalar bile "belediye çalışıyor" der. sonra da iki top alıp oyunu melih'e verir.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Normalde yazmıyacaktım ama dayanamıyorum. Dualar ile doğa olaylarını değiştiremeyiz. İnanç farklı bilim farklıdır nedense ülkemizdeki insanlar bunları birbirine karıştırmaktan hiç sıkılmıyorlar . [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:55 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yağmurun diğer hava olaylarından farkı ne acaba? hiç güneş duasına çıkanı, parçalı bulutlu hava olsun diye dua edeni görmedim. hadi meteorolojiyi geçtik, sonuçta hepsi nimet değilmi? neden bi tek yağmur için dua edildiğinde gerçekleşiyo? (gerçekleştiğine inanmıyorum o ayrı tabi.) aynı mantıkla kutuplara gidip güneş duası etsek hakkaten bi anda ısınırmı hava? ısınmaz mı? e oda aynı statüde bi doğa olayı değilmi? herkesin din dile ilgili görüşüne saygılıyım, kendine göre doğrudur ama insanların hala böyle şeylere inanıyor olmasını aklım almıyor, hayretle karşılıyorum. ve msn listemde olan patilerden biriydi, kim olduğunu hatırlamıorum onun bi iletisi vardı vakti zamanında çok sevdiğim. yazmadan geçemiyciğim(: "all religions are created by human, for human, to control human"
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Dini konulara pek girmeyi sevmem de, ginaly'ye şu noktada katılmadan edemiycem: "all religions are created by human, for human, to control human"
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: O mesele icabında yüreğin durur, yüreğin durur bayılırsın yere yığılırsın, elbiseni tersine çevirirsin, Allah resulü öyle yapmış ve saatlerce durmuş ya bi defol ya önce allah sana akıl versin
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 mallık sen duaya devam et japon yada çin bilimadamları belli bir km^2 lik alana yapay yağmur yağdırmayı başarmışlar,hey yavrum hey aradan bi 100 yıl daha geçse bu yobazlık bitmez
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çıkmışlar bıdı bıdı bişiler söleyip yağmur yağmur diye ağlıyolar. yağdırmayacam kardeşim keyf benim değil mi alalaa... [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 10:53 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: malik üye § 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- edit:fethullah gülen'i gayet iyi tanırım,takip edip sevdiğim bir alimdir. roflcopter ya. vay be adam 2 duayla abd yi kuraklıktan kurtarmış. arkadaşım ya siz çok safsınız bu din sömürücü şerefsizlere alim diyosunuz ya da biz körüz bu mübarek feto nun mücizelerini göremiyoruz. allah akıl fikir versin sizin gibi allah yolunda koyun olanlara.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Amerika'da Hain Terör Saldırısı Planı Geçtiğimiz günlerde Chicago ve New York'ta yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu ele geçirilen El -Kaide üyelerinin yeni hedefi FBI yetkililerinin kanını dondurdu. Daha önceleri de uç terör eylemleri deneyen terörist grubun bu sefer havayı kontrol etme amacında olması yetkilileri telaşlandırdı. TÜm şehirlerde güvelik bir seviye arttırılıp turuncu alarm veriliken yekililer "Uçan buluttan hesap soracağız artık! Amerikan halkının korkusu olmasın" dediler. Ele geçirilen teröristler elleri aşağıya bakacak şekilde bir ayin yaparak yağmur yağdırabildiklerini itiraf ettiler. Bu ayin sonucu geçen sene New Orleans'ı vuran Katrina kasırgasını da kendilerinin yaptıklarını itiraf eden teröristler, şimdiki hedefleri ile ilgili de önemli açıklamalar yaptılar"Katrinadan bi gün önce kahvedeydik, ortam kalabalıktı biraz.. hep beraber okuduk, üfledik.. tahminimizden de büyük oldu bu kalabalık yüzünden. Bu sefer daha çok adam toplama hazırlığı peşindeydik. Hedefimiz Washington olacaktı. Esen rüzgarlar, yağan yağmurlar, çakan şimşekler şehri yerle bir edecekti.Pişman değiliz" dediler. Amerikan istihbarat örgütleri ise herhangi bir meteorolojik saldırıya karşı Türkiye'den imam çağıracaklarını ve havaların çok yoğun yağışlı olduğu dönemlerde kuraklık duasına, yağışın olmadığı günlerde ise yağmur duasına çıkacaklarını bildirdi. Kurulan "Hava Nötralisazyon Bölümü"ne (MND) duaların etkisini arttırmak için 55ajan atandı ve ajanlar yapılan bir törenle kelimeyi şahadet getirip müslüman oldu, sonrasında da sünnet şöleni ile fazlalıklarından kurtuldular. Oluşturulan bu ajan cemaati her duasında imamın ardından "amin" demekle görevlendirildi. Benzer saldırıların başka ülkeleri de vurmasından korkan George W. Bush ülkede kızılderililerin, müslümanların ve paganların doğa ile etkileşime girebilecek ve doğal dengeyi bozabilecek ayinler yapmasını yasakladı. Das-aAa haber ajansı, Yalan Haberler Servisi Neverland, Balmora'dan bildirdi [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 12:34 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben okumaya üşendim sen yazmaya nasıl üşenmedin ademoglu ?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Anti yağmur timi druidlerden oluşmalı bence.. Bizimkiler ayarı tutturamıyormuş bazen, Amerika'nın işine gelmez =)
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 aha susuzlugun 1970`lere giden hikayesi: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=229447 ya ya allahin isi canim. i.melih ne yapsin. yagmurun yagmayacagini nereden bilsin. ancak dsi uzmanlari 1970`de gormusler bunu. sanirim feto o zamanlar dsi`de calisiyormus o yuzden gormusler. malum nefesi, gozu pek bir kuvvetli bir alimdir kendisi. said: DSİ, 2006 yılında belediyeyi yeniden uyardı. Önlem alınmazsa Ankara'yı büyük bir kâbusun beklediğini belirtti. Haziran 2006'da belediyenin DSİ'ye gönderdiği yazıda "2006 yazı itibarı ile Ankara'da ciddi bir şekilde su sıkıntısı çekilmesinin muhtemel görünmediği" bildirildi. said: Kızılırmak suyu Halbuki Kızılırmak suyu Ankara için yeni değildi. O zamanki adıyla Ankara Sular İdaresi Umum Müdürü Eşref Özand 1957 tarihli Büyük Sakarya Projesi isimli kitabında şöyle diyordu: "Su, evsaf itibariyle çok bulanık ve ayni zamanda tuzlu olup tuz miktarı bilhassa asgari sarfiyat devresinde normalden 10 misli kadar fazladır. Sakarya'ya nazaran 40 km daha kısa olmasına rağmen gerek suyun tuzlu, gerekse tasfiye tesisatı işletmesinin daha güç ve masraflı olması ve ayni zamanda pompajda iki misli daha enerji sarfı icap ettirmesi sebebiyle Kızılırmak sureti halle uygun görülmemiştir." [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:16 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar