Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ja 2 ve FO: Tactics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pes6 oynuyoruz arkadaşlarla sık sık bide fm ve crusder kings oynuyorum ben arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Eu:Rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Age of Conan ve TF2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Prince of Persia serisini bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 GTA4'ün cıvığını çıkartmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Imperialism 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şimdi gidip RB6 vegas 2'yi alıcam çok iyimişya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 1- COD 2 2- COD 4 3- Texas Hold 'em poker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ORIJEO PKLRPEOJ PROJE yanlış oldu bi saniye... MAPLE STORY! Evet evet 5 dakika oynanıp çıkılabilen oyunlardan. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Age of Conan Day of Defeat : Source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 homm3 (hot seat) Star Wars Episode 1 Racer (çok fazla görüntü ayarlarıyla oynanmasına izin vermiyo oyun, belki ripped olduğu içindir, fakat acaip zevkli) sonny (çok zevkli flash oyun, koparca ,turnbase) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bf vietnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sughnuk said: homm3 (hot seat) ... sonny (çok zevkli flash oyun, koparca ,turnbase) Mükemmel oyunmuş hakikaten. Her türlü siteye konan envayi çeşit şey de flash oyunu ise, bu kesinlikle flash oyunu falan değil yani. Koca oyunlara taş çıkarır verdiği zevk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Tank Racer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 wc dota sw ja sw battlefront 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Dota+simcity 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Audiosurf M:TW II GTA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Audiosurf CoD 4 WoW LFS Diğer üçü çok az, genelde wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 pacman, snake, lotus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 syndicate master of orion 2 finaller bitsin AOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha kaç ay önce açmışım hala devam ediyor lol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Az önce opposing force ve blue shift bitti. Bugüneymiş kısmet, hep isteyip oynayamamıştım aradan 3 bilgisayar geçti şimdi oynayabildim :) İkisi de güzelmiş. Quake1'i tekrar oynıycam şimdi başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oblivion'u tekrar indirdim dvdsi kaybolmuş, akabinde kurdum, şimdi 4gblık bir eklenti midir, ek paket midir nedir çekiyorum onu da kurcam, hepsini oynıycam hepsini! sonrada finaller götüme gircek ahudhaff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 World of Warcraft oynuyorum az biraz. Öyle çok kaptırmadım kafama estikçe arada oynuyorum. Arkadaşlarla falan şeyettik. 3 ayda anca level 42 olabildim mutluyum böyle az tempodan. Counter-Strike 1.5 dönüyo her gece yurtta, ona katılıyorum ara ara. 1-1.5 saat oynuyorum heralde geceleri. PES6'ya sardık arkadaşla. Yurtta 2-3 gecede bir maç yapıyoruz. Bilgisayarlar eski 2008'i çalıştırmıyo, 2006'ya mahkum kaldık, artık napalım. Eğlenceli yine de rekabet felan olunca Başka da bir şey gelmiyo aklıma pek oynadığım. Football Manager 2008'e hevesliydim ama kaldırmadı bilgisayar. Çok yavaşlıyor kısa sürede oynaycak hali kalmıyor diye bıraktım. Bir upgrade falan bekliyorum artık. Civilization IV'ü tavsiye ettiler. Bir ara HDD'de yer bulabilirsem yükleyip oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar