Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 AMAN ALLAHIIIM!!!!111 Ben de 1mbit olmuşum. Dostum NE VARSA indiricem sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hakkaten arkadaşlar ben de yükselmişim! eyoooo 40kb la emuledan dosya çektim laan EYYOOOOO!!!! izmir/güzelyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 An itibariyle 512 olmuştur vatana millete millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu ne ya herkes download canavarı oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tabi lan manyak mısın 256'yla bi halt çekemiyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nankörlük etmeyin 24 saat açık kaldı bu bilgisayarlar zamanında eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 512 kablom 1024 oldu izmir - göztepe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yaşasın =D fiyatlarıda ayarlasınlar 1mbit e geçeceğim herhalde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1 mbit oldu baglanim su an fakettim ama sunu diyim size konustum kablonetle fiyalarda deisiklik olmucakmis 4 mbit 89 olmadiktan sonra ne anadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 olurmu öyle şey, adsl 4mbit nekadarken kablo 209 a mı verecek onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 walla darksuncm telefon ettim ole dediler bana demicen 444 0 126 ara onnara de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu ne rezalet 512 kbit kablom 1 mbit olmuş tamam güzel işallah deneme amaçlıdır eğer değilse bırakmayı düşünüyorum kabloyu adsl ye geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sakin daha adsl'ler bile 4mbit olmadı bu ne hiddet adamlar zaten 4mbit denemeleri yapıyolar farkındaysanız? kablonet 2 mbit üyelerini bu ay 4 mbit yapmıştı eylül ayında adsl kampanyasının kopyası gelir korkmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şaka maka ben de 512 olmuşum galiba 256dan. 60la falan çekebiliyorum. fakat modemin konsolunda 256 yazıyo hala ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 öeheheh süper valla ben de olmuşumdur herelde ama şehir dışındayım çalışıyorum şimdi. merak ettim vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Zuhah 256k oldu 512k benim kablonetimde. 59kb ile download yapıyom yurtdışından :) Washingtondan bile speedtest 471k gösteriyor. Bizim oranlarla adsl çıksın da görelim :). 471*2 = 942k çıkması lazım 1mbit adsllerde mesela :) Kablonet rulaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahah hız testinde 1.2 mb çıktı =) fiyatıda indirsinler bari tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ohh bee bekledigim şey işte 60 kb ile download yapmak kablonet ile hemde cok ucuza ohh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yalnız ben 4mb istiyorum eğer bişey yapmazlarsa güle güle kablo olacak benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Demin aradım arkadaşları. Güncel tarifeler konusunda bir bayan , hızlar 2ye katlandı dedi. İyi de benimki hala 256 dedim, o zaman sizi bağlıyorum hizmete 512 yapalım dedi. OK dedim. Bağladı, adam şu anda sizin bölgenizde (İzmir-Karşıyaka) hız arttırma olayı gerçeklememiştir , beklemeniz gerekecek tam zaman veremem dedi. Bazı bölgelerde de test aşamasında dedi. Ama böyle bir kampanya olacak değil mi dedim, evet dediler. Bana gene de az geldi ikiye katlama. Ttnet'e ibnelik olsun diye 1024 yapacaklardı 30ytlye ben görecektim rekabeti o zaman yani şu an 1mbit kullanıyorsam 2mbit mi olacak? ne zaman olcak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: 2008 de WiMax gelecek adsl de kabloda yalan olcak.. WiMax ile yalan malan olmaz kendimizi kandırmıyalım. ADSL'ciler çok övünüyor, ucuz fiyat, hızlı internet bla bla diye ama.. port forward işleriyle uğraşmak zorunda kalıyorlar. şu da var, oyunlarda çok daha az ping görüyorsun kablo ile. Wireless internet çok övülüyor gerçi ama, oturduğun evde mobilite'nin hiç bir önemi kalmıyor. Bu açıdan hangisi daha iyi performans sunuyorsa, ben de onu alırım. Yok security'di, yok şifreydi, yok firewalldu cartla curtla uğraşmaktansa kablo kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: kabloda da aynı şekilde 256 ları 1 mbit yapmaları lazım artık 512 falan kesmez beni bu olaydan sonra. tabi buna göre fiyat da adsl e yakın bir oranda değişebilir. yapmazlarsa valla direk adsl e basvururum. tehdit ediyorum, internetimi 10mbit'e çıkarmazlarsa ben de adsl'ye başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 port forward hiç de zor bir şey değil abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oha valla 2mbit'e çıkmış [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:39 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar