Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu aralar ne oynuyorsunuz? vol.5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
homm3 (hot seat)

Star Wars Episode 1 Racer (çok fazla görüntü ayarlarıyla oynanmasına izin vermiyo oyun, belki ripped olduğu içindir, fakat acaip zevkli)

sonny (çok zevkli flash oyun, koparca ,turnbase)
Mesaj tarihi:
sughnuk said:
homm3 (hot seat)
...
sonny (çok zevkli flash oyun, koparca ,turnbase)

Mükemmel oyunmuş hakikaten. Her türlü siteye konan envayi çeşit şey de flash oyunu ise, bu kesinlikle flash oyunu falan değil yani. Koca oyunlara taş çıkarır verdiği zevk olarak.
Mesaj tarihi:
Az önce opposing force ve blue shift bitti. Bugüneymiş kısmet, hep isteyip oynayamamıştım aradan 3 bilgisayar geçti şimdi oynayabildim :)

İkisi de güzelmiş.

Quake1'i tekrar oynıycam şimdi başlıyorum.
Mesaj tarihi:
oblivion'u tekrar indirdim dvdsi kaybolmuş, akabinde kurdum, şimdi 4gblık bir eklenti midir, ek paket midir nedir çekiyorum onu da kurcam, hepsini oynıycam hepsini! sonrada finaller götüme gircek ahudhaff.
Mesaj tarihi:
World of Warcraft oynuyorum az biraz. Öyle çok kaptırmadım kafama estikçe arada oynuyorum. Arkadaşlarla falan şeyettik. 3 ayda anca level 42 olabildim mutluyum böyle az tempodan.

Counter-Strike 1.5 dönüyo her gece yurtta, ona katılıyorum ara ara. 1-1.5 saat oynuyorum heralde geceleri.

PES6'ya sardık arkadaşla. Yurtta 2-3 gecede bir maç yapıyoruz. Bilgisayarlar eski 2008'i çalıştırmıyo, 2006'ya mahkum kaldık, artık napalım. Eğlenceli yine de rekabet felan olunca

Başka da bir şey gelmiyo aklıma pek oynadığım.

Football Manager 2008'e hevesliydim ama kaldırmadı bilgisayar. Çok yavaşlıyor kısa sürede oynaycak hali kalmıyor diye bıraktım. Bir upgrade falan bekliyorum artık.

Civilization IV
'ü tavsiye ettiler. Bir ara HDD'de yer bulabilirsem yükleyip oynayacam.
  • Yeni Oluştur...