Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hız coşması yaşandı lan ehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gittim modeme 30 reset atıp full ayarlarını resetledim geri yaptım gene de yok.
piskopatmıyım hayır..speedtest 284 gosteriyo hızımı...:S 256 dan buyuk ama sacma bi artıs..telekom hız testinde 212. modem sayfasında da 256 gosteriyor.

acaba modem 256 ya mı manuel ayarlanmıs.. var mıdır öle sacma bi ayar. us robotics modemim..goremedim ayar sayfasında.
Mesaj tarihi:
yok öyle bir ayar yahu : )
modem panelinde 256 gördüğün sürece kasma derim. yükseltme olduğu zaman zaten modem resetleniyor. bağlandığında ise tertemiz bir 1024 : )
Mesaj tarihi:

arkadaşlar benim speedtest sonuçlarım şu şekilde çıktı:

buna göre benim hızım nedir? 1024 6GB kotalı kullanıyordum bir artış var mı? bu sonuca göre nasıl anlarım bilemiyorum...

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Mesaj tarihi:
şimdi düştü jeton... ama öyleyse benim bağlantı 1024 gibi birşey çıkması gerekiyor orada... neden 800 lerde çıktığı hakkında bir fikriniz var mı? o testi yaptırırken interneti kullanan bir program açık değildi, hem internet bağlantımı benden başkası kullanmıyor bundan da eminim??
Mesaj tarihi:
açıkcası hiçbi speedtest'ten (kablonet.com.tr ninki hariç) adamakıllı bi sonuç alamadım.amma velakin gel gelelim flashget'le indirirken 200kb/s altında indirmiyo.bu speedtest'e okadar bağlamayın kendinizi,indiriyomu indiriyo bosver gerisini :)
Mesaj tarihi:
1024'e ulaşmaz, 256 da zaten 220-230 arası çıkıyordu. 900 gibi kalır gerçek kbit değeri. eskiden beri tam değerinde değil adsl bağlantıları.
  • Yeni Oluştur...