Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bal-based combat değişmiş mi, önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RoTPxtrsubc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 arcane gerekli cevabı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 aslında şimşir ve scimitar in ayrı ayrı olduğu bir oyun beli ki üzerinde düşünülmüş bir yapım http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/230070/ss_51b7d6188828847797a5c4c187234330d812d2c0.1920x1080.jpg?t=1397683538 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Yet-based combat devam ediyor, yetemeyenlerin gözyaşları Maadoran arenanın dehlizlerinden büyük kum denizine akıyor. http://asset-3.soup.io/asset/7459/1583_3ead.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 combat sistmei fallout clone u deil mi zate?n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bunu yapan şirket kaç kişi? 4-5 kişiden fazlaysalar 10 yılldır yapımı bitmeyen bir oyundan para kazanmaları çok zor bu saatten sonra, steam commuinty hubda oynayan bile yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 4 kişiler, 1 grafiker 1 modelci 1 programcı bide overall yazar ekip koordinatörü vs. Bunun üstüne dışarıdan destek alıyorlar ücretsiz. Sevmeyeni kadar seveni de var adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ben çok seviyorum abi. keşke benim de böyle bir oyunum olsa da kandırsam çoluğu çocuğu dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 BonePART said: combat sistmei fallout clone u deil mi zate?n abi fallout'ta birebir aynı inputla hem kazandığın hem de öldüğün combat olmuyor, burada tamamen bal belirliyor combatın sonucunu. sistemi almışlar ama işleyişi bu kadar kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 39 TL şu an steam ilgilenenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 beleş olsa oynamam bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oynayayım bakalım nasıl yapmışlar ayrıca demosu var zaten, steamde ama eski günlerdeki gibi oyunu oynayıp günlük yazasın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yapımcıları Türkiye'ye komünizmin gelmesini bekliyor sanırım çıkması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Turn-based pfft.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yalnız silah ve zırh çeşitliliği inanılmaz, misal, adamın boynuna -ucu ağırlıklı ip- atarak boğmak falan vardı videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 o nasıl ipmiş abi öyle ucunda kaya mı bağlı adam nasıl boynuyla ağırlığı kaldıramıyor, kaldıramıyorsa o nasıl bir ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Oyunda bolas var da bolasla adam boğma hatırlamıyorum. Movement ve THC düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://store.steampowered.com/app/230070/ şurada videoda 1:24 yapılan işlemi öyle anladım ama bilmiyorum aslını daha oynamadım... ayrıca, 1:35 de ki mızrak animasyonu da güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bolasın saldırılarında var ''choke'' hiç denemedim ama. zyrıca oyuna biraz şans verince oyun gerçekten başarılı.kombatıda abartıldığı kadar zor değil karakteri düzgün oturtunca.hele 2.şehirde falan düzgün zırh-silah alınca fazla bile kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 karakter yaratma güzel olmuş, fiziksel yetenekleri artırınca askeri konular için puanların birikmesi, akıl-fikiri artırınca sivil yetenekler için puan gelmesi bence güzel bir ayrıntı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 _Rave said: zyrıca oyuna biraz şans verince oyun gerçekten başarılı.kombatıda abartıldığı kadar zor değil karakteri düzgün oturtunca.hele 2.şehirde falan düzgün zırh-silah alınca fazla bile kolaylaşıyor. evet oyun ilk şehirde zor. ilk şehirle ikinci şehir arasında giderken 2 tane adamı cıbıl cıbıl bi tek pıçakla almışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 axedice said: Oyunda bolas var da bolasla adam boğma hatırlamıyorum. Movement ve THC düşürüyor. kafasını tutturursan dizleri üstüne çöküyor boynunu tutup en azından öyleydi hala öyle mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 evet öyle, 1-2 turn yerde kalıyor ama ne işimize yarıyor durmasından başka anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ayrıca stat kazanılıyor mu? ve nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar