Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

oynanmiyor bride ustune multi oynadigin oyundan soguyorsun mucadele edersen

tam kuruluyorsun oyunun basina teleofn caliyor "AGA GEL DUNGEON YAPIOZ BI SEN EKSIKSIN" veya MSN den nudge spamlar filan

kufur ede ede birakiyor online a geciyorsun bitirip single a donmen cok yalan oluyor o gece

hem bitsede single oyunuma donsem yuzunden isteksiz yarim konsantrasyon oynuyorsun hemde arkadaslarinda multi oyunu oynadigi surece boyle kesilmeler oluyor

guilddeysen zaten spotunu kaybetme tehlikesi filan

wow ciktigindan beri bu yuzdne kacirdigim oyunlarin haddi hesabi yok, hep baslayip yarim birakiyorum kac senedir, heleki dragon age in mass effect ciktiktan sonra PC de sonuna kadar oynayip bitirdigim tek oyun oluyor olmasi iyice koyuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dreagloth said:

Yeri burası değilde, bilgi amaçlı olsun; Kıbrıs`a yerleşmiş bildiğim kadarıyla.

Bence yeri burası değil diyerek fazla strese girmemek lazım. Zira forumda millet build başlıklarının altına tek kelime "patladı" gibi çokta alakalı olmayan postlar atabiliyor. Ya da bir MMO başlığının altında DA gibi single player bir oyunun geyiğini döndürebiliyor. AC daha alakalı gibi durdu sanki en azından MMO...
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot incelemesini şöyle açmış ve 6,5 vermiş:
said:
This fantasy massively multiplayer online game makes a great first impression, but almost every aspect of it devolves into a grind before you're even halfway to the level cap.

sanırım 2 ay grind yapmaları gerekti incelemeyi yazmadan. :P
Sosyal ağlarda paylaş

satışlara bakarsak forumumuzun burun kıvırdığı oyunlar tarihin en çok satan oyunları, ha yok kullanıcı puanlamalarına bakarsak da aion yüksek rakamlarla başlayıp 8 altına düştü. abone sayısındaki keskin düşüşü dragon age'e bağlamak çok anlamsız, taş çatlasa bir haftalık oyun. single player oyundan zarar görecek mmo yok. neyse size kolay gelsin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkta, AION'un düşüşünün sadece Dragon Age'in çıkmasından dolayı oluştuğunu söyleyen bir yazı görmedim.

Bu bir etkendir, açıklaması da basittir. AION, bir kısım oyuncu için (sayısını siz düşünün) piyasaya yeni çıkan, diğer MMO'lardan farklı olan ve zaman öldürecek bir oyundu. Denediler ve beğenmediler - zor geldi - endgame zayıftı, vs. (bu nedenler arttırılabilir) Haliyle farklı oyunlar aramaya başladılar. Bu sırada gelen Dragon Age, Borderlands gibi oyunlar, benzer kitleye hitap eden oyunlar olduğundan, birçok kişi ilk bedava ayın sonunda bu oyunlara kaydı.

En azından guildde beraber ve sıklıkla oynadığım birçok insanın Dragon Age çıkması ile AION'da harcadıkları zamanın azaldığına bizzat şahit oldum.

Tabi esas nedenin, botting olduğunu halen savunuyorum. NCSoft çok geç kaldı yaptırımlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...