smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yav ben bu aionu hala anlayamadım :( 25 ol abyss e git dediniz, bir guilde gir dediniz ,pvp falan hepsi hoş guzel hepsini yaptım ama bu oyun bana hala F2P havası veriyor.birde ben işten gelince maksimum 3-4 saat falan takılabiliyorum casual yani:) acaba ondan mı kaynaklanıyor bu sorun :) butun questleri yapıyorum 1-30 asmodian guide buldum ona bakarak yapıyorum hatta git surda grind yap falan diyor gidiyorum yapıyorum hop bi lvl alıyorum bakıyorum saat 12:( sanırım 3 saatlik oynama ile bi halt yapamıcam ben bu oyunda . birde oyun çok şlrin yav hani mobları gorunce oyuncak yapıp ufaklıga uyuması için veresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lolz said: mobları gorunce oyuncak yapıp ufaklıga uyuması için veresim geliyor. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Soruldu ise kusura bakmayın oyunun gelecegi nasıl, diger cıkan oyunlarda da herkes lvl kasarken iyi diyordu. Sonra lvl kasma bitince baydı, yapılacak bir şey yok deniyordu aionun durum nasıldır. Digerlerinden farklımıdır. Ona göre baymıs wowu bırakıp baslamaya degermi aksamdan aksama girebilicek biri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Diğerlerinden farkı, bu oyunda level kasma bitmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Gangren said: Diğerlerinden farkı, bu oyunda level kasma bitmiyor :p nası yani bi üst limit yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Hayır o üst limite ulaşılmıyor, en azından yakın zamandan bizden birileri ulaşmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Var, ama ulaşması zor. Oyuna başlayan bir çok kişiyi sıkacak, bunaltacak ve nihayetinde oyunu bırakmasını sağlayacak şey, bu bahsettiğim ulaşması zor level cap (50) Eğer grind olayına karşı antipatin yoksa, "yaparım - maksat muhabbet" diyorsan, harcadığın zamanın karşılığını uzun bir süre sonra almak senin için sorun değilse, başla ve gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bide oyunun tarzi bu 50 level var lvl30 da basliyor pvp setleri, 40 icin filan epci setler var oyunda ana amacin lvl cap e rushlamak degil efendi efendi takilirken kendigiligindne lvl cap e gelmekse cok zevkli gozumu kapar gogo lvl 50 rushlar sonra oyunun zevkini cikaririm diyorsan max 35 - 40 da birakir atarsin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 pvp 30 da baslıyorsa 30 lvl kendi lvl larıyla karsılasıyor yoksa atıyorum wowdaki gibi yuksek lvllar gelip eziyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ezio ama karsindakinin levelini goremedigin icin ezilene kadar farketmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 iyide 30 a kadar pvp yapamıyorsak nesinden zevk alıncak oyunun 30 oluncada high levellar eziyo diyosunuz 50 ye rushlamak en mantıklısı gibi duruyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 30'a kadar PvP yapamıyorsun diye birşey yok. 25'te Abyss açılıyor, PvP zone. Onun öncesinde Riftler aracılığıyla senin zone'a gelen karşı faction ile kapışabilirsin veya sen onların zone'a geçip, harasslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 50 ye rushlarken rushlayan yerlerin sakatlanabilir, tam bakmadım 40+ sonrasına ama lvl 1-50 icin 2+ aydan bahsediliyor, pekcok cinli powerlvler bile 1-40 icin konusuyor o yuzden tamam 50 olan ezer ama 50 olmak tam bir iskence, her lvl in kendine has bir keyfi var o keyfi yasayarak gitmek en guzeli, bide PvE de %100 end boss drop yok (en azından ilk 2 instance itibariyle) haliyle set topla zart zurt da zaman alabilir, PvP kısmında olay zaten 1 v1 den keza Raid Vs Raid yada Raid olmus insanların karsı factiondakileri 3 lu 5 li kıstırıp ganklemesi, bu lvl i biraz onemsiz kılıyor, ganklenensen lvlin onemli degil, Alliance vs Alliance ise herkesin lvl i onemli 1-2 50 olmus olmamıs cok farketmiyor, ki savas 3 boyutlu ucması kacması havada kalma suresi falan farklı farklı durumlar soz konusu bildigin düz lvl + gear roxx durumu yok, Flight time ın bitip cakılıp olebilirsin vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 oyun birde 1vs1 degil QQ icine etmeden onceki wow gibi, her classda her ability yok talent yerinede stigma oldugundan karsindaki adamdan supriz cikicagini bilmiyorsun levelinida bilmiyorsun o yuzden teketek cengaver gezilmiyor, tek yakalanan adam cok guzel yem oluyor oyun PvPvE oldugu icin ozellikle abyss de mutlaka senlik oluyor eski crossroads / tarren mill gunleri gibi dun iki fort arasi buffer bolgedek iartifact i emolar ele gecirmis, toplu halde saldiralim saniyesinde ordu toplandi karsimiza asagisi bosluk havada fortun arasinda kalan adacikta butun gece catisma oldu neredeyse (gelenelrin coguda lvl 25-28 araliginda) artifactin sahibi legion toparlanip geldiginde bozgun yiyip fortumuza kactik :p 3 boyutlu combat ZOR alismasi COK ZOR ama deli gibi eglenceli bir glad in kanatlarini yoldugu adamin bosluga dususunu izlemek filan = priceless ki gorsel solen var beyaz kanatli ve siyah kanatli tipler havada suzulerek birbirine daliyor pike yapiyorlar filan ilk ayim bitmek uzere ve devam edicem, wowdan sonra ilk defa bir mmo bu kadar kitledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bu oglen Ice Claw yaptik, emodian tarafinda olanlar bilir. Harbiden ilk defa PvE acisindan NCsoft'u taktir ettim. Bildiginiz, 1-1.5 saatlik maratonun sonunda kafamin arkasina agir bir cisimle vurulmus* gibiydiler. Mekandaki moblar cok guzel dizayn edilmis, ambush yapan eliteler ayrica summon olarak gelenler cok kritik durumlar ortaya cikariyor. Hele ki biz CC'siz* yaptik, 4 tane Ice Claw elitini oldurmek yaklasik 7-8 dakika suruyor, ve hic nefes almiyorsun, cunku tank oynayanlar bilir 2-3 target tanklamak bile olay, 4 target oldu mu yirtinman gerekiyor. Harbiden kasildim, ve fecii zevk aldim, soyle disli bir seylerle ugrasmaya cok olmus. Alismisiz easy mode'a. Ve 1-1.5 saatte level 29'un basindan 70%'e falan geldim, xp-wise super bir yer. Droplarda cok afiyetli. Bunun disinda cok igrenc bir sey fark ettim. Bir pvp oyununda nasil boyle bir sey olabiliyor harbiden anlamiyorum. Mesela abyss'de farm yapiyorsunuz. Baktiginiz aciyi cevirmeden, mouse'un sol tusuyla kamerayi cevirerek mini map'te sizi ganklemeye gelenleri her sekilde gorebiliyorsunuz. Kayanin arkasinda olmasi, havada olmasi vs. hic fark etmiyor. Mob'lar yuvarlak gorunurken, playerlar karemsi gorunuyor, haliyle fark etmek cok basit. Mob keserken, 1-2 combonun arasinda, 1-1.5 saniyede kamerayi cevirip, size yaklasan veya etrafinizda olan butun hostile hedefleri gorebiliyorsunuz. Boyle pvp oyunu olmaz olsun diyorum sadece, gankin ne anlami kaldi ki o zaman? Name-tag'de ayri bir faildir ama o hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 al yanina bir cleric , girisindeki 7 elitei grindle , 50 k xp her birinde. 29-31 o sekilde eglenerek geldik biz. cok keyifli biraz uzun suruyor ama o levelde daha iyi bir yer yoktur herhalde. ice clawa girdik bir arkadasa bir quest item dustu, questi aldi itemden, oradaki bir altara goturmemizi istedi, goturduk questi bitirdi ama oda ne, birden dev gibi mumularin yaninda firiiifiriii diye dolanan sevimli koklerin sanirim anasi cikti karsimiza. dev gibi bir sey %25 indirdik sonra wipe yedik raid bossu imis :) tiksinc nesne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 O boss, 5 level araligi icin en iyi kalkan, ve kilici dusuruyor :( WTB! Raid boss degil yalniz o, normal boss olmasi gerek. Biz ordayken baska bir grup kesmisti, hatta shieldle swordu dusurmus goz yaslari suzuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Valla 10 dakka dayandik sonra yabanci cocuklar ve arkadas guildlerine sordular raid bossu dendi.. Tek grup bence mumkun degil gibi, cani inmiyor lanetli seyin arti elite degildi hero idi sanirim bi arastirayim donicem buraya bulursam. Levellerimiz belki dusuktu kesen grup belki yuksek leveldir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 aha bu alet :D http://www.aionarmory.com/npc.aspx?id=212814#screenshots ama shield arti swordu ayni anda dusurmesi ilginc alttaki commentlerde sadece sword dusmus .. hero boss oldugu icin tek grup bence zor ama levele bagli tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 http://aionexperience.com/?p=269 Tabloya göre bu eleman Master Hero :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 o ginseng bossu biz bi grp %25e indirdik ama etraf respawn olunca ayarı aldık. ölmeye yakın sincapa polymorph yapınca bizi etraftaki moblarıda agrolayınca keyfimzie keyif katıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bolgedeki herseyi oldurttum gruba 3 saatir Ice Claw'dayim hala summon etmek icin gereken item cikmadi :( Nedir, kimdir cikar bu item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bunu kullanıldığı bi altar varmış onun yakınlarındaki ruthless tayga'dan düşürmüş millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Pof fail, ordaki herseyi kestik o kediler disinda. Hic aklima gelmedi ancient ginseng cikarmak icin, o kadar ginseng toplayan veya kullanan moblarin arasindan alakasiz kedilerden dusecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Yemiş kediler naneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar