Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Mevzuu

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi bir konu var çok derin. Bir kız var bizim mahallede (dükkanın mahallesinde) kız ile 2 yaş var aramızda. Şimdi kız pek aşağıya inmiyor inse de dükkanda işim oluyor yakalayamıyorum zaten bitarafım yemez çünkü kızın babası zabıta ve bütün gün kahvede oturuyor görür vesselam... Şimdi kızla konuşamıyorum. Ama böyle bi bakışıyoruz geçerken (liseli aşıklar gibi). Kızın baktığını farkediyorum ama tam da karar veremiyorum. Şimdi açılsam kız rahatsız olsa söylese (ki babasıyla babamız eski dsotlar) .... lara geldim yani... Birtürlü çıkamıyorum işin içinden. 6 gün böyle 1 dakika (günde) maksimum görüyorum kızı... Yani büyük bi özlem de var bıraksalar günlerce suratına bakarım bu özlemle... B.k gibi durumum ya napmalıyım şimdi ben küçk kardeşi falan var mahallede populer olduğumdan küçük-büyük amca-teyze herkez de tanır yani... Kardeşiyle de muhabbet var. Bu sene lise sınavlarına girdi (2 yaş var arada) +(büyüğüm tabi ) Tek umudum aynı okulu kazanmamız ulan bi gelse U.H.A.L'ne... Off off off... Tercih sonuçları açıklansın bakayım haberdar ederim. Neyse karar verin hadi...

Ya Dilan mı isim Dilhan mı yani doğrusu ne bu ismin? Dilan diye söylüyo herkez de doğrusu Dilhan mı?

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:03 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük yerde koku çabuk duyulur.Hislerinden emin ol ondan sonra kıza açıl yemez seni merak etme ama açılış konuşmanı iyi hazırla etkilemek amaçlı değil ilk anlar herzaman unutulmaz bunun için :p

argo ve devrik cümle kralı nomak

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:18 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu babaların eski dost olma hikayesini kolla, ne bileyim bir ziyarete gitmeye fln ikna etsen sizinkileri, ikna etmek derken, mevzu yarat, yönlendir onlar gitmeye karar versin.

Ya da daha kolayı kardeşi yolunu kullan. O işte kardeşi ilemuhabbetinin seviyesine bakar tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dille.

said:
elle

zihniyet? Ben kızı nasıl zikiim diye sormadım ki?

Kardeşi ile muhabbet var ya bayaa yani ileri derecede hatta sordum kaç puan aldığını ablasının falan da unutmuş. Yoksa az-çok tahmin ederdim. Sonuçlar gelsin bakayım OKS'nın o zaman netleşecek olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...