saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ne bilim beklicez o zaman artık figür fln kanıma girdi ondan ce siparişi verdim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 20 lvlim ve 18-19 lvl grind yapabileceğim humanoid yaratıkların olduğu bi yer arıyorum bilen gören varsa buraya yazarsa çok makbule geçer , asmo yum ben onuda ekliyeyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Evet arkadaşlar yine ben.Oyunu c/p ile çalıştıramayınca dvd den kurup mecburen update'i çektim.Dün oyuna girdim ilk köy civarında birkaç yaratık kestim.Daha sonra köye dönüp lootları sattim.İlk köyden ayrılıp grinde devam ettim.Saatler sonra hiç loot düşmediğini fark ettim.Kanal değiştirip denedim yine olmadı.Daha sonra oyundan tamamen çıkıp girdim sabaha karşı 3 gibi.İlk kestiğim mobdan loot düştü.Bu akşam şu saatlerde yine aynı sorunu yaşıyorum.Support'tan mesaj attım sabah 9 akşam 5 arası hizmet veriyoruz gibi saçma ötesi bir mesajla karşılaştım.Diyelim ki ben gündüz çalışıp gece oyun oynayan biriyim ki öyleyim.Napiyim oyunumu bırakayım?İlk günden beri aksilikler devam ediyor.Sonu hayırlı olur inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bu sorunu ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Belki inanmayacaksın ama bu akşam erken çıktım işten ve 19:30 gibi eve geldim.Neyse sıraya girdim yaklaşık ikibin kişi sıra vardı.2-2.5 saat civarı bir sıra bekleme süresi gösteriyordu.Sıranın bitmesine 10 dakika kala elektrikler kesildi.Bi uğursuzluk var ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bu arada son mesajı attıktan sonra kestiğim 2 mobdan üst üste loot çıktı.Kafayı yiyecem :) Edit:3 te 3 oldu desem? Edit:Evet arkadaşlar grupla ilgili bir bug oldugunu düşünmeye başladım.Çünkü arkadaş offline olduktan sonra kestiğim 10 mobdan 8 inden loot düştü.Grupta olduğum süre zarfında kestiğim yaklaşık 50 mobdan loot alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Grubun loot ayarını değiştirmiş olmayasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Himmm ben sonradan dahil oldum gruba ancak zaten aynı haritada değildik.Sence ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Olmaz, aynı haritada olsanız bile, belli bir mesafedan daha çok varsa aranızda yine onlara loot düşmez. İlginç bir bug olmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yani.Ama party bug'i olduğu kesin diyebilirim.10 mobda çanta doldu :) yeşil sw falan düştü de moblarla 1v1 sona erdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiy-bek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 arkadaşlar mausumun orta tuşu bozuk olduğu için kamerayı zoom yada out yapamıyorum bunu gidermek için bi macro filan verebilir misiniz? veya oyun içinde bunu giderebilicek herhangi bi seçenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Benimde bazen mouse cursori kayboluyor anlamis degilim. Ozellikle ventte push to talk a bastigimda oluyor. Ayrica aksamlari baslamak uzre geceye kadar surekli ufak ufak lagspike yiyen bir tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tiy-bek said: oyun içinde bunu giderebilicek herhangi bi seçenek var mı? camera distance var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiy-bek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 camera distance derdime pek çare olmadı. oyunda kamerayı yakınlaştırmak yada uzaklaştırmak için bi hotkey filan olması lazım galiba yada bi macro şart benim sorunumun çözümü için ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 key bindinglere baksana arkadasim, pageup pagedown olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ayni sorun bende de var ventte ctrl ye basip konustuktan sonra nedense mouse kayboluyor :) bulamadim cozumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiy-bek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 keybindinglerde yok yada ben göremedim. yani anlıycanız bi macro lazım anlayan varsa macro yazmada yardımcı olursa sevinirim çünkü oyun içinde bulamadım kamera ayarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben Spiritmasterla oynamak istiyorum ama sorcerer oluyo direk.karakter olusturma ekranında atladıgım bırseymı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Level 10 da seçiyorsun, mage başlıyor ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ctrl ve alt'i kullanirken sanirim kamerayi hareket ettirince oluyor cursorun kaybolmasi, cok rahatsiz edici ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aquila said: key bindinglere baksana arkadasim, pageup pagedown olabilir. Uçma onlar. Kalkış/iniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 partide çok yüksek adam varsa loot düşmüyo gibi ben arkadaşa yardıma gittim 100 mobdan 1 loot düşmedi. ya da denk geldi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 +/- 5 level drop almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 CE geldi BenX olacam en çok ben kasacam gıral olacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu arada her hangi bir questte öldürülmesi istenmeyen yaratıklar çok daha iyi drop veriyor galiba. ben de öyle bir intiba uyandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar