Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlama sen fetto

Apache

Öne çıkan mesajlar

Ben olsam kesin yargı yapmazdım. Kaç lafını duydunuz da bu kadar emin bi şekilde cebini dolduruyor diyebiliyorsunuz ben düşmanım hakkında bile böyle konuşmam. Araştıdığım kadarıyla dünya üzerinde bir çok Türk okulu açtırmış. Geçenlerdede denk geldi oradaki okullardaki öğrenciler Türkçe yarışması için Türkiye'ye gelmişler ve bunun 5. si oluyormuş. Şahsen ben bunları görünce gayet sevindim. Biz burda milletin dilini harıl harıl öğrenmeye çalışırken orda bizim dilimizi bizden iyi konuşanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

theavicena fettullah hoca'yı savunmak gibi bir şansın yok maalesef.
herkes biliyor adamın amaçlarını, yaptıklarını.
türk okulu açmış demişsin. Dışardan tmm çok güzel bir işmiş gibi gözüküyor ama o okullarda kücücük çocukların beyinlerini çok güzel yıkıyorlar.
o okula gidip te annesine sen niye başörtü takmıyorsun müslüman deilmisin diye soran çocuklar biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet hoşsun senko. ben bişey bilmiyorum. bildiğin varsa kanıtlar bi şekilde bana öğretirsen minnettar olurum. ö.m. kullanırsan iyi olur. bu arada ben inanmıyorum yurtdışındaki bi okul öğrencisinin annesine gidip senin niye başörtün yok demesine. bu tip fake haberlere inanıyorsanda benim söyleyecek birşeyim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Adını unuttum ama onu Mesih'den önce gelecek olan haberci zannediyorlar. Var öyle biri, arapça adını unuttum ama Vatfizci Yahya'nın yeniden doğacak olan İsa'dan önce gelecek versiyonu, bu nedenle hepsi kıyametim yakın olduğunu düşünüyor. Sen nereden biliyorsun derseniz, babam avukatlığını yapıyor cemaatin Türkiyedeki üst düzey adamlarının ve evet ben kara koyun oluyorum bu durumda. O annesine kafanı kapa diyen çocuk gerçek. Hatta bir anımı anlatayim size:

Cemaatın okullardan sorumlu adamı adına bir yemek düzenlenmişti (adam adını unuttuğum türki bir cumhuriyette attan düşüp ayağını kırdığı için gelememişti, sonra babamla evine ziyarete gittmiştik yemekten çıkıp). Yemeğin orta yerinde bir zenciyi çıkartıp konuşturmuşlardı: Müslüman olmuş zenci, bunu katolik ailesine söylediğinde ve annesi ile kız kardeşlerini kapanmaya zorladığında ise çevresinden dayak yemiş, sonra da bizim misyonerlere sığınmış. Bunlarda almışlar bu çocuğu Türkiye getirmişler. 12-13 yaşlarında birşeydi.

Aklıma birşey takıldı şimdi, acaba Türkiye'de ateist okul açsak bombalanmamız kaçıncı dönemde olur? Okul boşken mi yaparlar yoksa ders saatinde mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ey nefis!Az bir omurde hadsiz bir amel-i uhrevi istersen ve herbir dakika-i omrunu bir omur kadar faideli gormek istersen ve adetini ibadete ve gafletini huzura kalbetmeyi seversen SUNNET-I SENIYYEYE ittiba et BEDIUZZAMAN

ey nefsim! kisa bir omurde sinirsiz obur dunyayla alakali bisiler yapmak istersen ve omrunun her dakikasini bir omur kadar faydai gormek istersen ve adetini ibadete ve gafiletni huzura cevirmeyi seversen Sunnet-i sennieye(kitabin adi yada slamdaki sunnetler) uy(tabi ol) zamanlarin garibani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...