Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 DA2019 said: Ramocan said: Oyunu çalıştıramıyorum, makinem son derece sağlam o konuda şüphem yok ama aion launcheri tikladığım zaman hiçbirşey olmuyor... Bi işi de becer be Ramo. :P Nerelerdesin? Hehe, olm benimle ne alakası var oyun çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 server falan mi kapandi? son 200 kiside oyundan atmis, simdi girmeyi deniyorum hicbir yanit alamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aynen öyle bir durum var bana da aynısı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 collector's edition var mı kutu halinde tr'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000291397 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bingildak said: server falan mi kapandi? son 200 kiside oyundan atmis, simdi girmeyi deniyorum hicbir yanit alamiyorum.. tam bunu sormak icin gelmistim iyi bari tek degilim , isim sifreden sonra hic bir tepki alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 serverlar acik ama login serverlarini kapatmislar.. cok fena oldu bu sirada ilerlemis olanlar icin.. simdi bitki gibi oturup tiklamak zorundayiz her 10 saniye yoksa yine 2k sira gelicek Q_Q ps. hmm millet random olarak dc oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 normal 77 ytl çok daha ucuz aion'un sitesinden aldığına göre collector 135, çok az daha pahalı ama kutusu senin oluyor en azından ben bi düşünüp taşıniim zaman ayırabileceksem alıcam valla. gayet güzel diyorlar oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 geldi login HURRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 5k dan aşağı sıra olmaz şimdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yanlış mı görüyorum yoksa 400. sıradan sıraya mı girdim? haha işe bak. bi terslik var galiba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Gorgos'da kimler var? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Guild felan odi? asmo musun birde =P Ely i castorda asmoyu gorgosda oynuyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben oyungezer guildindeyim azmoyuz. guild yetkilisini nicki Loky.herkesi invite ediyor.türk olması kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 spalatos ta asmodian chanter olarak oyuna başladım ve lvl 15 oldum.class olarak iyi bir seçim yapmışım sanırım bir oyunda ilk defa ilk seçtiğim karakterle sonuna kadar devam edicem. oyunda gerçekten kolaymış alışmam çok uzun sürmedi.en çokta buna sevindim. merak ettiğim birşey var afk olmayı önlemenin bir yolu var mı? 20 dk yemeğe gideyim dedim dc olmuşum şimdide 1 saat sıra beklemem gerekiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 shop açabiliyorsun, 1 eşyayı koyarken çok pahalı yaparsan kimse almıyor, shop'unda kapanmıyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ama private shop da artık yarım saat sonra kapanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rested xp gelmiş galiba.obeliskin yanında bırakınca geliyormuş.deneyemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 rested exp vardı hep zaten ama level 20den itibaren başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 arkadaş patchle geldi dedi ama yeni 20 olmuştu.iyi denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Beyler wow artık baydı cidden. Özellikle next expansionda tauren paladini görünce silme kararı aldım her ne kadar official olmasa da. Aion nasıldır bana biri özet geçsin, şuan şunu yapıyoruz şu şekilde desin. Değermi? Başlayayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 beni spatalosta sıraya bile almıyo şuan :( "there are too many user right now" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Aynen.Ko'ya döndü resmen.Düzeltilmezse oyunu patlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Patlatir mi? Saka mi yapiyosun? O siralar oyunun ne kadar basaril oldugunu gosteriyor.. 1-2 cozulcek bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar