Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

superwiz said:

olaya bak,çok komik,paralı bir oyunun tr ip lerine bloke koyması :S,tepki koyun oynamayın olm aion olsa nolur olmasa nolur,zaten çinlilerden bişe olmaz

çocuksu çocuksu yorumlarına bitiyorum.he yavrum oynamayız kuzum.çinli dediğin firma oyun konusunda çok beceriksizdir kuzum.insanları çinli koreli diye ırkçı ırkcı yaftalamaya devam et kuzum.sen en iyisi hiç uğrama takıl wowda aoc de felan.ne bileyim hiding mode gang felan yap.white islandda underhallda lvl 25 ol pusu kur oraya girenlere oyunu zindan et.maksat süper pvp ortamı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.com neden türkiyeye kargo göndermiyor? gümrük sorunları var paketler alıcıya ulaşmıyor müşteriyle sıkıntı yaşıyorlar, onlarda çareyi türkiyeden alımları kapatmakta buluyorlar.

ncsoft avrupa neden türk ip lerini bloklamış olabilir? türklerin daha önce çıakrdığı rezilliklerden mi? pek sanmıyorum, öyle olsaydı diğer oyunlarını da kapatırdı, sonuçta bu avrupa ve NA betası, türkiyeyi avrupa sınırları içinde saymıyor olabilirler. aiontr ekibine verilen cevap ta çok ilginç, haberimiz yoktu diyorlar, komik yani, bir yanlışlık söz konusu olabilir gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aiontr ye verilen cevap sallama ben 2 gün önce aiontr den önce 10 tane email attım bu sorunu ilk anlayan kişi olarak durumu söyledim ama dönüş yapma nezaketinde bulunmadılar. support ticket açtım hem oyunu aldığım yere hemde ncsoft a hiç bir dönüş yapılmadı

buraya yazağıma aynısını birisine kazayla PM atmışım post'un SRY
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ,

Elyos ırkı olarak 4-5 kişi Angel's Legion'u kuracağız. Bu 4-5 kişinin 3 kişisi ben, alp ve ahmet tam birer harcore oyuncularız. Eğer aion oynamayı ve elyos ırkı olmayı düşünürseniz http://www.aiontr.com/index.php?topic=985.0 buradan guild hakkında resimler ve yorumlarımızı görebilirsiniz.

Guild'de amacımız belli bir seviyeyi hep korumak rahat bir oyun anlayışı ile arkadaşlarımız eğlenerek oyunda ilerlemesini sağlamaktır. Şuanki üyelerin yaşları 20-35 arasındadır.

Guild içi kıdemler tamamen üytelerimizden oluşup zman içerisinde her rütbe oyuncunu anlayışı ve duruşuna göre artıp i azalacaktır.

elyos ırkının Angels adı altında bir isimle birleşmesinin ne kadar hoş bir görüntü verdiğini oyunda size anlatamam. Kanatlarımızı açtığımızda veya havada o kanatlarımızla süzülürken Angel's isminin güzelliği bir adım öne çıkmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...