SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 eskiden bi film vardı beowulf vardı ondada odur falan sandım ama farklı bi filmiş bu heralde. oyuncu kadrosu da taş gibi. anthony hopkins angelina jolie falan epic bi film sanırım.300 satı sezdim dur hele. bekliyoruz... http://www.apple.com/trailers/paramount/beowulf/med.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o christopher lambert ın oynadığı eskisi rezaletti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 beowulf şey, britanya edebiyat tarihinin en eski heroic writingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 türkçe konuş evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Beowulf and Grendel de var ama izlemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Film animasyon, bazıları fark etmeyebilir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yıllardır concept art cızıyo dan milligan amca bu filme, ama hep uzun saclı cizmişti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abi beowulfun epici iğrenç, filmi mi güzel olacak diye sormadan da edemiyorum hani. UGUHUGUAK der, sonra da adam keser evine döner falan; bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 survey of english literature dersinden sçtım fark ettiyseniz, ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 allah belasini versin beowulfun ya. iki senedir bi beowulfun sictigi boku incelemedigimiz kaldi. her derste mutlaka bi beowulf bolumu oluyo ingiliz edebiyati derslerinde. mecbur olmadikca izlenmemesini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lotr'a esin kaynağı olmuş ama bir miktar, nerdeeeen nereyeee eheh yalnız robert zemeckis boş değildir bir, ikincisi bütün film animasyon sanırım the polar express gibi? ama modeller aktörler temel alınarak yapılmış anlaşılan. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 20:36 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 beowulf and grendel'le alakası yok galiba hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: yalnız robert zemeckis boş değildir bir, ikincisi bütün film animasyon sanırım the polar express gibi? ama modeller aktörler temel alınarak yapılmış anlaşılan. final fantasy'de sensörlerle hareketler kaydedilip bilgisayarda modellenmişti. bunda da öyle mi yapılmış bilmiyorum, öyleyse helal olsun diyorum. blizzard bile bu kadar güzel modelleme yapamadı çünkü. o değil de, bana sanki görüntüleri birebir kaydedip üstünde "photoshop"la oynanmış gibi geldi. ne gereği vardı bilmiyorum ama vardır bir bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Scanner Darkly tarzı bir film olsaydı keşke daha iyi olurdu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 eveeeeeeeeet.... animasyonun bokunu çikardiklarinin resmidir bu film. böyle oyunlarda bekliyoruz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 çıktı mı film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 laorx yazali baya olmusta bildigim kadariyla beowulf and grendel de ayni hikaye sadece adi degisik. beowulfun grendeli dovup gazini alamayip bide grendel'in annesini dovmesi uzerine tirt oglu tirt bi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hayır film daha çikmamiş. imdb'den fragmanını izleyerek yaptim o yorumu.yani filmin ilk başta animasyon oldugunu anlayamadiğim için öyle bi yorum yapma şeysinde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Filmin Uncensored Trailer ı da varmış. Bunu seyredince hafif 300 e benzettim filmi ama güzel olacağa benziyor :) Birde burdada oyuncular irlanda aksanıyla konuşyor. Lost desmond, heroes peterın sevgilisi şimdi bu. Bi normal ingilizce konuşan yok mu? Gerçi süper oluyo o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Grendel yerine bitane canavar koymuşlar(troll denemez:)) hana saldırıp adamları öldürmesi fln, beowulf and grendel'le aynı galiba konusu evt. Ayrıca doğru inglizce konuşan yokmu demişsin, sakson dili(eski inglizce) ile yazılmış bi şiirden geliyo beowulf ozamanlar tabi aksanda farklı olmalı. Animasyon olmasıda biraz sıkıcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 güzel olacağa benziyor bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Arkadaşlar IMAX ile mailleştik. Filmin 30 kasımda imaxe 3d olarak gelecegini dogruladılar. Bu da filmi daha da agız sulandırıcı yapıyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla nediyim böyle anneye can kurban :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu film tutarsa sinemanin sekli degisicek. beowulfu oynayan adam yasli, kisa boylu, gobekli bi herif, ama gel gorki cekim teknigi sayesinde adami her sekle sokabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 I'm Beowulf!! diye bağırdığı yer aklıma This is sparta!! repliğini getirdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar