Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Saydıklarınız (Zeyna, Herkül ve türevleri) gün içinde ya da akşamları yayınlanan şeylerden bin kat iyi ve denk geldikçede hala izliyorum zevkle. Ağa ya da mafya dizileri daha mı iyi geliyor size nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeynayı pek sevmezdim ama herkül bi taneydi. Hele ovaları vardı .Onlarda süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna bi tanedir, izlerim ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Lopeth +1 Bende diziyi sırf Gabriel için izliyordum ama lezo çıkınca şok oldum Bu tür dizileri başlarda sevmezdim ama şimdiki aklım olsa daha bir düzenli izlerdim.Ağalı mafyalı diziler doldu da sanki iyi mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna kötümüydü be yuh o zamanlar öyle dizi mi vardı eskileri yadetmek iyidir iyi yapmışlar gg d edit:zeynayı oynayan karının son haline bakın oha ne alaka diyebilirsiniz .. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hayvanların Efendisi vardı bir tane o da güzeldi daffdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lucy lawless ftw izlerim vallaha yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Lancelion üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:37 [ özel msj ] zeyna rulz. "lililililililil" *çat* *çat* *çat*. TRIPLE KILL ! zeyna bir gün diyarbakıran geçerken oradaki kadınlardan ögrenmiş böyle bağırmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @lopeth: oha o resim ne ne? lezbiyen mi onlar? izlemem lazım o bölümü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna daşdır, betongdur, çividir çivi. o değil hakikaten güzel bir bayan arkadaşımız kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zaten dizi bölümlerinin %60ı falan aynı konseptte. gabriel bakire olduğu için birileri tarafından kaçırılmaya, kurban edilmeye çalışır, zeyna kötü adamları döver, bi yerde başı sıkışınca eski dostlarından biri yardım eder, gabriel kurtulur. sonra mutlu son, gabriel ile zeyna evlenir. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ne var yani zenya varsa bizdede genco var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 koskoca polat alemdar var }:/ hieaayt çat çut eheuh.Bi bölümde karşılaşırlar hatta,polat zeynayı kendine hatun olarak ister vs yok böyle bi karışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ohaa Tarkanı unuttunuz Kurtuyla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Frizbi gibi bişeyi vardı bi fırlatıyodu 50 kişiyi dağıtıyodu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sülamanın pipisini koparı vermişti o Ata Demirer'den alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Ne diyeyim abi,gavurlar heroes udur desperate housewifes ıdır bir sürü süper dizi çeksin biz hala İsmail YK ya dizi yaptıralım XENA yı oynatalım...İşte mentalite farkı,işte kalite farkı. E öyle diyorsun da, sanki Lost'u felan BBC, CNN yayınlıyor. Yav oralarda bile tek tük kanallar yayınlıyor, çoğu da DirecTV altında. Gidip parayla alman gerekiyor. Aç CNBC-E'yi, aç Digimax'ı izle. Ben öyle yapıyorum mesela. Kıbrıs'ta Dexter'di, House'du, Monk'tu, NCIS'ti gidiyorum. said: geçen bi baktım da, "nasıl izliyomuşum lan ben bunu" dedim kendi kendime. Eeee, o, o zamanların dizisi. Gelip de şimdi Heroes'la felan kıyaslamayın. Kimbilir, belki de 10 sene sonra çıkıp da, "aayy, Lost neymiş öyle, vıcık vıcık, nasıl izliyormuşuz biz onları" diyeceksiniz :) said: Saydıklarınız (Zeyna, Herkül ve türevleri) gün içinde ya da akşamları yayınlanan şeylerden bin kat iyi ve denk geldikçede hala izliyorum zevkle. Ağa ya da mafya dizileri daha mı iyi geliyor size nedir ? o dediğin de doğru... said: zeynayı pek sevmezdim ama herkül bi taneydi. Hele ovaları vardı .Onlarda süperdi ova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 nbc veriyo heroesu falan filan, direk cableda. direcTV filan nalaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna değilde herkülü severdim ben, zeynayıda severdim ama herkülü çok severdim. ben izlerim tekrar zeynayı, bu sıkıcı zamanlarda iyi olur, bence iyi yapmışlar :) gerçi film fln yayınlasalar daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zyna yerine herkül verseler daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 zeyna ve herkül beraber oldugu bölümler vardı onu versinler ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kaslı bi erkek göremek yerine 2 tane taş hatun görmek daha çok ilgimi çeker yorucu bir günün sonunda açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi site wardı bütün sezonları wardı direk net üzerinden youtube tadında izlenebiliodu link vereyim dedim bulamadim linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Lancelion, 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:37 tarihinde demis ki: zeyna rulz. "lililililililil" *çat* *çat* *çat*. TRIPLE KILL ! http://www.youtube.com/watch?v=tFqn2AFdTnw 49. saniye TRIPLE Kill yaptıgı sahne xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yok, ben zaten dizi izlemiyorum yıllardır. geçen rastgeldim zeyna'ya, direk samimi olarak "ben bunu nasıl izliyomuşum" dedim. mukayese yok; tersine açık açık uyuz oldum kendime gördüğüm zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar