odiflame Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yf üyeliği aldım.geliyorum :P aiona değermi göreceğiz.sırf ingilizce diye merah ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Skandal olay olmuş resmen. Cafeci agagillere mi kızsam, firmaya mı bilemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bukadar uğraşmayın bence betaya girmeyin beta yeni duygusunu öldürüyor http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/253/feature/3171/First-Look-Preview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 NCSoft a AionTR olarak durumu bildirdik ve cevap olarak bunu aldik, sanirim en kisa zamanda duzeltirler.. "Okay– thanks for making us aware! This is something we’re looking into." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 olaya bak,çok komik,paralı bir oyunun tr ip lerine bloke koyması :S,tepki koyun oynamayın olm aion olsa nolur olmasa nolur,zaten çinlilerden bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 superwiz said: olaya bak,çok komik,paralı bir oyunun tr ip lerine bloke koyması :S,tepki koyun oynamayın olm aion olsa nolur olmasa nolur,zaten çinlilerden bişe olmaz çocuksu çocuksu yorumlarına bitiyorum.he yavrum oynamayız kuzum.çinli dediğin firma oyun konusunda çok beceriksizdir kuzum.insanları çinli koreli diye ırkçı ırkcı yaftalamaya devam et kuzum.sen en iyisi hiç uğrama takıl wowda aoc de felan.ne bileyim hiding mode gang felan yap.white islandda underhallda lvl 25 ol pusu kur oraya girenlere oyunu zindan et.maksat süper pvp ortamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dreagloth said: üsttekini quote lamayın dediğimizden anlamadığına göre sen misin çinli :P Çinlimisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bence adamlar pre-orderları yaparken türkiye için bir dağıtıcı bulamadılar o yüzden türk iplerine ban koydular daha sonra ortaya bi dağıtıcı çıkarsa açarlar elbet bence abartılıcak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dreagloth said: Bu konuyu bir daha okuyup kendi mesajım görürsem, quot işini çözücem gamesultan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 amazon.com neden türkiyeye kargo göndermiyor? gümrük sorunları var paketler alıcıya ulaşmıyor müşteriyle sıkıntı yaşıyorlar, onlarda çareyi türkiyeden alımları kapatmakta buluyorlar. ncsoft avrupa neden türk ip lerini bloklamış olabilir? türklerin daha önce çıakrdığı rezilliklerden mi? pek sanmıyorum, öyle olsaydı diğer oyunlarını da kapatırdı, sonuçta bu avrupa ve NA betası, türkiyeyi avrupa sınırları içinde saymıyor olabilirler. aiontr ekibine verilen cevap ta çok ilginç, haberimiz yoktu diyorlar, komik yani, bir yanlışlık söz konusu olabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ncsoft türklere sırt dönmez.kesinlikle eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aiontr ye verilen cevap sallama ben 2 gün önce aiontr den önce 10 tane email attım bu sorunu ilk anlayan kişi olarak durumu söyledim ama dönüş yapma nezaketinde bulunmadılar. support ticket açtım hem oyunu aldığım yere hemde ncsoft a hiç bir dönüş yapılmadı buraya yazağıma aynısını birisine kazayla PM atmışım post'un SRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sen bireysin, onlar aiontr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ::o ben pati olsam :D neyse az once dlgamer.com dan email gelmis. fransiz adamlar ingilzice bilmiyor sanirim komik bir emaik atmislar :) kayit nasil olacagina dair. aiontr de ve gamesultan oyunu alanlara tek tek ben oyunu aktif ettirdim :D yoksa herkezin elinde patliyacakti bu beta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 serverlar açıldı türk ip block yok, sıra bekliyorum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 içerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 US betasinda oynayan varsa, buraya ping surelerini yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 200~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Your Freedom tavsiye ederim amerika serverlarina baglanicaksaniz. 100 ping'e kadar fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Arkadaşlar , Elyos ırkı olarak 4-5 kişi Angel's Legion'u kuracağız. Bu 4-5 kişinin 3 kişisi ben, alp ve ahmet tam birer harcore oyuncularız. Eğer aion oynamayı ve elyos ırkı olmayı düşünürseniz http://www.aiontr.com/index.php?topic=985.0 buradan guild hakkında resimler ve yorumlarımızı görebilirsiniz. Guild'de amacımız belli bir seviyeyi hep korumak rahat bir oyun anlayışı ile arkadaşlarımız eğlenerek oyunda ilerlemesini sağlamaktır. Şuanki üyelerin yaşları 20-35 arasındadır. Guild içi kıdemler tamamen üytelerimizden oluşup zman içerisinde her rütbe oyuncunu anlayışı ve duruşuna göre artıp i azalacaktır. elyos ırkının Angels adı altında bir isimle birleşmesinin ne kadar hoş bir görüntü verdiğini oyunda size anlatamam. Kanatlarımızı açtığımızda veya havada o kanatlarımızla süzülürken Angel's isminin güzelliği bir adım öne çıkmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 türklerin yaşasın kötülük merakından nefret etmemden dolayı elyoslar daha çekici geliyor.muhtemelen elyos olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sonunda bende geldim,yalnız ben beta eu key ile oynuyorum,keyi girdikten sonra surdan clienti indir dedi,clintte aion(us) yazıyor,launcherden regionu eu yaptım,şimdi ben eu damı oynuyorum us damı? Birde oyun icinden pinge nasıl bakıyoruz. bende 2 server gozukuyor: ariel azphel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet eu da oynuyorsun 1. serverdayız biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar