theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 daha önce link verildiyse özür dilerim. Türk Milleti Zeki(mi)dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Japonlara karşı pek bi önlem alamamışlar gibi geldi bana d: Amerika, İngilitere ve İsrail'in rakibi dünya devi Türkiye iyiymiş pek bi gaz gördüm arkadaşı [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:22 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Hangi dindar hükümetmiş o Atatürk düşmanı diye lanse edilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 rp heralde ilkokul dersi gibi geldi bana. stratejik önemle ilgili alengirli beimlemeden sonra şimdi de ege bölgemizdeki kıyıya dik uzanan dağları öğreneceğiz sandım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Türk milleti zekidir ama akılsızdır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Kimmiş bu ülkeye hizmet edip de destek göremeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Saymakla bitmez gerek bi fetullah gülen olsun gerek bi harun yahya olsun diy mi diy mi. hiç değerini bilmedik bu tür insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Türkiye engel olacak aboovvvvvvvvvvv hain planlara. Komşular yetişin İsrail O.Doğuya hakim oluyor yetişinnnn. Afedersiniz ama önce açlarımızı doyuralım. Bugün Bakan Tüzmen Bakan olmasına rağmen Mersin'in bazı mahallelerine giremedğini söyledi. Süper güç olacağız ama devlet sokaklara hakim olamıyor. Fiili Anarşik düzen arka sokaklarda hüküm sürüyor. Hep bunlar gavur oyunu yoksam dünyayı ele geçirmiş Amerikan gızlarını Britneyi Parisi Lindsayi Padişah efendimizin haremine almıştık. Yürrrüüüün gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hehe. ya neyi savunuyorsun neyi savunmuyorsun ombak. amerikanın türkiyede etkisi var mı yok mu? tamam gaz, tükiye!!1 ama, netice itibariyle olay o. ayrıca söylenen tam olarak senin dediğin. önce içimizdeki olayları halledelim, sırtımızı birbirimize yüzümüzü dışarı verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Dışarıdaki ülkelerin bir şekilde ülkeye karışmaya çalıştığı kesin ama Türkiyeden tir tir titrediklerinden değil. Sonuçta Türkiyenin doktirinleri Dünya'yı manipule etmek değil kendi ülkesini savunmak, Türkiye çok gelişse japonyadan farklı olacağını sanmam halinin. Asıl amaçları olsa olsa iyi bir pozisyonda, kolay manipule edilebilir yalaka bir devlet ve ülke oluşturmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tek bir nokta kesinlikle doğru, 50 yıl boyunca 3 yılda bir hükümet değişiyorsa o ülke adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Türk milleti zekimidir bilmem, ama diğer milletlerin zekilerinden daha fazla zeki Türk vardır diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 zeki olsada yuzde 85 i aptaldir diycem sonra 301 den mahkemelerde surunucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Benim görüşüme göre ne İngiltere ne de Amerika Israil'i kullanıyor.İsrail onları kullanıyor ya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bazı yönlerden doğru olmuş ama genel olarak saçma. Yok efendim türkiye dünya devi olucakmış falanmış bırahhh arkadaşım bırahhh... Ama şu bi gerçek iç karışıklıkları çıkartan genellikle dış ülkeler. Bi şekilde hep ülkede bi kaos yaratıyorlar. Yok ermenisiydi, kürdüydü, sağcısıydı , solcusuydu karıştırıyorlar ülkeyi bi şekilde. Bi de cidden ekonomik olarak onlara bağlı olmamızı sağladılar. Ama bunun amacı Türkiyenin dünya devi olmasını engellemekten çok ellerinde istedikleri gibi oynayabilecekleri stratejik konumu güzel olan bir ülke oluşturmak. Ayrıca orta doğu çok karışık olduğu için malum amerika burda bi üssü bulunsun istiyor. Türkiye çok kötü bi üs sayılmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tek kelime ile bayıldım videoya. Hazırlayanların ellerine sağlık. İçinde olduğumuz ve bizden önceki nesillerinde içine çekildiği oyunlartı gayet guzel 6 dakikaya sığdırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Türk milletini zekidir ama ya uçkuruna iş düşürmek için yada tuvalete girdiğinde kullanır o zekayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hyr dgldir bnce atatürkte bunun farkındaydı ancak o günlerde insanların duymak istediği şeyleri söyledi o kdr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Seperate artık bir 301 kurbanısın nihha tuzak topic bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 AYYHHHT! pek feci gaz oldum lam! hele türkiye avrupa, asya, afrika arasında, arap devletleri ve rusyaya'da yakındır diyip ööle dev dünya haritası üzerinde türkiyenin mevcut konumunu gösterdiğinde dedim "helal osuun negzel yer seçmişiz be. denize nazır hem! biz geldiğimizde dutluktu lam buralar.. biz adam ettik hep" her neyse, gaz falan hoş tabii de kişi kendinin ne bok olduğunu bilmeli. hedefini ööle belirlemeli. süper güç ve türkiye ha.. azuaahahaha elbette bütün milletin zeka düzeyinin yüksek veya alçak olduğunu ima etmek ayrıca araştırma konusu. tamam atatürk'ün ki gaz verme falan. ok. ama buna saplanıp kalmak.. (o_O') garip valla.. ohooo daha denecek çok şey var aslında. misal ortalama 3-4yılda hükümet değişiyormuş falan.. babacım hep mi dış güçler yapıyor bunları? altını ıslatan çocuğunuz falan varsa öğretin tembihleyin "dış güçlerin oyunu bunlar, bana çamur atıyorlar!" desin. hiç mi kendi poposunu ve cebini doldurmayı düşünen arkadaşların suçu yok? hep mi dış güçler? ne dış güçmüş be! vay anasını satayım ben bu dış gücün... =] kısaca foss gazzz bi video daha izledik.. videoya 6:22 ve yazıya da 4dk'ya yakın bişi ayrımış olsam yuvarlak 10dk boşa gitti.. (ha izlememiş olsam başka boş bişi yapıcaktım, maksat şkayet olsun) haydi kalın sağlıcakla edit: lam ben bunları yazdım da belki de dış güçlerin bi oyunuyumdur lan! hem ben zeki de hissetmiyorum ne milleti ne kendimi.. Ahanda! yoksa ayağımın altındaki kabartmada bişi mi yazıyor.. Made in.. du bakam.. kaldırayım şu ayak tabanını biraz daha.. made in china! wuuuuffff. neyse yaa.. bende amerikanım zannetmiştim. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 11:14 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar