SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Arkadaşlar nasıl yapılır? sırrı nedir? Kahveyi buzla miksere attığımda nedense hep köpürmekte ve sıvıdan fazla köpük oluşmakta bir el atsanız bir yardım etseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 valla onu bende merak ediyorum karamellisi çok güzel ama adamlar bu tür kahveleri yapmak için 6 ay boyunca ders görüyorlar starbucks'ta o yüzden sırlarını pek açıklayacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://www.gourmetsleuth.com/copycat_starbucks.asp enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 topic iyiymiş yalnız. atlayan sazanlardanım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 y apek çoğu aynısını söylor. Çifte kavrulmuş kahve tanecikleri (starbucksta yaklaşık 20 milyona alınabilir) Yağsız süt krema-karamel anladığım kadarıyla ilk olarak kahveyi normal biçimde hazırlıyoruz. sonra yarısını dolaba koyup yarısını buzlukta buz parçacıkları haline getirip en son karıştırıyoruz. Sorum şu mikserde karıştırdığımızda nasıl oluyorda köpürmesini engelliyoruz benimki hep köpürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 muzlusumu ne var çok igrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende onu cok begenmiştim len:) hatta kaldırdılar sanırım,donemlik yaptılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yoo dün içtim gayet iğrençti arkadaşın mochalısından otlandım mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hem bol hem batma frapiçinasu tutorial ı isterim. çay gibi tüketmek lazım hatta sabah çayla akşam bunla muhteşem olur ama günde 4 bardak içersem 7x4x30= aydaa 840 ytl ediyr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oraya gideni de o kdr para verenide hiçbir zmn anlayamayacağm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 çok derin tartışma mevzusu tabi. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kim ne derse desin bence Gloria Jeans daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yazık o kadar paraya...Git bi ayran iç daha faydalı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 çiftehavuzlar starbucks geldi aklıma birden.istanbulu özleyecek adam mıydım ben peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dom +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 O paraya yazık diyenleri de anlamıyorum. 7/24 simit + ayran/çay kombosuyla mı besleniyorsunuz siz? Hiç mi böyle bir yere gidip güzel bir şeyler içmiyorsunuz yahu. Ayrıca dom'un linki süper olmuş her eve lazım bişi :) En kısa zamanda Caramel Macchiato yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Starbucksta yada Gloria Jeans'te ictiginiz kahve yada turevleri degil sadece surup katkili zimbirtilardir. Turkiye'de kahve kulturu yok daha. Amerika, Avustralya gibi ulkelerde cok az insan buralardan kahve alir, genelde kahve kulturu cok gelismis oldugu icin kose baslarinda yada seyyar dukkanlarda kahveciler cok sayida bulunmaktadir ve kimin blendi iyiyse insanlar onlardan alir. Bizde malesef her zamanki gibi marka oldugu icin insanlar ozentilik nedeni ile buralara gidiyor. Ben yurtdisinda 1 sene kahve yaptim (o makinenin basinda yapan adamlar gibi - baristalik yani) ve size cok icten sekilde ictiklerinizin kahve olmadigini soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim anlamadığım yukarda herhangi biri kahve kültüründen bahsetmiş mi afterddep?sadece içmeyi seviyoruz demişler..yine öyle bişi yazdın anlamadım şimdi afterdeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Anlarsin zamanla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben oraya arkadaşlarımla 1-2 saat oturmaya,vakit geçirmeye gidiyorum açıkçası hiç bir zaman "Oh bir Starbucks'a gidiym de Brezilya'nın hebehübü ağacından toplanmış kahve çekirdeklerinden yapılmış eşsiz tubutebe kahvemi yudumlayayım" demedim, demem. Ayrıca özenti damgası yapıştırmana söyleyecek söz bulamadım gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Turkiye'de kahve kulturu yok daha. Olmasın? Amerika'da da Ayran kültürü yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Türkiye'de nasıl kahve kültürü yok? Türk kahvesi diye birşey var. Onu geçtim günün ilk öğününün adı bile kahve kültürümüzden gelmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kültür olayını açmalısın biraz bence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kahpe kültürü de yok malesef ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kultur olayini anlamaniz icin her kosede degisik blend kahvelerin yapildigi bir ulkeye gidip yasamalisiniz. Ayrica Holy bende arkadaslarimla o mekanlara gidiyorum oturmaya merak etme ama sence oralari agzina kadar dolduran onca tip kahvesi icinmi gidiyor sence ortami icinmi yoksa? O kadar merakliysa millet kahve dunyasi aciliyo cesitli yerlerde orayada gitsin. Ben o kadar doldugunu gormuyorum kahve dunyasinin... Birsey aciklamaya calistim sacma sapan tepkiler gostermissiniz yok Amerikada'da ayran kulturu yok vs. Konusmak icin konusmayin allah askina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar