Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Böyle bir kanun Türkiye'de ne zaman çıkar acaba? Çıkınca da illa karaçarşaflılarla mı evlenmemiz gerekli yoksa istediğin kişiyle evlenebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Fıkıh usûlü ne gore bakabilecegin kadar alabilirsin ama besleyemezsen cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu hafta çıkar. istediinle evlenebiliyosun. sokakta beğen, vur kafasına getir. bunna evlencem diye. hemen evlendirsinler. yonjayla filan da uğraşmazsın artık. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Basta besliyoduk sonra patladik nolcak,bosanmak zorunlu mu oluyo o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Aslında fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 E iyi de bone ilk iki gün açıldı bu konular eleştirdik ne gerek var dedik. Kaçıncı gün oldu şimdi bi tane de sen açıyosun. Oldu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 islam kolayliklar dini, 3 kere bos ol diyince hallediyosun olayi. kafana gore evlenip 3 sn de bosanabilirsin.. bu bugdan yararlanip 120-130 kere evlenenler varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bone hatun dusurecek ideoloji arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 boşama kanunu da gelir artık boş ol boş ol boş ol,bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bug mı eahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o bug'ın loophole'u bile var. Bilenler anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 doğuda benzer usul var işte, git orda istediğin kadar hatunla evlen. .başlık parası derle yalnız önce güzelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mecelle'ye göre; sahibi olmayan, herkese mubah olan bir sey, ele gecirmekle mulk olur. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:48 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 doğu anadolular da ne güzeldirya... niye 4 muhammedin 13 karısı yok muymuş [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:49 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:51 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: doğu anadolular da ne güzeldirya... niye 4 muhammedin 13 karısı yok muymuş güzeller, ben gördüm [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:11 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 benim tek umudum evde kalmış birini ayarlamaktı, böyle olursa kimse evde kalmaz yaktın beni muhammed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Islam'da uc kere bos ol deyip bosanamassin. O sizin dediginiz bir takim cahili cuhelanin bir taraflarindan uydurdugu bir mevzu. Ben bosanmak istiyorum dedigin de ilk olarak iki tarafta e$lerin yakinlari tarafindan dinlenir, sorun anlasilir. Sorun anlasildiktan sonra cozulmeye calisiLINIR. Eger sorun cozulemesse, eslerin daha sakin dusunebilmeleri icin zaman taninir, bu zaman Kuran'a gore 4 aydir. Bu surec icinde iki tarafta sorunlarinla cozum uretemezlerse bosanabilirler. Bosanma sonrasi varlikli olan taraf digerine destek olmak ile yukumludur. Eger e$inin ekonomik ozgurlugu yoksa o ozgurlugunu kazanana kadar ona bakmak ile yukumlusun. Esine evli iken verdigin hicbirseyi bu benim idi diye geri isteyemessin. O esinin hakkidir. Bosanma sonrasi eski e$ini rahatsiz edemessin. O adam ile ne gorustun, coluk cocuk sahibisin, utanmaz gibilerinden cirlayamassin. Kabaca anlattmaya calistim, ama oldukca detaylidir bu konu, merak eden acar okur diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 4 e$ olayina gelince, 4 e$e sahip olabilmen icin 4 e$in de gonullerinden bu durumu kabul etmesi gerekir. Arti unsur olarak da butun e$lerine e$it adaletli, sevgili, yani seviyede olman gerekir. Kuran'da bunu basarmanin nerdeyse imkansiz oldugunu soyler ve bu durumdan uzak durmani tesvik eder. Bu durumu yasatanlar , kitabina gore yasatanlar diyeyim, olayi sosyal boyuta tasiyanlar olmustur. 1400 yil once esin savasta olduyse kalirsin ortada, adamlarda danisikli dovuslu evlilikler yapmislardir. Kabaca istersen evlenelim, benim catimda yasa, kimse rahatsiz edemesin olayi. Somurulmemismidir? Owww son haddine kadar. Insan dedigin sey Theology bazinda dusundugun zaman, bosu bosuna cennetten kick off olmadi diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Zormus ya bende islami kolayliklar dini saniyodum.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Evlenelim çocuğuna soy ismimi vereyim ama bacı kardeş olalım diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Valla ben de gel diyince geliyor git diyince gidiyor bilirdim . İstemez böyle , prospektüs uzun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bonbon sen once bi taneyi bulda 2. ye sonra heveslenirsin :P [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:08 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Zormus ya bende islami kolayliklar dini saniyodum.. :P Genel olarak dusundugun zaman, zor gelen kisimlar, insan icadi kisimlar. Yani uydurmalar, uydurulan seyler. Islam dinine takilip takistirilan binlerce uydurma kural var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Evlenelim çocuğuna soy ismimi vereyim ama bacı kardeş olalım diyorsun yani. Evet, kabaca olay budur. Amac kadini korumaktir. Fakat pratikte boyle mi olmustur? Islamin ilk zamanlarinda olabilir ama sonradan olay sosyal icerigini kaybedip tamamen ERKEK CINSININ arzusuna yonelik bir hal almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar