SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Arkadaşlar şimdi bir konu var çok derin. Bir kız var bizim mahallede (dükkanın mahallesinde) kız ile 2 yaş var aramızda. Şimdi kız pek aşağıya inmiyor inse de dükkanda işim oluyor yakalayamıyorum zaten bitarafım yemez çünkü kızın babası zabıta ve bütün gün kahvede oturuyor görür vesselam... Şimdi kızla konuşamıyorum. Ama böyle bi bakışıyoruz geçerken (liseli aşıklar gibi). Kızın baktığını farkediyorum ama tam da karar veremiyorum. Şimdi açılsam kız rahatsız olsa söylese (ki babasıyla babamız eski dsotlar) .... lara geldim yani... Birtürlü çıkamıyorum işin içinden. 6 gün böyle 1 dakika (günde) maksimum görüyorum kızı... Yani büyük bi özlem de var bıraksalar günlerce suratına bakarım bu özlemle... B.k gibi durumum ya napmalıyım şimdi ben küçk kardeşi falan var mahallede populer olduğumdan küçük-büyük amca-teyze herkez de tanır yani... Kardeşiyle de muhabbet var. Bu sene lise sınavlarına girdi (2 yaş var arada) +(büyüğüm tabi ) Tek umudum aynı okulu kazanmamız ulan bi gelse U.H.A.L'ne... Off off off... Tercih sonuçları açıklansın bakayım haberdar ederim. Neyse karar verin hadi... Ya Dilan mı isim Dilhan mı yani doğrusu ne bu ismin? Dilan diye söylüyo herkez de doğrusu Dilhan mı? [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:03 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o bakışlara güvenirsen hata edersin... arkadaşlık kurmaya çalış derim.. ondan sonra belli olur kızın niyeti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dilhan diye hiç isim duymadım ama olsa da kız ismi olmaz, erkek ismi olur. dilan'dır. liseden bir ark.ım vardı dilan diye. (bir de sakız markası vardı galiba dilan diye :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Maşallah bu işin yaşı iyice düşmüş be :) Sen 14 olsan hadi bilemedin 15,kız da 12 veya 13tür Bu ne acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: (liseli aşıklar gibi) Öyleymişsiniz zaten , saldır bırakma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lise diyorum 15 olma ihtimali? lise 3 ay em :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tanıdığım Dilan da var Dilhan da. İkiside olabilir yani, ama Dilandır o Dilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ortam deliymiş yalnız mahallenin muhtarları gibi. kapalı komüniteleri severim. belediye parkında çekirdek yemeye davet et. [spo]bence[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kizla arkadas muhabbeti kur ilerlerse ilerler ilerlemezse babada yana sorun yasamazsın en azindan ciddi ciddi bi olay yarat beraber bişiler yapın oyle basla bi şeyine yardim et kizin neyine olabilir bilmiom tabe:D [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:09 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 - bay kırandöken, kızınızı dışarı çıkarabilir miyim? + lan.. neden olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hemen git konuş, hatta bugün. kesinlikle bu işleri uzatmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Küçük yerde koku çabuk duyulur.Hislerinden emin ol ondan sonra kıza açıl yemez seni merak etme ama açılış konuşmanı iyi hazırla etkilemek amaçlı değil ilk anlar herzaman unutulmaz bunun için :p argo ve devrik cümle kralı nomak [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:18 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: - bay kırandöken, kızınızı dışarı çıkarabilir miyim? + lan.. Şöyle olmasından iyidir - bay kırandöken, kızınızı dışarı çıkarabilir miyim? + beni çıkarsana şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bence konuşma. öyle devam et onun tadı orda çünkü. gidip kızla konuşcan şimdi metçiği yicen hayata küscen filan ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 illa tecavuzcu coskun gıbı yaklasmak zorunda dıılsın kı kıza , git medeni medeni tanış. ilk gunden yavsama baban kızar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sen götür boşver bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu babaların eski dost olma hikayesini kolla, ne bileyim bir ziyarete gitmeye fln ikna etsen sizinkileri, ikna etmek derken, mevzu yarat, yönlendir onlar gitmeye karar versin. Ya da daha kolayı kardeşi yolunu kullan. O işte kardeşi ilemuhabbetinin seviyesine bakar tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: dille. said: elle zihniyet? Ben kızı nasıl zikiim diye sormadım ki? Kardeşi ile muhabbet var ya bayaa yani ileri derecede hatta sordum kaç puan aldığını ablasının falan da unutmuş. Yoksa az-çok tahmin ederdim. Sonuçlar gelsin bakayım OKS'nın o zaman netleşecek olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Saeros, 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:11 tarihinde demis ki: - bay kırandöken, kızınızı dışarı çıkarabilir miyim? + lan.. neden olmasın :p O kızı dışarı çıkarır da. Sonra SeaGle'ı hücreden kim çıkarıcak? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abı adam zabıta, kuvvet komutanı değil yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bu yazıda cok gereksiz bilgil var.kahvede oturan zabıta gibi.commandos vardı zamanında taş atar ilgiyi baska yöne cekerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 daha liseye başlamamış kızla mı flort edicen yani? kendi döneminden birileriyle ilgilensene.daha mantıklı diilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 lıseye baslamadan ıllegal mı oluyor nasıl bir ilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar