BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 filmleri arkadasımdan aldım ama soyle bi durum filmlerde turkce altyazı yok ve dosyalar .vob uzantılı dosyalar bs playerla altyazı felan ekleyip acamıyorum iste sorularım bu konu uzere =) 1) nasıl acarım altyazılı (elimde hepsinin altyazısı var divxplanetten buldum) 2)kadıkoyde extended ların altyazılısını bulabilirmiyim?? 3) sizde altyazılı extended filmleri varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ilk filmin extended'i vardı ama şuan kuzende,o Ortaköy'de bir kitapçıdan almıştı onu.Nette sanmıyorum bulasın öyle izleyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hmm ya dvd ye ceviren bi program vardı. cevirirken altyazı da eklenebiliodu. ama suan bulamadım bulabilirsem yazarım ama sen bi video converterlara bak istersen. divx e fln cevirip alt yazılı izlemesi en basiti. altyazıyı kalıcı olarak eklemesi baya bi kasio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bendede aynı sorun var ya :) eğer programı bulursanız banada soleyin ben bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 3 filmin de extended altyazisi var bende. ha pardon divx deil heralde? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 02:35 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 e vob uzantılı dediğin direk dvd dosyası olmuyor mu? dvd'yi sokuyorsun drivera, media player classic gibi bir programı açıp "open dvd"yi seçiyorsun adam o dvd filmi göstermeye başlıyor. bu tip dvd filmlerde de bildiğim kadarıyla altyazı, dvd'nin içinde oluyor. yani film izlerken dvd menüsünden subtitle seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eeet oyle oluyo arastırdım divx planette felan olay cok karısıyo orda iste bi programla vob a senkron ediliyo ama ben yapamadım =( yapılıyo ama yapamadım ben bu programlama isinde pek anlamıyorum abi ben bunları nasıl divx ceviririm peki?? birde cevirirsem bi sorun yasarmıyım extendedları cevirilisi varmı bu arada?? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 07:22 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Filmin ve altyazıların adlarını aynı yapıp aç. Ben öyle yapıyorum oluyor sen de bi dene istersen. Edit: Windows Media Player ile açıyorum filmi. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 17:54 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 orjinal dvd bunlar denedim olmuyo hatta programla denedim yine olmadı baska bi programla senkron oldu ama konusmalar uyusmadı bugun kadıkoyde dolasırken buldum altyazilsini alcam yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 extended bluray istanbulda nerde var bide tr altyazı yok dimi 80-90 lira gözden cıkardım.ama daha fazlaysa gogo torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 extendedlar türkiye'de daha çıkmadı diye biliyorum, çıkmışsa bile 90TL'ye zor bulursun, nerden baksan 120 olur (onu da bourne'un setiyle karşılaştırdığımdan, extended olduğundan filmler fiyat binebilir bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben indirmiştim valla sddfsdf 12 saat görsel şölen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya çok kazıkcı memleketiz eski bluray filmleri bile hala 40 liraya satıyorlar ulan bari eski filmleri 15 e falan düşürün hakkaten abanırım torrente.hani box istiyodum fakat cok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 benim spotçu sahte bluray filmleri 25 liraya satıyor. Sahte olduklarını bilmiyordum tabi aldığımda fark ettim, çöpe gitti param.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 konu alakasız ama media markt'ta şuan blu-ray filmlerde indirim var. 25'e çok iyi filmler bulunabiliyor. Inglorious Basterds ve Green Zone aldım ben mesela asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 The Lord of The Rings Extended Edition Trilogy BluRay 1080p AVC DTS-HD MA6 1-CHDBits Added in Movies :: HD on 2011-06-13 204.27 GB 204 GB diyor ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 geçen gün oturdum hepsini üstüste izledim 11 saat sürdü çok garip rüyalar gördüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 valla ben indiricem ya 1tb harddisk aldık 50gb anca dolu.sadece lotr için 200gb indirilir abartmamak için 2 aya bölerim ama.50 gb kota var malum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 77 gb'lısını indirdim ben. sen gidip riplenmemiş diski indirmişsin herhalde. her bir disk 50gb olsa, 3 film birden 150 gb. gerçi geri kalan 50gb nerden geldi onu bilmiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yok indirmedim 200 gb var en çok olan görünce paylaşayım dedim 70 gb lk 1080p yi indiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 44gb lık 720p extended indirdim, boş vakit kolluyorum threesome için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abiler seed pls 77gb lık versiyon ortalam 10 ile geliyor henuz 0.5 yukledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 torrent lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adamınbiri said: geçen gün oturdum hepsini üstüste izledim 11 saat sürdü çok garip rüyalar gördüm sonra yaklaşık 7 saat uo'nun üstüne extended lotr, onunda üstüne yorgunlukatn bayılana kadar (4-5 epi, 6.nın yarısı star wars) izlemiştik. Hani imkan olsa altılayacaktık Star Wars'ıda, sen benim o gece neler gördüğümü hayal et, aklımdakilerden bir kısım sadece şudur; brit mezarın yolundaki demircinin çatısından legolasla birlikte brit mezardaki uruk-haileri okluyorduk. Ondan sonra http://www.geekologie.com/2010/06/21/imperial-shuttle-1.jpg şu imperial ship mezarın üstünden geçiyor ve trooperlar 2. dünya savaşı tipi (2-3 gün öncede kuzenlerle Band of Brothers tamamlamıştık.) paraşütlerle çıkarma hava indirme yapıyordu falan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ama sen haketmişsin şimdi keşke üstüne inselermiş paraşütle aefhaehfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar