Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KEBAP STAR!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaptığım yorumun neresi ayıp ben de bunu çözemedim?
gayet de dallama bir herif, şebeklik yapmış. insanlar bizi böyle tanıyor yurt dışında, bu şekilde tanınmak istiyorsanız diyecek bir şeyim yok tabii.
Mesaj tarihi:
O reklamda oynayan o kızlar o adamlar reklam ajanslarından gelmiyor büyük ihtimalle , adam rica ediyor , böyle böyle çekicez diye 2 el sallar mısın diyolar , bunlar da seve seve güle eğlene yapmış . Demek ki o kebapçı arkadaşlar orada belirli bir sempati kazanmışlar ki insanlar zevk duymuş böyle bir şeyde rol oynamaktan . Asıl senin gibi "barzo"lar yüzünden memlekette adam yok sanıyoruz , ama var arada çıkıyor .
Mesaj tarihi:
o kızlara orda el sallatmak için sempatiklik gerekiyorsa, güneyde de bütün "barzo"lar rusları götürüyor derim ben de sana. ayrıca kaş yapacaz derken göz çıkarmayın adam gibi mesajlar atın hakaret etmeden.
Mesaj tarihi:
@taz

ya arkadaşım, neden bu şekilde bir yaklaşım sergiliyosun ki. biri bir video yayınlamış, komik diye. bir kısım insan bunu komik, bir kısım insan bunu iğrenç bir kısım insan da rezillik olarak görecektir, ki gayet de doğaldır. Çünkü herkesin hayat görüşü anlaşıyı farklıdır.

Sorun şu ki, sen beğenmemişsin hatta yapılan olaya kızmışssın, fakat bunu dile getirirken adamlara "barzo" diye hakaret etmişssin. İnsanlar da buna tepki gösteriyor.

Senin beğenmeme hakkın var (tıpkı başkalarının beğenme hakkı olduğu gibi) ancak senin "paticikte" tartışılan veya tartışan kişilere hakaret etme hakkın yok!

Sen hakaret edince de, fevri davranan, çabuk kızan başka arkadaşlar da bu sefer senin düştüğüm hataya düşüp sana hakaret etmeye meyl ediyorlar.

Buda oluyor sana "bitmeyen hikaye".. Yapmayın böyle, Lütfen!

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:40 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
belki adamın arkadaşlarıdır.
dükkanı kapattıkları sırada çağırmışlardır.
çekmişlerdir klibi, bol bol eğlenmişlerdir.

tabii müzik daha iyi olabilirdi o ayrı.
Mesaj tarihi:
ya haklısın da, almancının teki (adamın ne mal olduğu klipten, klipteki ortamdan belli) kebapçı işte klip yapmış kendi kafasına göre, millet izliyor bunu türkler bu şekilde tanınıyor. benim gıcık olduğum nokta bu. ab'ye giremiyoruz derken de bunu kastettim zaten. isteyip de giremiyoruz. sen bireysel olarak istersin istemezsin o ayrı konu, herifler bizi istemiyor bir kere. neden? türklerin hepsini böyle tipler zannediyorlar. e adamlar da doğal olarak kafalarını çeviriyorlar.
Mesaj tarihi:
ee? ya konu gene siyasete döndü. benim demek istediğim bu değildi dağıldı konu. neyse abi bana kimse herhangi bir yerdeki kebapçının klip yapmasını övmesin. yarın öbürgün çaycı hüseyinin çektiği klibi falan övmeye kalkarsınız, olmaz o iş.
Mesaj tarihi:
Yoo niye dağılsın konu? Ben şahsen o adamdan utanmıyorum, tam tersine bu rezillikten utanıyorum çünkü insanlar gazetelerde televizyonlarda bunu görüp demekki bunların alayı böyle diyorlar.. Çünkü başbakan ve eşi halkın genel görüşünü temsil eder.. İnsanlar bunları seçtiyse Türklerden bir bok olmaz diye düşünüyorlar..

said:
neyse abi bana kimse herhangi bir yerdeki kebapçının klip yapmasını övmesin

Adam kebapçıysa ne olmuş? Ben klipte ne bir apaçilik, ne bir Türklüğümden utandıracak hareket ne de rezil kılık kıyafet görmedim.. Atlet olayı da espirisi.. Hatta tam tersine çok güzel bir klip olmuş.. Ha sen direk çat koymuşsun damgayı..

Kara kaş kara göz + kebapçı = barzo

Çok yanlış çok...

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:55 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yaw adam gönlünce eğlensin ne zararı var.Yurtdışı bizi izliyor diye her daim takım elbiseli mi olalım. Youtube videolarını biraz araştırın isterseniz, pokemon taklidi yapan almanından sokakta çıplak koşuşturan japonuna herşey var.
Kebapçıya kimse o kadar takmaz abartmayın. Senin hükümetin akıllıysa her zaman iyi yansır dışarıya, şebekse şebek yansır. Bir tane adam çıkıp komiklik yapmış işte =) OMG! GİTTİ ÜLKENİN BEKARETİ olayına gerek yok =)
Mesaj tarihi:
Yurtdışındakiler bizim milleti, bir kebapçının klibine bakarak "Aa bunların hepsi böyledir kesin" diyerek tanıyacaksa, çok afedersin, sokayım ben öyle düşünceye.

Varsın tanısın.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...