Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aion pre-order lar satışa çıkmış gözümüz aydın :D http://feature.mmosite.com/content/2008-08-18/20080818225633307,1.shtml Yanlız bişey dikkatimi çekti biz bu kadar dikkatle ve istekle bu oyunu beklerken NCSoft başka güzel bir projeye daha start vermiş. Blade and Soul http://feature.mmosite.com/content/2008-07-31/20080731004136040,1.shtml Not : Video inanılmaz zevkli.Pvp sistemini çok değiştirmişler.Karakterler birbirlerini sağa sola fırlatıp üzerlerine çıkıp birbirlerini yumruklayabiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oha ya, adamlar saçmalamış iyicene o Blade and Soul'un oyun içi animasyonları, akıcılığı, grafik kalitesi nedir öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu oyunun ne zaman çıkacağı belli değil...muhtemelen çok zamanı vardır, o çıkana kadar aion dan sıkılmış oluruz b&s a zıplarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Güzel olmuş Blade & Soul videosu cidden. Yalnız ingame mi, değil mi çözemedim. Dövüş sahnelerinde verilen hasarlar gösteriliyor, bu ingame gibi, ama o duvarlardan koşup zıplama, uçma falan enteresan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bence in-game o görüntüler.. eğer öyleyse YOK ARTIK diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İngame görüntüler onlar :D alttaki yorumlardan 1 tanesinde unreal 3 motorunun kullanıldığı söyleniyoki buda yanlış hatırlamıyorsam Crysis in grafik motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokmanbey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gayet güzel oynanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bi çıkamadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 2009 ilk çeyreği diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çıkamadı beklemdeyiz.. videoalrdan oldukça büyük haz aldım bir de çıkış tarihi fiyat vs belli olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kore'deki dagiticinin yaptigi bir aciklama var aslinda, oyunu korede yilbasindan once cikarmayi dusunuyorlarmis ama bu kore icin soylenen bir tarih oldugu icin EU/US cikisi ne zaman olur henuz belli degil. Ayrica EU/US de cikmadan once buyuk bir open beta yapacaklar (EU/US icin closed beta olmayacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 odiflame said: sorceror elinde tome ile moblara vuruyordu.tome a göre damage artıyormuş.tabi best seller kitap ile ansiklopedi arasında fark olmalı di mi :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kore open beta 11 kasımda başlıyor. http://www.jeuxonline.info/video/1240/cinematique-aion-the-tower-of-eternity-v2 http://www.jeuxonline.info/video/1241/open-beta-coreenne-arrive-v2 bunlarda yeni videolar oldukça etkileyici ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yeni class-previews http://www.mmorpg.com/blogs/Cuj0/102008/2829_VideoPreview-of-Aions-Classes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ben Chanter yada Assassin açıcam heralde. Bi çıksada oynasak artıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 templar i izledim ve baska bir seyi izlememe gerek yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 11 kasımda Kore'de başlıyor OB.Bakalım avrupa ne zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi ne bu bildiğin HİYEET AJUNTAA diye birbirine girişen karakterler ve onyüzbin tane efekt var, tipik uzakdoğu mmosu. kaçırdığım bir şey mi var, nedir vaadettikleri de oyunun çıkışını bekliyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Tipik uzakdoğu mmosu değilde bir harman olacağı için bekliyoruz ki WAR LOTRO gibi animasyon ve efekt fakiri oyunlardan da bıktım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 lotro ile war ı aynı kefeye koydun ya helal olsun.warhammer nere lotro nere, sen önce aionu normal bir pc kaldıra bilecekmi onu bir düşün sonra lotroyu kötüle.kaliteli bir oyunu şamar oğlanına çevirdiniz.bazen diyorum oyunu oynarken efektmi görmüyorsunuz, yoksa gözleriniz mi kör? lotroyu ne kadar oynadınız ne kadar zaman geçirdiniz.lotrodan beridir, tabula rasa, aoc, warhammer bütün çıkan oyunları oynadım lotro gibisi çıkmadı.efektmiş lotrodaki efektleri ve stabil sistemi bir gör sonra lotroya laf at.hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 AION Crytek engine'de çalışmıyor mu? Kaldırır çoğu PC, o kadar da kötü olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 CryEngine kullaniyor ama FarCry oyunundaki engine in modified halini kullaniyorlar, kisaca pc nizde farcry i rahat oynuyorsaniz bu oyunuda oynarmissiniz, kore beta account u var bende simdilik kasim 11 e kadar karakter yaratmaniza izin veriyorlar ve herkezin 1 karakter yaratma hakki olmasina ragmen dun 12 serverinda full doldu. Simdi herkez 11 kasimi bekliyor, oyun sunuculari acildiginda performans hakkinda bilgide veririm (ortalama bir bilgisayar kullaniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yanlış anlaşılmasın bende bu oyunu bekliyorum umudum var.ama warhammer ile lotro efektsiz oyunlar denilince lotrodan dolayı alındım.oynadığım bir oyunda ;) aion güzel oyun olacak işallah.ncsofta güveniyoruz.çıkardığı oyunlardan bir tek auto assault patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Tabula Rasa da patladı bildiğim kadarıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 odiflame said: yanlış anlaşılmasın bende bu oyunu bekliyorum umudum var.ama warhammer ile lotro efektsiz oyunlar denilince lotrodan dolayı alındım.oynadığım bir oyunda ;) aion güzel oyun olacak işallah.ncsofta güveniyoruz.çıkardığı oyunlardan bir tek auto assault patladı :P warhammer konusunda diger arkadasa katilicam karakter ve skill animasyon cidden az ama lotroyu oynadigim kadariyla o oyunun lore ve sisteminin iyi olmasindan dolayi, skill animasyonu ne kadar az olsada kendini iyi gosteriyor. Ama soyle bir konuda var, Aion'daki animasyonlarda bazilari icin cok janjanli gorunebilir, bu zevk ve renk meselesidir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar