Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titreme aşamasına geldim,acil

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

Kimi zaman bazı şeylerden basit etkilenen yapım var,şeytan filmini izleyip 1 ay korkmuşluğum vardır mesela ama bunlar tek tüktür.
Geçen gün izlediğim bir filmde bir hastalıktan bahsediliyordu,izledikten sonra 1-2gün birşey olmadı ama sonrasında ben günlük hayatta yaşadıklarımı hastalıktaki gibi düşünmeye başladım ve kendi kendimi korkuttum gibi birşey oldu.
3-4gün böyle geçti,tam vücut toparlandı derken yine kendi kendimi korkutmam sonucu en başa döndüm.

Şimdiyse kafamda neyin ne olduğunu,korkmamın ne kadar saçma olduğunu oturttum sayılır,en aızndan günlük hayatımı etkilemiyor çok fazla.
Ama korku bilinçaltına mı geçti nedir,bu son 3gündür 9 saat uyudum sadece.Bugün kafa olarak 3günün en iyisiydim,uyumayı umuyordum ama 2-3saat uyudum uyandım ki uyandığımda bütün vücudum kasılmıştı,eklemler titreme aşamasındaydı.

Şuanda uyanmış olmama rağmen titreme orta şiddette devam ediyor,doktora gitmeyi düşünüyorum bugün ama birde yaşayanlar varsa yardım istiyorum,lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

lam bööle heyecan yaparak film izlemek çok zevkli olur yahu!

misala the aviator izliyorsun.. uzuuun bayık bi film. bütün millet uyurkene sen hala tetiktesin falan.. adamın uçağı düşüyor.. millet uykuda, bazal metabolizma hakim olmuş artıkın bünyeye.. sen de nabız 100-120falan!

wu-huu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ciddi soruyorum ot ve türevi bişey kullandınmı daha öncesinde? Yani olur olur direk psikiyatrik vaka yapmamak lazım adamı. Kullandıysan bile söyleme zaten de yani bil böyle olabiliyo diye şeettim.

//gerçi anlardın o zaman ne sebeple olduğunuda

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...