_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kimi zaman bazı şeylerden basit etkilenen yapım var,şeytan filmini izleyip 1 ay korkmuşluğum vardır mesela ama bunlar tek tüktür. Geçen gün izlediğim bir filmde bir hastalıktan bahsediliyordu,izledikten sonra 1-2gün birşey olmadı ama sonrasında ben günlük hayatta yaşadıklarımı hastalıktaki gibi düşünmeye başladım ve kendi kendimi korkuttum gibi birşey oldu. 3-4gün böyle geçti,tam vücut toparlandı derken yine kendi kendimi korkutmam sonucu en başa döndüm. Şimdiyse kafamda neyin ne olduğunu,korkmamın ne kadar saçma olduğunu oturttum sayılır,en aızndan günlük hayatımı etkilemiyor çok fazla. Ama korku bilinçaltına mı geçti nedir,bu son 3gündür 9 saat uyudum sadece.Bugün kafa olarak 3günün en iyisiydim,uyumayı umuyordum ama 2-3saat uyudum uyandım ki uyandığımda bütün vücudum kasılmıştı,eklemler titreme aşamasındaydı. Şuanda uyanmış olmama rağmen titreme orta şiddette devam ediyor,doktora gitmeyi düşünüyorum bugün ama birde yaşayanlar varsa yardım istiyorum,lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bence buradan alacağın cevapları beklemek için vakit kaybetme, bir an önce en yakın hastaneye görün. Sorunun ciddi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kesinlikle hastahaneye git ama tahminim panik atak olabileceği başına gelenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bug denen aptal filmden bahsetmiyorsun sanırım, eğer öylese şizofreni başlangıcı olmaması dileğiyle bir doktora git bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fazlasıyla panik atağa benzettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bana da panik atak gibi geldi. En kısa zamanda bi doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 doktora görün + film izleme ne bu be işkence mi çekiyosun film mi izliyosun, ehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lam bööle heyecan yaparak film izlemek çok zevkli olur yahu! misala the aviator izliyorsun.. uzuuun bayık bi film. bütün millet uyurkene sen hala tetiktesin falan.. adamın uçağı düşüyor.. millet uykuda, bazal metabolizma hakim olmuş artıkın bünyeye.. sen de nabız 100-120falan! wu-huu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 patlasın sonra damalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Dostum sende şizofreni başlamış , lanet olası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 delisin delisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Abi ciddi soruyorum ot ve türevi bişey kullandınmı daha öncesinde? Yani olur olur direk psikiyatrik vaka yapmamak lazım adamı. Kullandıysan bile söyleme zaten de yani bil böyle olabiliyo diye şeettim. //gerçi anlardın o zaman ne sebeple olduğunuda [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Böyle ileri şeylerin arkadaş tavsiyesi ile geçtiği olmaz. Uyarıcı falan alma, doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ot içince hiç bi şey olmaz.türevinden kastının ne olduğunu bilemem de ot içtikten sonra vücutta öyle bi tepki olmaz. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:11 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Dediğim çok komplike bi durum. Psikiyatr da değilimki anlatamam doğru dürüst. Olcak diye bişey demedim zaten ihtimal. Denk gelir bişey olur ilaç kullanıyodur ters tepki vermiştir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Şeytan filmini izlediğimde bende bir ay korkmuştum, sende bir sorun yok devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 otla falan öyle şeyler olmaz. olsa olsa lsd tarzı şeylerde olur. tikkat. bence bu tamamen psikolojik olmuş aşırı etkilemişsin kendini duygusal çöküntüde olduğun bir vakit gelmiş veya bilinçaltındaki bir olayı ortaya çıkarmış olabilir bla bla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 senin ilacın askerlik anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar