kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 wuu ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @Lorrotar: aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi bobo gerçekten süper adam. gs alıcak bu adamı ah ah. kralla oynıcak sonra. aman allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 boboooo bobooooo bobooooo bobooooo abi tek üzüntüm önümüzdeki sezon izleyemeyecek oluşum şu adamı. hatta bu devre arasında bile gidebilir. 13-14 milyon € kazandıracak bize. sevinemiyorum ama. keşke gitmese. zürih daha basit olacak orası kesin. en azından çinli gibi defans yapmayacaklar. yüzüm güldü bu skordan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben maçı yeni izledim, 2.gol çok süper ya. O Bobo'da bi ifade var "lan top nerde hay...aha gol girmiş la sevinek bari hadi" der gibi. Of acaip güldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahah 2. golde çok komediydi bobo, la kanka top nerde yav der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 2. golde sanki eline mi çarptı top Bobo'nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 nası kolpa bi başlıktır bu ya ŞİRİEF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 karşı ayar: Yav bu şerif 7 yıldır bir tur bile geçememiş demek fbden kötü takımlarda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 7 senedir şampiyon olamayıp cl gruplarına zarı zoruna kalan takımlarda varki bu seneninki garanti dğeil.ne diyelim.kötü kötüyü bulmuş biri öbüründen daha kötüymüş [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 03:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bobo'nun henüz gideceğini sanmıyorum. Daha çok eksiği var. 90 dk oynayacak durumda değildi geçen seneyi göz önüne alırsak. Kondisyon eksikliği mi başka bişey mi bilmem de 90dk sahada kalınca etkisiz oluyodu. Bir de çok göze batmıyor maçta Ama kumaşı sağlam, belli, 2-3 seneye çok şey yapar iyi para kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 beşiktaş resmen 3-0 önde başladı maça ilk maç 1-0 dı. bu maç adamlar iyi oynuyodu hop gereksiz bi kırmızı kart rakip 10 kişi. birde üstüne adamların oyun stili bouzlunca saldırmaları gerkeiren boş yere debelenince. olan oldu 3-0 önümüzdeki maç isviçre şampiyonu. bana göre çok zor maç . bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cok kilo almış bu sene bobo hatta antremanlarda oyuncular hep alay geçiyorlardı bobo ile gerçi 1 ay geçti belki vermiştir kilolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bobo minimum 20 gol ve gol kralı. bu iddiamı yazın bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yazdım bobo =) görüşelim sene sonunda hehe sonradan unutmak yok ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 avrupada başarı sadece cl değildir lorrotar arkadaşım. Uefa kupasında ceyrek fınalde basarıdır . Hadi siz 1 2 tur geçin avrupada öyle gelin. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:11 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 of fakirliğe bak.memleketinde bi işe yaramayan adamın avrupada ne işi olcak anlamadım ben bi avrupa başarısıdır gidiyo.allahtan futbolda da 5. dünya ülkesi değiliz cimbom sağolsun da siz ülke puanına bişey yapmadınız yani hiç kasmayın kendinizi kanıtlamaya.ben fener beşiktaştan iyi demiyorum sadece o kadar sevinmeyin yani yendiğiniz takım şerif be.maç olmasa adını duymam.he tabi bi laf sokma çabasıdır fenerden kötüsü varmış bilmemne.fenerle beşiktaşı kıyaslamaya lüzum yok kim iyi kim değil biliyo zaten herkes [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kusura bakmayın da ikisi de bir bok değil o yüzden kıyaslamaya gerek yok lorrotar haklısın. Ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe şuana kadar Avrupa'da bize ne getirdi ? Şampiyonlar Ligine kalan şampiyonumuz elemelerden geçiyor.Bu mu ödül ? Ha derseniz BJK zamanında şunu yapmış,şuraya gitmiş,Avrupa'da şu başarısı var,Fener'in şu başarısı var vs. vs. konuşun. Peki o zamanlardaki başarıların bugün ki takıma ne katkısı var ? "0" O yüzden geçmişe değil geleceğe bakmaya özen gösterelim.Rakip her şekilde rakiptir köy takımı da olsa büyük kulüpte olsa galibiyet gerektiren maçlardır bunlar ülkemiz için.Alınan galibiyetle veya yenilgiye takımlar,taraftar birbirine destek olacağına daha da saldırıyor.Bunun adını da taraftarlık koyuyor... Gelişmemiz lazım,bunları aşmamış lazım. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:21 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hayır tamam işte bende onu diyorum.avrupada bi bok değiliz kabul ee.avrupa yoksa kıyaslama yurtiçi olcak sanırım.ee bak bakalım yurtiçine.şimdi millet çullanır lorrotar konu dağıtıyon bilmemnede benim mesajım gayette sheriff bjk ile ilgilibi yorumdu adam araya laf soktu [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 15:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bjk uefa kupası ceyrek final 2003-2004 fb? ha evet uefada gruplardan cıktı gecen sene vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 BJKnın cincisi fazla mesai yaptı herhalde edit : Bugunku manşete yarıldım "DAN DAN DAN" "Kartal Şerifi Vurdu" [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 New Castle (ingiltere) Mallorca (İspanya) E. Frankfurt (Almanya) Palermo (İtalya) takımlarının bulunduğu gruptan çıktı. Fenerbahçe avrupa'da GS'ye oranla tabi ki başarısız ve tecrübesiz ama tecrübe kazandığını ve yavaş yavaş iyi oynamaya başladığını da kimse inkar edemez. Ama rica ediyorum buraya gelip de Beşiktaş avurpa fatihidir ayakları yapmayın. Beşiktaş'da avrupada en az FB kadar başarısız bir takımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kaybettiğinden çok kazanan tek takımımız TS , şimdi Trabzon mu Avrupa fatihi diyelim? Bakın , belli kriterlere uymuyorsanız , 50 cente muhtaç olmuşsanız , isim haklarınızı bile sattıysanız kimseye kendiniz Avrupa fatihi olarak yedirmeye çalışmayın.İleriye bakmak en iyisi. Heyt be Fenerim kim tutar seni! [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:39 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 beşiktaş'ın o beğenmediğiniz çeyrek final ve 4. tur'u hala işimize yarıyosa sizden daha çok iş yapmışız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 denizlispor bile fb den dha başarılı avrupada hala konuşuyorsunuz yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar