knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gangren sen seviosun die zorla mi sevecez anlamadim. asagilar gibi "bitiyorum yorumlara lolol" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 WC4 gelsin ya yemin ediyorum şu eklenti paketinin gelişinden çok daha fazla sevinirim.Benim gibi rp tutkunları hçok başka şeyler bekliyorlardı. Oyundaki tek amaç kesmek. İllidanı koy keselim arthası koy keselim sargerası koy keselim bla bla bla . Bu mu warcraft loresi [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 14:27 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Evet, size Death Knight oluşumun rp hikayesini özetliyorum: Someone pee'd in my cereal when I was 5. Since that moment there was no turning back... Now i'm a death knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ne bekliyodunuz abi illidan vashj kael'thas black temple ın üstünde çay partisimi yapcaktı raidle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: ne bekliyodunuz abi illidan vashj kael'thas black temple ın üstünde çay partisimi yapcaktı raidle beraber ahahah garden barbekü parti [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 14:55 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 wc4 olur mu bilmem blizz wc3 deki karakterleri bitiriyor su an.bundan sonrada emerald dream'e falan gecicez malfurion kesicez herhalde nightmare yüzündne corrupt oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Setler icin okadar kasmak ( birkere yapdim o hatayi) bg lerde delicesine cosmak yine setler icin, bana gore degil. Arada girip oylesine takilmak daha mantikli ve eglenceli ( en azindan benim icin) dolayisi ile bu yeni eklenti haberi bomba gibi geldi. Kesfedecek yeni yerler ve ustelik hero class arti death knight classi heyecan verici. Peki nereye kadar dediginizi duyar gibiyim, hemen soylim "Bikana" kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: malfurion kesicez herhalde nightmare yüzündne corrupt oldugu icin Corrupt mı oldu malfurion? O kadar hikayesini okudum ettim nasıl gözden kaçırmışım bunu? Ne nightmare'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yazıyo daha yok öyle bişey Malf. hala sağlam :D Bu arada bitecek tabiki Warcraft 3 sonsuza kadar duracak halleri yok herhalde. Ben gayet memnunum yeni paket demek yeni mekanlar demek. Yeni paket yeni lvl demek ki bu aynı zamanda eski dungeonları 2-3 kişi eğlenerek yapabileceğimiz anlamına geliyor. Biz mesela raidden arta kalan zamanlarımızı 2-3 kişi lbrs yaparak geçiriyoruz ubrs anahtarını alıp bir iki eleman daha bulup oralara gidicez :D Milleti kandırdıkça raidlere doğru yelken açmayı planlyıoruz :D Ayrıca Death Knight olayı Blood Elf Paladin gibi hemen açarak olmayacak. Öncesinde questler falan olacağı için öyle her yanda göremeyiz. (Yalan bu benim gibi bi sürü insan kasıcak o questi hemen DK açmak için :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: ne bekliyodunuz abi illidan vashj kael'thas black temple ın üstünde çay partisimi yapcaktı raidle beraber Haha bende yarıldım :D Bizamanlar bende rp ciydim. Pvp ye tövbeliydim. wow a başladım dünyam tersine döndü. Eşit şartlarda pvp imkanı olan nadir oyunlardan biri bence (fire mage ile patır kütür ölsem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 haha marveloth o zaman eşitlik senin içinde dostum oyunda var deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 wow u , warcraft 3 lore una göre kıyaslamayın , blizzard onaylı tarihçelerde chris metzen in yazılarında wowwiki de vs.. ne yazıyor halen? lord of blackrock = nefarian yani nefarian halen "yaşıyor" aynı ekilde ragnaros da öyle özetle warcraft lore unda biz alternatif bir evrendeyiz su an da tıpkı sey gibi darth vader vs darth maul spiderman vs punisher gibi :) çok takmamalı kafaya bunu ancak söle bi durum war ne biilim kalkıpta nozdormu yu alextrasza yı fln öldürtürse blizzard orda bi mantık hatası olur cünkü azeroth un zaman-yaşam dengeleri mahvolması gerekiyor bu iki aspect ölürse , bunun dısındakiler pekde öle ahım ahım önemli deil deathwing icinde keza aynı ey geçerli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 metzenın yazdıkları wowdan öncesi değilmi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nomak neyi kastettiğini anlayamadım :) scorch aynen katılıyorum... Illidian 1 defa kesildikten sonra bir daha oyunda summonlanamasaydı tamam derdim. Eğer blizz kalkıp da.. 10.10.07 tarihinde Illidian azeroth a ayak basıcak ve önüne çıkan herşeyi yokedicek diyerek ortaya summonlatsaydı ve tüm server aynı anda onu kesmeye çalışsaydı, evet illidian ölmüş olabilirdi. (ki çok mantıksız, yada ben en basitinden örnek verdim) Şuanda Illidian benim için hala hayatta... Ve diğer tüm raid bossların hayatta olduğu gibi :) Bu forumda takılan kim kesmiş ki zaten illidian ı?... Atıp tutuyoruz illidian 2 haftada kesildi diye... Arthas da kesilicek... Yani sonuçta bu bi oyun. Kesilmeseydi, neden kesemiyoruz diye ağlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet örnek Cthun zırladılar zırladır pat bir fix kesildi ben sahsen illidan içinde cthun taktıgı beklıyordum bir bug millet ugrassın 1-2 ay sonra kesılsın ama cok hızlı oldu yani varmı baska bole pat diye kesılen boss? Kel'thuzad bişe daha uzun surmustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Kesilmeseydi, neden kesemiyoruz diye ağlardık. yoo. darth vader kesiliyor mu swg'de? kesilemiyor diye ağlayan var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Arthas kesilse ne olacak? Bir taraftan yeni düşman sallarlar ne olacak ki? Arthas ile göbek bağımız bir kesilmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: yoo. darth vader kesiliyor mu swg'de? kesilemiyor diye ağlayan var mı? :p Saçma... swg de darth vader varmı da kesilemiyo? yıllardır uğraşıyolar da mı kesemiyolar? Illidian şuana kadar kesilemeseydi ''Vay be adamlar iyi stat basmış boss a... Ne edit miş harika yapmışlar'' mı diycektin? Oku önce yazdıklarımı adam gibi en azından laf sokarken daha başarılı olursun. Komik... Bence 2 hafta uğraşıp da eninde sonunda kesilmesi yeterince uygun. Bu adamlar oyuna yıllarını vermişler. 2 hafta uğraşıp da Illidian kesmişler çok mu? Yani Illidian ı seviyosunuz diye napıcak tı blizz ice block içinde mi gezdirseydi? Sanki kesildi de tüm servera itemlar dadandı... Uzadı bence bu çabuk kesildi mesildi tartışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 laf sokan yok, neden bu agresiflik anlamadım doğrusu. lollidan kesilmiş ya da kesilmemiş pek dert etmiyorum doğrusu lakin bir fantezi evreni sunup bunun içinde pratikte karşı karşıya gelinebilecek (darth vader de sonuçta o evrenin pratikte 'ulaşılamayan' da olsa bir yerinde) en güçlü karakterleri fosur fosur kestirttiğin zaman hikayenin epicliği anlamını yitirir yavaş yavaş. neyse metzen gene uydurur bir yerinden uzay şamanları gelir istila eder filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Senin kendini Illidian'ı kesenlerle bir tutman hata... Şunu kavramalısın. Onlar kesiyo, ben kesemiyorum. Onlar kesiyo, ben kesemiyorum. Kesiyolar ki bi becerileri var. Artık sen Force mu dersin bilemem. said: En güçlü karakter, fosur fosur kesiliyo Kim kesiyo göstermisin? Tek örnek nihilium sa eğer 9 milyon kişi arasından 25 kişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya marveloth senin benim kesmem onemli deil. o karakterin 25 kisiye kestirilmesi kotu bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Player > NPC ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Oyunda saldırabildiğimiz herşey = ÖLÜ bu kadar basit ben kesmedim çükütay kesti , çükütay kesmedi hasan kesti bunun bir önemi yok Afrikadan bir adam bile kestiyse genel lorede ölmüştür (İstance bossları) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:12 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Burda kim kesti filan tartısmıyoruz ki hikaye olayını tartısıyoruz illidan arthas aslında bunları ben olsam kestirmezdim ama bu seferde millet zırlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Valla kesilmelerine birşey demiyorumda kestirilme tarzları yanlış Illidan'ı es geçiyorum hero bile demeye bin şahit (/flame on) ama Lich king,Kil'jaden gibi üst düzey heroları event şeklinde aq kapılarını açtırmak gibi kestirse çok daha mantıklı olurdu en azından (Bu sadece örnek anlatılmak isteneni yansıtması adına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar