Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kötü tecrübeler sabit tabi, insanımızın rahatlığı bazen sinir bozabiliyor. -Selam, gold ver. -Beni bu dungeon'a götürsene. -Bana şunu yap, bana bunu al. Bizim warhammerdaki kadro kötü değildi ama, yani birazda yaş ve seviyeye bağlı. Hödük tipleri guild ve kendinizden uzak tutarsanız pek zararı olmaz herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bugun saat kacta girebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 22 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 +- 45 dakika - hem open beta hemde karakter secme zimbirtisinda 45 dakikalik gecikme oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bingildak said: Turkish - [ENG] Spatalos hahah G_G *guildi perento sectigi icin gobek atar* finnish, norwegian, swedish - all stars gibi olmus ^_^ Blackrose: You will not be able to do this right now, but the feature will be enabled shortly. Bendede gorunmuyor herhalde daha acmamislar.. teşekkürler valla görmemişim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Acccount management sitesi GG oldu sanirim.. Itemlari aktiflestiremeyi basaran var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 itemlar headstartta kullanılmıcak normal releasede kullanılabilcek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 head start keyi bu 3.5 eurodu galiba 5 gun icin.simdi alsam girebilirmiyim oyuna acaba acildiginda.yoksa belli bi gunumu vardi onun almak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Hmm launcher'a "Get your Preorder& Collectors Editions Items" diye yazi yazmislar.. Sanmiyorum release icin 5 gun onceden boyle bir yazi yazilsin.. Tahmin tabii benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 headstart basladıktan bi sure sonra available olcakmıs itemlar, oyle yazmıslar foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şu an oyuna girebilen yok dimi? bugun indi oyun karakter yaratamadan attı oyundan bi daha giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 1 saate falan aciliyor server, o zaman dene istersen tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben oynuyorum lvl 10 oldum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 karakter yaratma ekranina dahi giremiyorm ben halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Server durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oda acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Açıldı 34 dk... sıra var Agaya beleş :)o Benden önce 2001 kişi var...Perento böyleyse spatalos nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Tharkas, 10'da aciliyor normalde. Ama su an yogunluktan dolayi acilmadi, open beta ve karakter yaratma surecinde oldugu gibi. Girememen normal. Buyuk ihtimal 30-40 dk'a duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gorgos 2 saat dedi bana edit:2dk bekledim girdi fakat asmo açılmıyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 serverlar restart yiyor sıradayım 25 dakika dedi ama oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Acildi serverlar, 2500 kisi que var tabii lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 spamleye spamleye anca sıraya girebildik.. şu an 1980. mi neyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 araya kaynakmi yapioalr anlamadimki sure artmis gittim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 2200/2914 queue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 butun serverlar high gosterdi bir anda nerde o ob deki low olan statusler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar