Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Ramocan said:

Oyunu çalıştıramıyorum,
makinem son derece sağlam o konuda şüphem yok ama aion launcheri tikladığım zaman hiçbirşey olmuyor...

Bi işi de becer be Ramo. :P

Nerelerdesin?

Hehe, olm benimle ne alakası var oyun çalışmıyor...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

server falan mi kapandi? son 200 kiside oyundan atmis, simdi girmeyi deniyorum hicbir yanit alamiyorum..

tam bunu sormak icin gelmistim iyi bari tek degilim , isim sifreden sonra hic bir tepki alamiyorum.
Mesaj tarihi:
serverlar acik ama login serverlarini kapatmislar.. cok fena oldu bu sirada ilerlemis olanlar icin.. simdi bitki gibi oturup tiklamak zorundayiz her 10 saniye yoksa yine 2k sira gelicek Q_Q

ps. hmm millet random olarak dc oluyormus
Mesaj tarihi:
normal 77 ytl çok daha ucuz aion'un sitesinden aldığına göre
collector 135, çok az daha pahalı ama kutusu senin oluyor en azından

ben bi düşünüp taşıniim zaman ayırabileceksem alıcam valla. gayet güzel diyorlar oyun için.
Mesaj tarihi:
spalatos ta asmodian chanter olarak oyuna başladım ve lvl 15 oldum.class olarak iyi bir seçim yapmışım sanırım bir oyunda ilk defa ilk seçtiğim karakterle sonuna kadar devam edicem.

oyunda gerçekten kolaymış alışmam çok uzun sürmedi.en çokta buna sevindim.

merak ettiğim birşey var afk olmayı önlemenin bir yolu var mı? 20 dk yemeğe gideyim dedim dc olmuşum şimdide 1 saat sıra beklemem gerekiyor :/
Mesaj tarihi:
Beyler wow artık baydı cidden.
Özellikle next expansionda tauren paladini görünce silme kararı aldım her ne kadar official olmasa da.

Aion nasıldır bana biri özet geçsin, şuan şunu yapıyoruz şu şekilde desin. Değermi? Başlayayımmı?
  • Yeni Oluştur...